Ikoniske tempelbyer i det nordlige Thailand og verdenskendt badeby, Hua Hin

Rejser til Thailand » Ikoniske tempelbyer i det nordlige Thailand og verdenskendt badeby, Hua Hin
Fremragende 5 stjerner

Rundrejse til spirituelle Chiang Mai, Chiang Rai og kongebyen Hua Hin – 15 dage

Dette er rejsen for dig, der drømmer om at opleve det lokale, autentiske Thailand. Chiang Mai og Chiang Rai ligger i den nordlige del af Thailand og byder på et hav af templer, smukke naturoplevelser, adventure, grotter og lokale markeder. Rejsen slutter længere syd på, hvor Hua Hin venter dig med afslapning, sol, gastronomiske oplevelser og lokale night markets. Denne rejse tilbyder den perfekte balance mellem oplevelser, kultur og afslapning.

Vi vil anbefale dig denne rejse, hvis du: Vil andet og mere end ‘bare’ en badeferie. At besøge det nordlige og mere spirituelle Thailand er en fin kontrast til pulsen i Bangkok og dasedage langs kysten ved Hua Hin.

Rejsen inkluderer

 • Fly Danmark-Bangkok t/r
 • Alle skatter og afgifter
 • 2 nætter Chiang Mai
 • 2 nætter Chiang Rai
 • 1 nat med nattog fra Chiang Mai til Bangkok
 • 7 nætter Hua Hin
 • 11 x morgenmad
 • Alle transporter med bil og båd
 • Rejsegarantifond og ansvarsrisikoforsikring
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent

Fra kr. 13.995,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Kort over rejsen

Klik på kortet og få det vist i stor størrelse.

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er dagen. Ferien begynder. Sådan helt rigtigt. Sikkert med små sommerfugle i maven kan du tage mod lufthavnen og rejse mod Chiang Mai med mellemlanding i Bangkok. 

Hos Thailand Tours har du muligheden selv at vælge, om du ønsker at rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Nogle med mulighed for direkte fly, mens andre lufthavne tilbyder afgange med enten 1 eller 2 stop undervejs. Som udgangspunkt er rejsen på økonomiklasse (economy), hvor du har såvel bagage og forplejning inkluderet. Evt. opgradering til eksempelvis Premium, Plus, Business eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gøre vores allerbedste for at sammensætte præcis den ferie, du ønsker.

Dag 2–4: Chiang Mai – mystik, historie og templer

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Doi Suthep-tempel
 • Tha Phae Gate
 • Wat Phra Singh
 • Wat Chedi Luang

Chiang Mai er en skattekiste af oplevelse. En lokal chauffør vil byde dig velkommen og sørge for en komfortabel køretur til hotellet.

306 trin til ‘det hellige’
Efter et velfortjent hvil, vil den gamle by i Chiang Mai lokke med sin charme. Begynd med en tur til det hellige Doi Suthep-tempel, beliggende på en bakketop med betagende udsigt over byen. En trappe med 306 trin, omkranset af mytiske søslanger, fører dig op til dette spirituelle sted.

Dernæst er Tha Phae Gate, byens historiske port, en indgang til fortiden. Porten er et populært mødested og centrum for festlige begivenheder. Herfra kan du udforske Moon Muang Road, spækket med butikker og restauranter.

Et syn for guder
I hjertet af den gamle by finder du Wat Phra Singh og Wat Chedi Luang, to ikoniske templer der fortæller om Chiang Mais rige historie og spirituelle traditioner. De smukt dekorerede sale og majestætiske chedis er et syn for guder.

Chiang Mai er også en kulinarisk oplevelse. Gadekøkkenet byder på lokale delikatesser som Khao Soi, og byens Michelin-anerkendte restauranter indbyder til gastronomiske eventyr også for dine smagsløg.

Gennem gader flaneret af antikke teaktræhuse, kunstgallerier og hyggelige caféer, vil Chiang Mai afsløre sin trækplastre og sikre et ophold fuld af opdagelser.

Dag 4–6: Chiang Rai – det hvide tempels by

Anbefalinger:

 • Wat Rong Khun
 • Den gyldne Trekant
 • Besøg lokale stammefolk
 • Mekong-floden

En behagelig tre-timers køretur gennem maleriske landskaber leder dig til en verden af mangfoldige oplevelser i Chiang Rai. Første stop er ved er Wat Rong Khun, også kendt som Det hvide Tempel. Dette moderne, glitrende ydre er fremstillet af en blanding af kalk og spejlfragmenter, som lader templet skinne for fuld styrke i sollyset. Templet er unikt, ikke kun for sin arkitektur, men også for sin indre dekoration, hvorfor det er blevet kendt blandt andet som baggrundsscene fra film som Matrix og Star Wars.

Den gyldne trekant
Næste stop er den historiske, gyldne trekant, hvor grænserne mellem Thailand, Laos, og Myanmar mødes. Dyk ned i områdets rige historie på et lokalt museum eller oplev regionen fra vandsiden på en sejltur ned ad Mekong-floden, der skaber naturlige grænser mellem de tre lande.

Hvem sagde luftballon?
En anden måde at opleve Chiang Rai på er fra oven på en uforglemmelig luftballonfærd, der giver dig et fugleperspektiv over de frodige landskaber og regionens umiddelbare skønhed, hvor du får mulighed for at opleve idylliske rismarker og majestætiske bjerge.

Besøg lokale stammefolk
Og søger du en mere autentisk oplevelse så besøg eventuelt Red Lahu-stammerne og få et unikt indblik i det lokale landbrugsliv på ture gennem junglen og de bølgende rismarker. Besøg stammelandsbyer og interagér med stammefolkene for at opnå en dybere forståelse af regionens kultur.

Dag 6–7: Nattog fra Chiang Rai til Bangkok

Efter en tid i Nordthailand fuld af forskellige indtryk er det blevet tid til at tage en nattogrejse fra Chiang Mai til Bangkok. Her kører du igennem en skiftende kulisse, der langsomt forvandles fra landlige områder til den pulserende hovedstad. For at sikre en mere komfortabel rejse anbefales det at reservere en plads i et First Class Sleeper-kupé. Toget afgår fra Chiang Mai sidst på eftermiddagen eller tidlig aften og ankommer til Bangkok i de tidlige morgentimer. Med denne togtur får du både en autentisk og afslappende oplevelse på den 12-timers lange rejse.

Dag 7–14: Hua Hin – en evergreen og solskinsperle

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Afslapning på Hua Hin-stranden
 • Besøg Hua Hin Night Market
 • Udforsk Klai Kangwon Palace
 • Dagsudflugt til Khao Sam Roi Yot National Park
 • Golf på en af de mange førsteklasses baner

Efter togrejsee fra Nordthailand til Bangkok venter din lokale chauffør ved togstationen. Han vil sikre, at I komfortabelt kommer fra Bangkok til kystbyen Hua Hin, hvor afslapning og kulturel udforskning venter.

Den gamle stationsby
Hua Hin er mere end bare en strandby. Byens historiske jernbanestation fra 1920’erne er et nostalgisk syn, og Maruekhathaiyawan-paladset er et smukt vidnesbyrd om Thailands rige historie. Det tidligere sommerresidens for Kong Vajiravudh (Rama VI) står stolt på stranden, omgivet af frodig natur.

Glæd dig til Khao Takiab Hill, hvor en rolig strand og panoramaudsigt over byen helt sikkert vil betage dig. Oplev lokale templer og nyd friskfanget fisk i en af de hyggelige restauranter.

En kulinarisk legeplads
Hua Hins natmarkeder er en kulinarisk legeplads. På Cicada Market blander lokale delikatesser sig med kunst og håndværk, mens Hua Hin Night Market byder på et væld af smagsoplevelser. Søger du en mere luksuriøs spiseoplevelse, så kan det anbefales at besøge Devasom Hua Hin, der serverer traditionelle, thailandske retter i elegante omgivelser.

Prøv wellness for krop og sjæl
Wellness er en integreret del af Hua Hin-oplevelsen. Traditionel thai-massage på SO Sofitel, Nurul Nashita eller THE BARAI Spa ved Hyatt Regency er perfekt til at genoplade kroppen og sindet. Hver SPA har sin helt egen tilgang til Thailands traditionelle velværeteknikker i moderne rammer.

For en særlig type af gæster er Hua Hins golfbaner et must-visit. Nyd en runde golf eller to i naturskønne omgivelser – området er kendt for sine mange kvalitetsbaner.

Som en sidebemærkning spiser du desuden generelt godt i Hua Hin. Nyd friskfanget fisk og skaldyr tilberedt som lækre, thailandske retter.

Når sidste dag står for døren, og det er tid til at påbegynde hjemrejsen, vil din chauffør mødes med dig ved hotellet og køre dig rettidigt til lufthavnen. Køreturen fra hotellet til lufthavnen er estimeret til ca. 3,5 timer.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Tak for denne gang – og varmt velkommen hjem. Vi håber, at du får lyst til at genbesøge Thailand en anden god gang.

Jakob

Jeg er ekspert på Thailand

Jakob sidder klar og ved alt omkring rejser til Thailand

Godt nok har Jakob et skandinavisk udseende, men hans indre glød udstråler thai til fingerspidserne. Jakob er så meget ‘thai’, at du kan spørge ham på thailandsk om alt fra vejret til dagens ret i gadekøkkenet…

Ring til os:
42 64 49 47

Prisoversigt på rejsen

Priserne er vejledende og baseret på 2 voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i denne periode
Pris pr. person v. 2 voksne
Pris pr. barn u. 12 år
Afrejse i denne periode
1. jan. – 31. mar.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 14.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 11.995,-
Afrejse i denne periode
1. apr. – 15. jun.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 13.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 10.995,-
Afrejse i denne periode
16. jun. – 15. aug.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 18.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 15.995,-
Afrejse i denne periode
16. aug. – 30. sep.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 13.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 10.995,-
Afrejse i denne periode
1. okt. – 15. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 14.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 12.995,-
Afrejse i denne periode
16. dec. – 31. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 21.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 18.995,-
5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13. August

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15. Marts

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen — 25. Februar

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11. Februar

Scroll to Top