Ikoniske tempelbyer og verdenskendt badeby

Rejser til Thailand » Thailand » Ikoniske tempelbyer og verdenskendt badeby
Fremragende

En rejse til Chiang Mai, Chiang Rai & Hua Hin

Denne rejse begynder i Chiang Mai’s spirituelle verden med dens kulturelle rigdom, og herefter tages du videre til Chiang Rai’s kunstneriske og historiske vidundere. Fra det majestætiske Doi Suthep-tempel til de gamle bymure ved Tha Phae Gate, giver Chiang Mai dig en indsigt i Lanna-kulturen. I Chiang Rai er Det hvide Tempel og Den gyldne Trekant blot nogle af højdepunkterne. Rejsen fortsætter med nattog til Bangkok, der fungerer som en afslappende overgang fra Nordthailands charme til Sydthailands tropiske skønhed. I Hua Hin venter afslapning langs kysten, gastronomiske oplevelser og lokale markeder, som giver et indblik i Thailands kulinariske og kunstneriske mangfoldighed.

Rejsen inkluderer

 • Fly Danmark-Bangkok t/r
 • Alle skatter og afgifter
 • 2 nætter Chiang Mai
 • 2 nætter Chiang Rai
 • 1 nat med nattog fra Chiang Mai til Bangkok
 • 7 nætter Hua Hin
 • 11 x morgenmad
 • Alle transporter med bil og båd
 • Rejsegarantifond og ansvarsrisikoforsikring
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent

Fra kr. 13.995,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Kort over rejsen

Klik på kortet og få det vist i stor størrelse.

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er dagen. Ferien begynder. Sådan helt rigtigt. Sikkert med små sommerfugle i maven kan du tage mod lufthavnen og rejse mod Chiang Mai med mellemlanding i Bangkok. 

Hos Thailand Tours har du muligheden selv at vælge, om du ønsker at rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Nogle med mulighed for direkte fly, mens andre lufthavne tilbyder afgange med enten 1 eller 2 stop undervejs. Som udgangspunkt er rejsen på økonomiklasse (economy), hvor du har såvel bagage og forplejning inkluderet. Evt. opgradering til eksempelvis Premium, Plus, Business eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gøre vores allerbedste for at sammensætte præcis den ferie, du ønsker.

Dag 2–4: Chiang Mai

Anbefalinger:

 • Doi Suthep-tempel
 • Tha Phae Gate
 • Wat Phra Singh
 • Wat Chedi Luang

Chiang Mai er en skattekiste af oplevelser, der begynder lige fra det øjeblik, I lander. En lokal chauffør vil byde jer velkommen og sørge for en komfortabel køretur til jeres hotel, mens han deler de første nyttige tips om området.

Efter en velfortjent hvil, vil den gamle by lokke med sin charme. Begynd med en tur til det hellige Doi Suthep-tempel, beliggende på en bakketop med betagende udsigt over byen. En trappe med 306 trin, omkranset af mytiske søslanger, fører jer op til dette spirituelle sted.

Dernæst er Tha Phae Gate, byens historiske port, en indgang til fortiden. Porten er et populært mødested og centrum for festlige begivenheder. Herfra kan I udforske Moon Muang Road, spækket med butikker og restauranter.

I hjertet af den Gamle By finder I Wat Phra Singh og Wat Chedi Luang, to ikoniske templer der fortæller om Chiang Mais rige historie og spirituelle traditioner. De smukt dekorerede sale og majestætiske chedis er et syn for guder.

Chiang Mai er også en kulinarisk oplevelse. Gadekøkkenet byder på lokale delikatesser som Khao Soi, og byens Michelin-anerkendte restauranter indbyder til gastronomiske eventyr.

Gennem gader flaneret af antikke teaktræhuse, kunstgallerier og hyggelige caféer, vil Chiang Mai afsløre sin unikke blanding af tradition og moderne charme, og sikre en uforglemmelig rejse fuld af opdagelser.

Dag 4–6: Chiang Rai

Anbefalinger:

 • Wat Rong Khun
 • Den Gyldne Trekant
 • Besøg lokale stammefolk
 • Mekong Floden

En behagelig tre-timers køretur gennem maleriske landskaber leder jer til en verden af mangfoldige oplevelser bringer jer til Chiang Rai. Første stop er ved er Wat Rong Khun, også kendt som det Hvide Tempel. Dette moderne vidunderglitrende ydre, er fremstillet af en blanding af kalk og spejlfragmenter, som lader templet skinne som en drøm i sollyset. Templet er unikt, ikke kun for sin arkitektur, men også for sin indre dekoration. Templet er blevet kendt for at medvirke i scener fra film som Matrix og Star Wars.

Næste stop på jeres rejse er den historiske Gyldne Trekant, hvor grænserne mellem Thailand, Laos, og Myanmar mødes. Dyk ned i områdets rige historie på et lokalt museum, eller oplev regionen fra vandsiden på en sejltur ned ad Mekong-floden, der skaber naturlige grænser mellem de tre lande.

En anden måde at oplev Chiang Rai på, er fra oven på en uforglemmelig luftballonfærd, der giver jer et fugleperspektiv over de frodige landskaber og regionens naturskønne skønhed, hvor i får mulighed for at opleve idylliske rismarker og majestætiske bjerge.

For en mere autentisk oplevelse så besøg, Red Lahu-stammerne, og få et unikt indblik i det lokale landbrugsliv på ture gennem junglen og de bølgende rismarker. Besøg autentiske stammelandsbyer og interager med stammefolkene for at opnå en dybere forståelse og værdsættelse af regionens kulturelle rigdom.

Dag 6–7: Nattog fra Chiang Rai til Bangkok

Efter en mindeværdig tid i Nordthailand er det tid til at tage nattogrejse fra Chiang Mai til Bangkok. Dette er en chance for at opleve en skiftende kulisse, der langsomt forvandles fra landlige områder til den pulserende hovedstad. For at sikre en komfortabel og hvilende rejse anbefales det at reservere en plads i et First Class Sleeper-kupé. Toget afgår i den sene eftermiddag eller tidlig aften og ankommer til Bangkok i de tidlige morgentimer. Med denne togtur får I både en autentisk og afslappende oplevelse på den 12-timers lange rejse.

Dag 7–14: Hua Hin

Anbefalinger:

 • Afslapning på Hua Hin strand
 • Besøg Hua Hin Night Market
 • Udforsk Klai Kangwon Palace
 • Dagsudflugt til Khao Sam Roi Yot National Park
 • Golf på en af de mange førsteklasses baner

Efter en betagende togrejse fra Nordthailand til Bangkok, venter vores lokale chauffør på jer ved togstationen. Han vil sikre, at I komfortabelt kommer fra Bangkok til kystbyen Hua Hin, hvor afslapning og kulturel udforskning venter.

Hua Hin er mere end bare en strandby. Byens historiske jernbanestation fra 1920’erne er et nostalgisk syn, og Maruekhathaiyawan-paladset er et smukt vidnesbyrd om Thailands rige historie. Det tidligere sommerresidens for Kong Vajiravudh (Rama VI) står stolt på stranden, omgivet af frodig natur.

Eventyr venter på Khao Takiab Hill, hvor en rolig strand og panoramaudsigt over byen vil betage jer. Oplev lokale templer og nyd frisk seafood i områdets hyggelige restauranter.

Hua Hins natmarkeder er en kulinarisk legeplads. På Cicada Market blander lokale delikatesser sig med kunst og håndværk, mens Hua Hin Night Market byder på et væld af smagsoplevelser. For en mere luksuriøs spiseoplevelse, besøg Devasom Hua Hin, der serverer traditionelle thailandske retter i elegante omgivelser.

Wellness er en integreret del af Hua Hin-oplevelsen. Traditionel thai massage på SO Sofitel, Nurul Nashita eller THE BARAI Spa ved Hyatt Regency er perfekt til at genoplade kroppen og sindet. Hver spa har sin egen unikke tilgang til at forene Thailands traditionelle helbredelsesteknikker med moderne komfort.

For sportsglade gæster er Hua Hins golfbaner et must-visit. Nyd en runde golf i naturskønne omgivelser, en anderledes måde at opleve Thailands naturskønhed på.

Kystrestauranterne i Hua Hin er et paradis for seafood-elskere. Nyd friskfanget fisk og skaldyr tilberedt i lækre thailandske retter som en smagfuld afrunding på jeres oplevelsesrige rejse.

Når sidste dagen står for døren, er I klar til at påbegynde hjemrejsen, vil vores chauffør mødes med jer ved hotellet for at sikre en rettidig transport til lufthavnen. Køreturen fra hotellet til lufthavnen estimeres til cirka 3,5 timer.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Scroll to Top