Oplev vilde elefanter i Kuiburi

Rejser til Thailand » Hua Hin » Udflugter i Hua Hin » Oplev vilde elefanter i Kuiburi
Fremragende 5 stjerner

Turen inkluderer

  • Transport i bil
  • Engelsktalende guide.
  • Indgang til nationalparken
  • Frokost

Ikke inkluderet i prisen

  • Drikkevarer (andet end vand)
  • Drikkepenge til chauffør og guide

Afgang og tider

  • Dagligt afgange – Morgen

Fra kun 850,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Startpunktet for turen

Beskrivelse af turen

Kuiburi National Park vilde elefanter står i vand
Kuiburi National Park vilde elefanter står i vand

En Safari blandt Vilde Elefanter og Thailands Natur

Oplev den vilde og utæmmede skønhed af Thailands natur med en tur til Kuiburi Nationalpark, det bedste sted i landet for at se vilde elefanter. Med næsten 100 % chance for at spotte disse majestætiske væsener, giver denne udflugt en enestående mulighed for at opleve Thailands vilde dyreliv på tætteste hold​​.

Din dag starter med opsamling fra dit hotel omkring kl. 10.00. Efter en smuk køretur gennem frodige landskaber når du til Kuiburi Nationalpark. Her tilbringer du eftermiddagen på en mini-safari, hvor du får mulighed for at spotte ikke kun de asiatiske elefanter, men også andre vilde dyr. Oplevelsen med elefanterne er både spændende og respektfuld, hvor du kan observere dem, mens de trasker ud fra skovbrynet, spiser bambus eller tager et kølende mudderbad​​​​.

Kuiburi Nationalpark er hjem for den største koncentration af vilde elefanter i Thailand, og er den eneste park i landet, hvor du næsten er garanteret at se disse imponerende dyr takket være parkens åbne arealer, udkigsposter og naturlige vandhuller​​​​. Mens du er i parken, vil du også have chancen for at se en bred vifte af andre vilde dyr, som den brogede næsehornsfugl, gaur-oksen, guldsjakalen og grå langur aber, og måske endda en leopard​​.

Din guide vil undervejs fortælle om parkens planter og dyreliv, hvilket giver en dybere forståelse og værdsættelse af denne enestående natur. Efter en dag fyldt med eventyr og nye oplevelser, vil du vende tilbage til Hua Hin omkring kl. 17.00 til 18.00​​​​.

Turen inkluderer transport til og fra nationalparken og indgangsgebyr til parken​​. Denne udflugt er en unik chance for at opleve det vilde og naturlige Thailand og er en perfekt aktivitet for naturelskere og eventyrlystne rejsende.

Rejser til Hua Hin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Scroll to Top