En dag på havet med Siam Sea-Cret Cruise i Hua Hin

Rejser til Thailand » Hua Hin » Udflugter i Hua Hin » En dag på havet med Siam Sea-Cret Cruise i Hua Hin
Fremragende 5 stjerner

Turen inkluderer

  • Privat transport i bil fra hotellet
  • Frokost uden drikke
  • Fiskeudstyr hvis ønsket

Ikke inkluderet i prisen

  • Drikkevarer ombord
  • Drikkepenge

Afgang og tider

  • Dagligt afgange – flere tidspunkter

Fra kun 375,- pr. pers.
Gælder ved min. 4 rejsende

Startpunktet for turen

Beskrivelse af turen

En sejltur med Siam Sea-Cret Cruise i Hua Hin. Oplev det blå vand og den fantastiske udsigt fra denne båd. Perfekt til en dagsudflugt eller
En sejltur med Siam Sea-Cret Cruise i Hua Hin. Oplev det blå vand og den fantastiske udsigt fra denne båd. Perfekt til en dagsudflugt eller

Opdag Havets Skønhed ved Hua Hin

Oplev en dag på det åbne hav med Siam Sea-Cret Cruise, en uforglemmelig bådtur, der tager dig fra Hua Hin til de fortryllende farvande i Pranburi, blot 25 km derfra. Turen starter med at du bliver hentet fra dit hotel og ført til båden, som har plads til op til 70 personer. Ombord på Siam Sea-Cret er der rig mulighed for at fiske, se lyserøde delfiner, eller bare slappe af på dækket eller i baren. Der vil også være chancer for at hoppe direkte i den forfriskende Thailandske Golf fra båden​​.

For at sikre den bedst mulige oplevelse, anbefales det, at du medbringer solcreme, badetøj, håndklæder, myggespray og et kamera for at kunne forevige de mindeværdige øjeblikke på havet​​.

Denne dagstur med Siam Sea-Cret Cruise giver dig en fantastisk mulighed for at opleve Thailands smukke kystnære natur og det rige marine liv i området. Det er en perfekt udflugt for både familier og venner, der søger en dag fyldt med afslapning og eventyr på det åbne hav.

Rejser til Hua Hin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Scroll to Top