Seapine Golf Club Hua Hin

 Seapine Golf Club Hua Hin
Antal huller: 18

Seapine Golf Club Hua Hin

Antal huller: 18
Tvungen golf buggy: Nej
Seapine Golf er den sidste nye bane i Hua Hin området som officielt åbnede september 2010, og er en af den absolut smukkeste baner i området. Banen som er ejet af militæret har høstet meget anerkendelse, pga dens beliggenhed omkring 10 kilometer syd for byen direkte ned til stranden i det område som må siges at byde på Hua Hins bedste strand. Kort sagt kan man med lidt god vilje god kalde Seapine Hua Hin for en tropisk udgave af en linksbane.
image_pdf Seapine Golf Club Hua Hin

Seapine Golf Golf Club er den sidste nye bane i Hua Hin området som officielt åbnede september 2010, og det er en af den absolut smukkeste baner i området.

Banen som er ejet af militæret har høstet meget anerkendelse, pga dens beliggenhed omkring 10 kilometer syd for byen direkte ned til stranden i det område som må siges at byde på Hua Hins bedste strand.
 Seapine Golf Club Hua HinVinden fra havet kommer i spil, og de sidste 3 huller byder på en fantastisk finish med et par 5, et par 3 og et par 4 hul hul helt ned til stranden.

Det 17. hul er Seapine Golf Golf Clubs signatur-hul. Et par par-3 med en fantastisk havudsigt baggrund. Greenen beskyttes af en stor sø og en kæmpe bunker, og afhængig af vind og pindens placering kan du gå fra hullet med en alt fra birdie til en dobbeltpar.

18. Hul – et par 4 hul er et af de sværeste på Seapine Golf Golf Club. En ø krydser fairway så jo mindre du kan carry ca 230 m kan det betale sig at slå en rescue i drivet.

Et nyt klubhus, med udsigt over 18. blev åbnet i december 2010. Vær opmærksom på at grupper på 5 og visse gange 6 personer er tilladt så en runde på banen kan blive lidt lang, men oplevelsen er det værd!

Fact Sheet

Beliggenhed: 10 kilometer syd for Hua Hin
Huller/ Par/ Længde: 18 huller, par 72
Grundlagt: 2010
Designer: Thailandske hær
Afstand: 20 minutter fra Hua Hin
Golfbil: 600 THB
Lejesæt: 600 – 1000 THB
Golfsko: Kan ikke lejes
Paraply: Kan ikke lejes
Max antal spille per gruppe: 5-6 (Ja du læste rigtigt)
Aben: Åben alle dage
Driving Range: Ja
Faciliteter: Driving range, putting green, klubhus, restaurant, pro shop.
Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

* (angiver felt, der skal udfyldes)

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Vi elsker golf og har sørget for, at der er nok at vælge imellem. Se også vores mange andre golfdestinationer her.