Royal Springfield Golf Club

 Royal Springfield Golf Club
Antal huller: 27
Fra pris THB 2900

Royal Springfield Golf Club

Antal huller: 27
Fra pris THB 2900
Tvungen golf buggy: Nej
Royal Springfield Golf i Hua Hin er et mesterstykke designet af Jack Nicklaus. Royal Springfield Golf Hua Hin er blevet designet som en mesterskabsbane og er en udfordring for både professionelle og amatører.
image_pdf Royal Springfield Golf Club

Royal Springfield Golf Hua Hin er blevet designet som en mesterskabsbane og er en udfordring for både professionelle og amatører.


Østbanen åbnede i 1993 og er de første 18 huller af de tidligere planlagte 36 huller. Hvad der gør Springfield speciel, er at både design og vedligeholdelse lever op til internationale standarder. Springfield er gennem tiden været anderkendt som et af Thailands førende golf resorts, og afholdte Thailand Open i år 2000.

Royal Springfield Golf Hua Hin har hele 5 forskellige teesteder man kan vælge imellem, så der er udfordringer til golfere på alle niveauer.

Udover den imponerende udsigt over bjergene kan Royal Springfield Golf i Hua Hin godt snyde selv den mest rutinerede golfer. Allerede på første hul – et blot 330 meter langt par 4 som virker overkommendeligt, oplever man at præcision er en absoulut nødvendighed, hvis man skal gå en lav runde på banen. Royal Springfield Golf i Hua Hin er med sit eminente layout, fantastiske natur og udfordrerne huller en bane som man hurtigt kan blive afhængig af.

Royal Springfield Golf Hua Hin er designet af Jack Nicklaus og åbnede i 1993. Banen har altid haft ry for at være en af de fineste baner i Thailand, og det er en populær bane for golfere på ferie i Hua Hin eller Cha-am.

Royal Springfield Golf Hua Hin tilbyder andre førsteklasses faciliteter udover selve banen. Det store klubhus ligger hævet op over banen og man kan sidde og ny en fantastisk udsigt udover 18. hul fra restaurantens terresse.Royal Springfield Golf Hua Hin åbnede yderligere 9 huller i 2005 som dog ikke viser sig at være så populære som det oprindelige 18 huller.

Fact Sheet

TEE TIME BOOKINGS I WEEKENDER OG HØJSAESONEN BØR LAVES SÅ TIDLIGT SOM MULIGT PGA MEGET STOR EFTERSPØRGSEL.
Beliggenhed:26 kilometer nordvest for Hua Hin
Huller/ Par/ Længde:27 huller par 72 (7043 yards)
Grundlagt:1992
Designer:Jack Nicklaus
Afstand:35 minutter fra Hua Hin
Golfbil:THB 750 (2 personer)
Lejesæt:6 – 1000 THB
Golfsko:Kan lejes for 200 THB
Paraply:Kan lejes for 150 THB
Max antal spille per gruppe:4
Åben:Åben alle dage
Driving Range:Ja
Faciliteter:Hotel, Golf Academi, Golfskole, Massage, Restauranter, Spa, Swimming Pool, Tennis