Palm Hills Golf Resort Hua Hin

 Palm Hills Golf Resort Hua Hin
Antal huller: 18
Fra pris THB 2250

Palm Hills Golf Resort Hua Hin

Antal huller: 18
Fra pris THB 2250
Tvungen golf buggy: Ja
Cirka 15 minutters kørsel nord for Hua Hin ligger Palm Hills. Den kuperede bane, der er designet af Max Wexler, åbnede i 1992 og byder på masser af palmer og brede fairways. Palm Hills Golf Club er en af de bedst vedligeholdte golfbaner i Hua Hin år efter år. De smukke frangipani træer, bougainvillea buske og de mange palmer gør en runde på Palm Hills Golf Club til en stor oplevelse.
image_pdf Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam

Palm Hills Golf Club er den første internationale standard Hua Hin golfbane og åbnede i 1992. Allerede året efter var Palm Hills Golf Club vært til den allerførste Thailand World Pro Am turnering

 Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam

Layoutet af Palm Hills Golf Club er næsten linkagtigt. Max Wexler – som designede Palm Hills Golf Club har valgt at banen skal gå fra øst til vest med en sø i hver ende, adskilt af klubhuset.

Forni på Palm Hills Golf Club har hundredevis af palmetræer og har masser af bjergskråninger – deraf navnet Palm Hills. Hele banen omkredses af tusindvis af farvestrålende frangipani træer og bougainvillea buske som gør Palm Hills Golf Club til en fryd for øjet.

Bagni på Palm Hills Golf Club spilles på toppen af bjergene og visse huller byder på en fantastisk udsigt over Siam Bugten og Hua Hin.

Generelt set vurderes Palm Hills Golf Club som en af det letteste baner i Hua Hin. Bermuda fairways er dejlig brede. Men tag endelig ikke fejl. Palm Hills Golf Club har de sværeste greens i Hua Hin området overhoved. Kuperede og ekstremt hurtige Tiff Eagle greens betyder at man sagtens kan have flere 3- og 4-putts på runden.

Strækket fra hul 10 til hul 14 er det bedste stræk på banen som kræver god course management for at kunne score tilfredsstillende.

Palm Hills Golf Clubs signaturhul er hul 11, et langt par tre op af bakke over en sø.

14. hul er et lille tricky 300 m doglet venstre par 4. Fairway er ikke bred og beskyttes af vand på både venstre og højre side samt åen som deler fairway i 2. De langtslående kan slå carry over åen, mens andre vil vælge at spille kort af åen og have et lidt længere andetslag til green.

Uanset hvad så er en birdie en realistisk mulighed hvis drivet er godt.

Palm Hills Golf Club er en af de bedst vedligeholdte golfbaner i Hua Hin år efter år. De smukke frangipani træer, bougainvillea buske og de mange palmer gør en runde på Palm Hills Golf Club til en stor oplevelse.

Faciliteter på Palm Hills Golf Club inkluderer omklædningsrum, proshop, gode træningsfaciliteter samt en restaurant.

Palm Hills Golf Club er efter vores mening en bane som bør indgår enhvor golfpakke i Hua Hin

Fact Sheet

Beliggenhed:8 kilometer nord for Hua Hin
Huller/ Par/ Længde:18 huller par 72 (6892 yards)
Grundlagt:1993
Designer:Max Wexler
Afstand:20 minutter fra Hua Hin
Golfbil:THB 650 (2 personer)
Lejesæt:1000 THB
Golfsko:
Paraply:
Max antal spille per gruppe:4
Åben:Åben alle dage
Driving Range:Ja
Faciliteter:Hotellejligheder, Fitness, Golf Academi, Massage, Restaurant, Sauna, Snooker, Spa, Squash, Swimming Pool, Tennis
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :
  • :
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.