Kaeng Krachan Golf Club

 Kaeng Krachan Golf Club
Antal huller: 27 huller
Fra pris THB 1475

Kaeng Krachan Golf Club

Antal huller: 27 huller
Fra pris THB 1475
Tvungen golf buggy: Nej
Udfordrende bane med et super layout tæt på Petchaburi. Den nye Jack Nicklaus 9 hullers mesterskabsbane (Mountain Course) blev åbnet i marts 2008. Hvert hul er "Risk & Reward", men banen er fantastisk og er måske det bedste 9 huller i Hua Hin / Cha Am området.
image_pdf Kaeng Krachan Golf Club

Kaeng Krachan Golf  Club er intet mindre end en fantastisk bane med et super layout tæt på Petchburi

Kaeng Krachan Golf Club ligger i Petchaburi ved Thailands største nationalpark. 14.000 hektar jord ligger på den østlige halvø i Petchburi provinsen, 1,5 time fra Hua Hin. Banen er omgivet af enestående naturskønhed såsom bjerge, skove og søer. Kaeng Krachan Country Club har været åben siden 1994. De første 18 huller (Lake og Valley) blev designet af Cherd Bunyaratavej som er en berømt Thai golf arkitekt.

Kaeng Krachan Golf Club er en meget smuk og kuperet bane som kræver relativt lige drives tee for at at undgå at miste bolde blandt de mange træer og bambus skove.  Fairways er i super stand og greens kan være vanskelige selvom de ikke altid ser sådan ud. Naturlige søer spiller ind på 6 huller. Alt i alt er banen en test for golfere på alle niveauer og bør banen absolut overvejes hvis man skal spille golf i Hua Hin.

Den nye Jack Nicklaus 9 hullers mesterskabsbane (Mountain Course) blev åbnet i marts 2008. Hvert hul er “Risk & Reward”, men banen er fantastisk og er måske de bedste 9 huller i Hua Hin / Cha Am området.

Interessant nok så er fire af hullerne dogleg til venstre, hvilket er stik imod Nicklaus’ tidligere designs, hvor han syntes at favorisere dogleg højre huller pga sine naturlige fade. Mountain Course er et must spille da det er bygget op til internationale standarder.

27 ekstra huller, hvor 18 huller er designet af Greg Norman, er på tegnebrætten og skal bygges indenfor de næste par år.

Kaeng Krachan er 54 kilometer fra Hua Hin og bliver desværre benyttet meget lidt – især i lavsæsonen.  Dette betyder at klubfaciliter er sparsomme og caddies ikke er på samme standard som resten af områdets baner.

Factsheet Kaeng Krachan Country Club

Beliggenhed:54 kilometer vest for Hua Hin
Huller/ Par/ Længde:27 huller par 72 / 36 (7330 / 3600 yards)
Grundlagt:1996
Designer:Cherd Boonyaratavej / Jack Nicklaus
Afstand:75 minutter fra Hua Hin centrum
Golfbil:600 THB – Max 1 golfer per bil
Lejesæt:Rimelige sæt kan lejes på stedet.
Golfsko:Kan lejes i proshoppen
Paraply:Kan lejes i proshoppen
Max antal spillere per gruppe:4 personer
Åben:Alle ugens dage
Driving Range:Ja
Faciliteter:Driving range, putting green, klubhus restaurant, proshop (som dog byder på meget begrænset udvalg), hotel
De sparsomme faciliteter og uerfarne caddies gør dog efter vores mening ikke noget. Efter vores mening er denne bane helt på højde med de allerbedste baner i Hua Hin og absolut et besøg værd!