Imperial Lakeview Hua Hin

 Imperial Lakeview Hua Hin
Antal huller: 36 huller
Fra pris THB 2350

Imperial Lakeview Hua Hin

Antal huller: 36 huller
Fra pris THB 2350
Tvungen golf buggy: Nej
Imperial Lakeview stammer tilbage fra 1993 hvor det var den første som i området som tilbød 36 huller. Imperial Lakeview har i mange år stået i skyggen af de mere berømte baner i Hua Hin, men det har ændret sig efter Chang Bryggeriet for nogle år siden købte anlægget. Imperial Lake View Resort & Golf Club er virkelig en klassebane. Greens er hurtige, kuperede og udfordrende, mens de bølgende fairways er i perfekt stand.
image_pdf Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam

Imperial Lakeview Hua Hin blev bygget i 1993, og er den første  og pt eneste 36 hullers bane i Hua Hin området.

Golfbanen har tidligere haft problemer med dens stand, men efter at Chang Bryggeriet for nogle år siden købte anlægget er der sket ting og sager og Imperial Lake View Resort & Golf Club er virkelig en klassebane. Greens er hurtige, kuperede og udfordrende, mens de bølgende fairways er i perfekt stand.
 Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam

Imperial Lake View Resort & Golf Club byder på fire forskellige sløjfer.
Standardvalget for en runde golf på Imperial Lake View Resort & Golf Club er sløjfe A & B som for mange golfere vurderes som den mest naturskønne og hyggelige golfbane i Hua Hin.

Sløjfe A-B har små vandløb og en stor sø, der banen i to. Vand og de modne træer som giver mange blinde slag til green, de bølgende fairways mange doglegs vil teste golfere på alle niveauer.

Hul 13 – et relativt kort par 5 giver de modige langtslående en realistisk eagle mulighed. Med et godt drive midt i fairway vil mange stå tilbage med et 7 eller 8 jern i andetslaget.
Det er dog vigtigt at ramme fairway som beskyttes af en stor sø til venstre og træer samt en bæk til højre. Greenen som ligger lidt oppe beskyttes af bunkers på tre sider og slår du for kort kan du risikere at boldet ruller tilbage i vandet.

Banens signaturhul er 14. hul. Det er smukt, men svært par 3 (især for mændene). Greenen beskyttes af vand på alle sider og man skal carry ca 150 m for at at nå over vandet.

Sløjfe A & B på Imperial Lake View Resort & Golf Club har dog også en en række nemme par huller, der gør banen til en udfordring for golfere på alle niveauer.

Ørkensløjfen (Sløjfe C) er et helt unikt design som er meget anderledes for resten af baneren i Hua Hin området og man skal være omhyggelig med alle slag.

Linksbanen – den sidste sløjfe på Imperial Lake View Resort & Golf Club (Sløjfe D) åbnede i slutningen af 2006 er bygget på et åbent område med få træer mellem hullerne og lever dermed op til dets navn.

Klubhuset har en god restaurant, en god proshop samt en swimmingpool med udsigt over golfbanen.

Imperial Lake View Resort & Golf Club har tilmed et 3-stjernet golf resort som er meget populært for golf grupper fra Korea og Japan.

Det ligger dog lidt langt fra byen, hvilket gør det besværligt at komme til og fra Hua Hin restauranter og natteliv.

Imperial Lakeview Hua Hin ligger ca 30 minutters kørsel fra Hua Hin.

Factsheet Lake view

Beliggenhed:22 kilometer nord for Hua Hin
Huller/ Par/ Længde:36 huller fordel på sløjfe A+B+C+D
2 x par 72
Grundlagt:1993
Designer:Roger Packard
Afstand:Ca 35 min i bil fra Hua Hin centrum
Golfbil:Kan lejes på stedet
Lejesæt:Gode sæt fra 1000 THB
Golfsko:Kan lejes i proshoppen
Paraply:Kan lejes i proshoppen
Max antal spillere per gruppe:5 personer
Åben:Alle ugens dage
Driving Range:Ja
Faciliteter:Hotel, Fitness, Massage, Restaurant, Sauna, Snooker, Squash, Swimming Pool, Tennis

Imperial Lakeview Hua Hin er efter vores mening en af de allerbedste baner i Hua Hin til meget rimelige priser.
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :
  • :
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.