Banyan Golf Club Hua Hin

 Banyan Golf Club Hua Hin
Antal huller: 18

Banyan Golf Club Hua Hin

Antal huller: 18
Tvungen golf buggy: Nej
Banyan Golf Club Hua Hin - Intet mindre end en fantastisk golfbane. Banen er flot integreret i naturen mellem træer og klipper. Udfordringer som søer er i spil på fem huller, og et vandløb krydser seks huller. Banyan Golf Club Hua Hin og klubhuset har 3 år i træk blevet kåret en af de bedste 3 baner i Thailand af Asian Golf Monthly. .
image_pdf Banyan Golf Club Hua Hin

Banyan Golf Club Hua Hin er verdensklasse – intet mindre.

Banyan Golf Club Hua Hin er den nyeste af banerne i Hua Hin, og man må konstatere, at det også er en særdeles vellykket golfbane. Banen åbnede i 2008 og er designet af Thailands førende golfbanearkitekt, Pirapon Namatra. Asian Golf Magazine har tidligere kåret banen til The Best New Course in Asia Pacific.

 Banyan Golf Club Hua Hin

Banyan Golf Club Hua Hin ligger i bjergene ca 10 km syd for Hua Hin og byder på spektakulære udsigter over bjergene og havet fra de fleste huller og  har udentvivl et af de bedste layouts i Hua Hin og måske endda hele Thailand.

Hvert hul på Banyan Golf Club Hua Hin tilbyder ikke færre end 6 forskellige teesteder så der er udfordring til golfere på alle niveauer.

Banyan Golf Club Hua Hin som er bygget i gamle ananas plantager benytter Lush Zoysia græs til fairways som gør at bolden sidder lidt oppe og let at komme til.

Greens – som et lynene hurtige – har Tiff-eagle Bermuda græs som holder greens modtagelige for indspil og er relativt lette og holde i god stand året rundt.

Signaturhullet på Banyan Golf Club Hua Hin er det 15. hul. Et relativt kort par 3 på 126 m med panoramaudsigt over Siambugten og Singtoh øen.

Hul 12, et op ad bakke par 5-monster på 550 meter gør det svært for den almindelige golfer at nå i regulation.

Andre huller har forhøjede greens, skrånende fairways, waste bunkers, greenside bunker og vand som beskytter greens.

Faciliteterne på Banyan Golf Club Hua Hin er også overdådige med en græs drivingrange og 2 store putting og chipping greens.

Banyan Golf Club har et moderne thailandsk klubhus, velassorteret proshop, elegante omklædningsrum og 2 internationale restauranter – som begge er 5-stjernede.

Banyan Golf Club Hua Hin har også et fremragende udvalg af fine vine, der passer til vin kenderne.

Mulligan’s Pub med dens fabelagtig udsigt over golfbanen og de burmesiske bjerge – er et perfekt sted at nyde et et par kolde drikkevarer efter endt runde, eller se den smukke solnedgang.

Banyan Golf Club Hua Hin er designet til at gå rundt, men for dem som ønsker kan tilkøb af golfvogn med indbygget GPS være nyttig.

Caddies på Banyan Golf Club Hua Hin som alle er veluddannede, hjælper dig på bedste vis og sørger for at du har en god dag golfbanen.

I vores mening er Banyan Golf Club Hua Hin den bedste bane i Hua Hin og absolut et must når man spiller golf i Hua Hin – gerne mere en bare en gang.

Beliggenhed:9 kilometer syd for Hua Hin
Huller/ Par/ Længde:18 huller par 72 (7361 yard)
Grundlagt:2008
Designer:Golf East Co. (Pirapon Namatra)
Afstand:20 minutter fra Hua Hin centrum
Golfbil med GPS:Max en person per bil koster 700 THB
Lejesæt:Gode sæt fra 1000 THB
Golfsko:Kan lejes i proshoppen
Paraply:Kan lejes i proshoppen
Max antal spillere per gruppe:4 personer
Åben:Alle ugens dage
Driving Range:Ja
Faciliteter:Hotel, Massage, Restaurants, Spa, Swimming Pool
Banen er meget populær og teetider i weekender og i højsæsonen bør laves så tidligt som muligt på grund af meget stor efterspørgsmål.
Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

* (angiver felt, der skal udfyldes)

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.