Fremragende 5 stjerner
Rejser til Thailand » Golfbaner » Banyan Golf Club Hua Hin

Banyan Golf Club Hua Hin

Banyan Golf Club i Hua Hin er et fremragende eksempel på verdensklasse golf og anses for at være et af de nyeste og mest imponerende tilskud til Hua Hins golfsceneri. Åbnet i 2008, blev denne bane designet af den anerkendte Pirapon Namatra, en førende thailandsk golfbanearkitekt. Siden sin åbning har banen modtaget rosende anerkendelse, herunder titlen “The Best New Course in Asia Pacific” fra Asian Golf Magazine.

Beliggende cirka 10 km syd for Hua Hin, indrammes Banyan Golf Club af bjerge og tilbyder fortryllende udsigter over havet fra de fleste huller. Banens layout er omhyggeligt designet for at udnytte det naturlige terræn og er anerkendt som et af de fineste i området, og måske i hele Thailand.

Banyan Golf Club har taget hensyn til golfspillere på alle niveauer ved at tilbyde seks forskellige teesteder på hvert hul. Dette giver en alsidig og udfordrende oplevelse for alle. Banen er anlagt på tidligere ananasplantager og anvender Lush Zoysia-græs på fairways, som gør bolden lettere at spille. De lynhurtige greens er lavet af Tiff-eagle Bermuda græs, hvilket sikrer, at de er modtagelige for indspil og vedligeholdes i god stand hele året rundt.

Det 15. hul er klubbens signaturhul, et par 3 på 126 meter, som giver golfspillere en betagende panoramaudsigt over Siambugten og Singtoh-øen. På den anden side er hul 12, et udfordrende par 5 på 550 meter, en prøvelse for selv den mest erfarne golfer.

Banyan Golf Club byder ikke kun på en fantastisk golfbane, men også på overdådige faciliteter. Med en græs driving range og to store putting- og chipping greens, er der rig mulighed for at finpudse spillet. Klubhuset er moderne med en thailandsk arkitektonisk stil, og tilbyder et velassorteret proshop, luksuriøse omklædningsrum og to 5-stjernede internationale restauranter.

Derudover er der et omfattende udvalg af fine vine for dem med en forkærlighed for god vin. Mulligan’s Pub tilbyder fantastisk udsigt over golfbanen og de burmesiske bjerge og er det ideelle sted at slappe af med en kold drink efter en runde eller for at nyde solnedgangen.

Golfere har mulighed for at vandre banen, men for ekstra komfort og hjælp til navigering, tilbydes golfvogne med indbygget GPS. Banens veluddannede caddies står klar til at bistå og sikre, at hver gæst får en mindeværdig og behagelig golfoplevelse på Banyan Golf Club i Hua Hin.

Læs mere

Fakta om golfbanen Banyan Golf Club i Hua Hin

BELIGGENHED:9 KILOMETER SYD FOR HUA HIN
Huller/ Par/ Længde:18 huller par 72 (7361 yard)
Grundlagt:2008
Designer:Golf East Co. (Pirapon Namatra)
Afstand:20 minutter fra Hua Hin centrum
Golfbil med GPS:Max en person per bil koster 700 THB
Lejesæt:Gode sæt fra 1000 THB
Golfsko:Kan lejes i proshoppen
Paraply:Kan lejes i proshoppen
Max antal spillere per gruppe:4 personer
Åben:Alle ugens dage
Driving Range:Ja
Faciliteter:Hotel, Massage, Restaurants, Spa, Swimming Pool

Golfrejser til Hua Hin

Bestil et skræddersyet tilbud på din golfferie!

Skriv til os her, og lad os sammensætte din næste golfrejse efter dine ønsker og behov.

Kontakt
Scroll to Top