fbpx

14 Dages golfrejse til Hua Hin på G Hua Hin Resort & Spa

PRIS STARTER FRA DKK 13.600 PER PERSON

Verdenklasse golf i Thailand
12 nætter i Hua Hin med morgenmad
Ialt 6 runder golf på verdensklasse baner inkl min.1 runde på enten Black Mountain eller Banyan.
Fly mellem Danmark & Thailand tur/retur.

Afgang alle ugens dage
Golf

BEMÆRK VENLIGST: Thailandtours laver rejseløsninger der er tilpasset dit behov. Nedenstående er et rigtig godt bud på, hvordan turen kunne se ud. Ønskes andet hotel, ønskes flere eller færre overnatninger, andre baner mv så venligst kontakt os og få et tilbud som passer dig.

Day 1

KLM Airlines

KLM: København -> Bangkok via Amsterdam

Nå man flyver med KLM og alle flyvninger i din rejseplan bliver fløjet af KLM, Air France (inklusive HOP!) eller Air Corsica, må du medbringe én golfbag på højst 23 kg (50,5 lbs) uden beregning ud over den tilladte standardbagagemængde. Det kræves blot at man bliver gratis medlem af KLMs flying blue club (https://www.flyingblue.com)

Day 2

G Hua Hin Resort & Mall

G Hua Hin Resort & Mall

G Hua Hin Resort & Mall er et flot, lille boutique hotel, med en central placering i midten af Hua Hin. Fra G Hua Hin Resort & Mall er der ikke langt hverken til strand, shoppingcenter eller byens berømte Night Market.

Til hotellet hører der en restaurant, et fitness center samt en stor saltvandspool. Og i tilknytning til hotellet findes også et mindre shoppingcenter med bl.a. et supermarked.

Fra G Hua Hin Resort and Mall er der ikke langt til Hua Hin områdets mange gode restauranter,shoppingscentre samt Thailands længste strand.

G Hua Hin Resort & Mall

G Hua Hin Resort & Mall (12 nights)

De hyggelige værelser er smukt indrettede med vægge i neutrale farver. Samtlige velindrettede værelser har kabel-tv og opholdsområde. Her er et stort veltrimmet badeværelse med hårtørrer og toiletartikler.

Gæsterne kan benytte faciliteterne i hotellets business-center. Der tilbydes også concierge-service og tøjvask.

Man kan spise hele dagen på Pier 94th, hvor der serveres thailandske og europæiske retter. Det er også muligt at spise på værelset.

Hua Hin

Hua Hin

I Hua Hin har den thailandske konge siden forrige århundrede haft sit eget venteværelse på den smukke gamle togstation, og kongefamilien tilbringer en stor del af året her for at nyde havet og den rene luft. Men også mindre kongelige besøgende kan nyde byens afslappende strandliv og spadsereturene langs den kilometerlange strand. Om aftenen besøger man gerne natmarkedet eller går om bord i havets delikatesser på en af restauranterne ved Hua Hins havn.

En rejse til Hua Hin byder på ægte thailandsk atmosfære og masser af charme og så blev Hua Hin i 2015 kåret som Østens bedste Golf destination med god grund.

I omegnen af Hua Hin ligger der mere end 10 golfbaner, hvor Black Mountain og Banyan Golf Club hæver sig op over alle andre baner og er Hua Hins to flagskibe.

Day 3

Springfield Royal - 18 Huller

Springfield Royal Country Club

Springfield er blevet designet som en mesterskabsbane og er en udfordring for både professionelle og amatører at spille på.

“Østbanen” åbnede i 1993 og er de første 18 huller af de i alt planlagte 36 huller. Hvad der gør Springfield speciel er at både design og vedligeholdelse lever op til internationale standarder.

Springfield er anderkendt som et af Thailands førende golf resorts, og var også stedet hvor Thailand Open i år 2000 blev afholdt.

Banen har intet mindre end 5 forskellige teesteder man kan vælge.

Springfield godt snyde selv den mest rutinerede golfer. Allerede på første hul – et blot 330 meter langt par 4 som virker overkommendeligt bliver ens præcision testet når man skal slå sit andet slag ind på den svært beskyttede green.

Springfield er med sit eminente layout, fantastiske natur og udfordrerne huller en bane som man sagtens kan spille mere end en gang på når man er i Hua Hin.

Day 5

Seapine Golf - 18 Huller

Seapine Hua Hin

Seapine Golf er den sidste nye bane i Hua Hin området som officielt åbnede september 2010, og er en af de absolut smukkeste baner i området.

Seapine er ejet af militæret og har høstet meget anerkendelse, pga dens beliggenhed omkring 10 kilometer syd for byen direkte ned til stranden i det område som må siges at byde på Hua Hins bedste strand.

Kort sagt kan man med lidt god vilje god kalde Seapine Hua Hin for en tropisk udgave af en linksbane.

Vinden fra havet kommer i spil, og de sidste 3 huller byder på en fantastisk finish med et par 5, et par 3 og et par 4 hul hul helt ned til stranden.

Day 7

Majestic Creek Country Club - 18 Holes

Majestic Creek Country Club

Majestic Creek Hua Hin tilbyder suveræne golf muligheder, hvor det bakkede terræn og de mange smalle fairways kan udfordre selv de bedste.

Majestic ligger lidt ca 30 min udenfor byen, ikke langt fra Thailands største nationalpark Kaeng Krachan og transporten derud er næsten ligeså oplevelsesrig som banen. På turen passeres de små lokale landsbyer hvor levebrødet er dyrkning af sukker, ananas, bananer og mango.

Majestic Creek tilbyder suveræne golf muligheder, hvor det bakkede terræn og de mange smalle fairways kan udfordre selv de bedste.

Majestic er en af de bedste baner i området og er en absolut fryd at opleve.

Day 9

Banyan Golf Hua Hin - 18 Huller

Banyan Golf Hua Hin

Banyan er en af vores favoritter i Hua Hin!

Banen er en af de nyeste af banerne i Hua Hin, og man må konstatere, at den også er en særdeles vellykket.

Golf EAST, der har designet og stået bag etableringen af banen, står også bag andre topbaner i Østen, bl.a. Blue Canyon på Phuket, som Touren har benyttet flere gange og rangerer højt. GolfEAST mener endda, at Banyan har muligheden for at blive én af de allerbedste baner i Sydøstasien.

Det er et smukt syn, der møder en, når man træder ind på The Banyan. Banen er flot integreret i naturen mellem træer og klipper. Udfordringer som søer er i spil på fem huller, og et vandløb krydser seks huller. Banen er i par 72. Det smukkeste syn finder man på teestedet på hul 15. Her ser man bjergene omkring og det blå hav i baggrunden.

Day 10

Imperial Lake View - 18 Huller

Imperial Lake View

Lake View Golfbane blev bygget i 1993, og er den første 36 hullers bane i Hua Hin området.

Lake View ligger knap 30 min kørsel nord for Hua Hin.

Banen dækker ikke mindre end 830 tønder land og er som mesterskabsbane 6210 meter fra back tee. Roger Packard har designet en spændende bane med mange blinde huller, hvor man ofte bliver belønnet for at spille med kalkuleret risici.

Lake View som ligger mellem små lokale bondegårde og ananas plantager er endnu et eksempel på den høje klasse golfbaner beliggende i og omkring Hua Hin. Kuperet, med smalle fairways, hvor course management bliver promte belønnet.

Day 11

Black Mountain Golf - 18 Huller

Black Mountain Golf Club & Resort

Black Mountain er enestående og en af Thailands absolut bedste baner.,

Black Mountain ligger ca 10 km vest for Hua Hin i et fredfyldt og bjergrigt område og målet med banen har været klart helt for begyndelsen. Bygge den absolut bedste golfbane i hele Østen og indenfor 10 år afholde Europa Tour Turneringer.

Black Mountain er en golfbane i absolut verdensklasse og banen er da også kåret af Golf Digest til at være blandt verdens 100 bedste golfbaner udenfor USA.

Black Mountain, er også hjemklub af flere spillere på European Tour såsom Pelle Edberg, Rickard Karlberg og Thailands egen Thonjai Jaidee og med dens suveræne træningsfaciliteter har banen siden åbningen i 2007 været flittigt benyttet af tourspillere, som tilbringer en del af vinteren med at træne under perfekte forhold.

I både 2015 & 2016 var Black Mountain vært for Hua Hins Europa Tour turnering – True Thailand Classic.

Day 15

KLM Airlines

KLM: Bangkok -> København via Amsterdam

Nå man flyver med KLM og alle flyvninger i din rejseplan bliver fløjet af KLM, Air France (inklusive HOP!) eller Air Corsica, må du medbringe én golfbag på højst 23 kg (50,5 lbs) uden beregning ud over den tilladte standardbagagemængde. Det kræves blot at man bliver gratis medlem af KLMs flying blue club (https://www.flyingblue.com)

PRISEN INKLUDERER:

Flybilletter fra København inkl. golfbag typisk med KLM / Qatar Airways / Turkish Airline / Emirates (tur/retur)

Privat transfer mellem Bangkok Lufthavn –> Hua Hin –> Bangkok Lufthavn

12 nætter i Hua Hin med morgenmad

Ialt 6 runder golf på verdensklasse baner inkl min.1 runde på henholdvis Black Mountain eller Banyan.

Green fee inklusiv caddy fee.

Retur transport mellem hotel og golfbane.

Transfer til hotellet i Hua Hin

PRISEN INKLUDERER IKKE:

Buggy hvis ønsket. Det kan betales direkte i proshoppen

Drikkepenge til caddies Forventet drikkepenge 350 – 400 THB per person.

Andre måltider end dem nævnt i programmet

Entreer, transport, ture og udflugter, som ikke er nævnt i programmet

Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, drikkepenge, souvenirs og vasketøj osv.

Rejseperiode
Frapris pr person ved 2 personer
Højsæson
13.600

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

 • DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andre interessante produkter

 • Golfophold i Hua Hin inkl. hotel

  PRIS STARTER FRA DKK 4395 PER PERSON
 • Golfferie i Thailand – 15 Dages golfrejse i Bangkok & Hua Hin

  PRIS STARTER FRA DKK 15.400 PER PERSON
 • En uges golfrejse til Hua Hin

  PRIS STARTER FRA DKK 3.999 PER PERSON

Fortvivl ikke, hvis du ikke finder et bestemt hotel eller en bestemt destination.

Det er slet ikke alle vores hemmeligheder, vi viser her. Vi ringer til dig for at diskutere flere andre muligheder.

Kontakt Thailand Tours

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

Hverdage: 10:00 – 16:00
WEEKENDER: Efter aftale

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE