Centara Grand Resort & Villas Hua Hin Thailand

Centara Grand Resort & Villas Hua Hin Thailand

 Centara Grand Resort & Villas Hua Hin Thailand
Kontakt os for tilbud

Centara Grand Resort & Villas Hua Hin Thailand

Beskrivelse:
  • Måske Hua Hin bedste hotel.
  • Centara Grand Beach Resort - den gamle Sofitel er et unikt luksus resort med masser af historie og god atmosfære.
  • Centara Grand Beach Resort & Villa, Hua Hin blev bygget i 1923 og har dermed status som Thailands allerførste hotel/resort.
Kontakt os for tilbud
image_pdf Centara Grand Resort & Villas Hua Hin Thailand

Centara Grand Beach Resort & Villa, Hua Hin

 Centara Grand Resort & Villas Hua Hin Thailand


Måske Hua Hin bedste hotel. Centara Grand Beach Resort – den gamle Sofitel i Hua Hin er et unikt luksus resort med masser af historie og god atmosfære.
Centara Grand Beach Resort & Villa, Hua Hin blev bygget i 1923 og har dermed status som Thailands allerførste hotel/resort. Det er oprindeligt en gammel jernbanestation, som er ombygget til dette utroligt smukke resort.

Centara Grand Beach Resort & Villa, Hua Hin er et Luksushotel med en perfekt beliggenhed centralt i Hua Hin lige ned til stranden. Haven fremstår som en smuk park med buske og træer klippet som elefanter mm.
Centara har alle de ting et luksushotel skal have: fitnessfaciliteter, poolområder og børnepools, tennis, windsurfing, spa/massage samt mulighed for transport til golfbaner i området.

Superior:
Værelserne har gennemgået en nænsom renovering, hvor der er taget højde for det originale udseende. Værelserne har smukt trægulv, aircondition, loftvifte, satellit-tv, safebox, minibar, telefon og badeværelse i kolonistil med badekar og hårtørrer. Desuden er der møbleret balkon eller terrasse.

Deluxe:
Større værelser med enten en kingsize-seng eller to queensize-senge, så der er mulighed for at bo to voksne og to børn i samme værelse. Værelset har samme faciliteter som Superior-værelset, men større badeværelse med både badekar og brusekabine samt større balkon eller terrasse.

Deluxe Pool Villa:
Det er stedet, hvis man virkelig vil forkæle sig selv. Her er badeværelse med separat brusekabine, stort værelse med en kæmpe dobbeltseng, tv og daglige overraskelser. Desuden en stor privat terrassehave med egen swimmingpool og badekar på løvefødder.

I området er der restaurant, lounge og pool kun for villaernes gæster.
Som gæst i villaerne er der gratis kaffe/te og snacks mellem kl. 10 og 15, fri adgang til internet i businesscentret, high noon-te, cocktails i timerne før middagen, international avis efter eget valg og vask af to stykker tøj dagligt.
Værelserne er store og smukt indrettede med udsigt til den smukke, tropiske have. De indeholder alle aircondition, hårtørrer, minibar, kaffe/te faciliteter, Tv og meget mere.

Priserne er inkl. alle skatter og afgifter.

VærelsestypeLav SæsonHøj Sæson 1Peak SæsonHøj Sæson 2Høj Sæson 3
16.04 – 31.1001.11 – 24.1225.12 – 06.0107.01 – 28.0201.03 – 15.04
DeluxeKontakt osKontakt osKontakt osKontakt osKontakt os
Deluxe Club RoomKontakt osKontakt osKontakt osKontakt osKontakt os
Deluxe Pool VillaKontakt osKontakt osKontakt osKontakt osKontakt os

Ekstra

Ekstra SengKontakt os
Barn uden ekstra sengKontakt os
Obligatorisk DinnerKontakt os

Fact Sheet

Beliggenhed:Hua Hin centrum
Afstand til strand:0 meter
Antal værelser:249
Balkon/Terrasse:Ja
Pool:Ja
Børnepool:Ja
Poolhåndklæder:Ja
TV på værelset:Ja
Wi Fi:Ja, mod gebyr

Bestil Tilbud - Gratis og uforpligtende

* (angiver felt, der skal udfyldes)
  • Phone