Anantara Hua Hin Resort & Spa

 Anantara Hua Hin Resort & Spa
Frapris per værelse DKK 960

Anantara Hua Hin Resort & Spa

Frapris per værelse DKK 960
Beskrivelse:
  • En af vores abolut hotelfavoritter i Hua Hin og perfekt til folk som sætter pris på thai stil.
  • Anantara Resort Hua Hin er flere gange kåret som Thailands bedste turistresort, og det er nemt at forstå.
  • Bestil 110 dage før ankomst og får 20 % rabat på vores listepriser.
image_pdfimage_print

 Anantara Hua Hin Resort & Spa

Det pragtfulde Anantara Hua Hin Resort er flere gange blevet kåret som Thailands bedste turistresort, og det er nemt at forstå!

Hotellets værelser er bygget i træpavilloner i den store tropiske have og ved den smukke lagune. Serviceniveauet er meget højt på hele resortet. Swimmingpoolen er centrum, og her findes liggestole, parasoller og håndklædeservice. Desuden er der børnepool og poolbar. De mange restauranter serverer alt fra barbeque ved stranden over god thaimad til italiensk gourmet-mad. Om morgenen serveres stor morgenmadsbuffet.

Hotellet har fitnesscenter, tennisbaner, yogaklasse, vandsportsaktiviteter, børneklub og et smukt, romantisk spacenter med alle former for massage og kropsbehandlinger. Hotellet har shuttlebus til Hua Hin flere gange dagligt.

Premium Garden værelserne er indrettet i naturfarver med smukt trægulv. Møbler og dekoration er en blanding af vestlig og thailandsk indretning. Værelset har enten en, stor kingsize-seng eller to queensize-senge. Værelserne har aircondition, satellit-tv, telefon, safebox, internetadgang, minibar, kaffe/tefaciliteter skrivebord og hårtørrer. Endelig har værelset balkon eller terrasse med udsigt til haven.

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

* (angiver felt, der skal udfyldes)

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.