Fremragende 5 stjerner
Rejser til Thailand » Hua Hin » Hoteller i Hua Hin » Wora Bura Hua Hin Resort & Spa

Wora Bura Hua Hin Resort & Spa stjernestjernestjernestjerne

Hotelbar
Mulighed for A/C
Mulighed for balkon/terrasse
2 el. flere soveværelser
Restaurant
Udendørs pool
Tæt på strand

Wora Bura Hua Hin Resort & Spa er en idyllisk tilflugtssted beliggende i den maleriske by Hua Hin, en favoritdestination for dem, der ønsker en autentisk thai oplevelse kombineret med luksuriøse bekvemmeligheder. Resortet, der udsmykkes i en elegant kolonistil, giver gæsterne en fornemmelse af historisk charme blandet med moderne komfort.

Som gæst på Wora Bura Hua Hin Resort & Spa, vil du opleve førsteklasses faciliteter og service med et smil. Resortet praler af en betagende swimmingpool, hvor du kan tage en forfriskende dukkert med udsigt over den maleriske Thailandbugten. Solterrassen er det perfekte sted at slappe af og nyde den tropiske sol, mens du nipper til en kølig drink.

Wora Bura Hua Hin Resort & Spa råder over 77 charmerende og lækre værelser, suiter og villaer, som alle er indrettet med moderne faciliteter og fine detaljer for at sikre et behageligt ophold. Samtlige boliger er rummelige og tilbyder en privat balkon/terrasse med udsigt til de grønne, tropiske omgivelser. Gæsterne kan nyde et afslappende bad i badekaret, og iføre sig den komfortable morgenkåbe og slippers efterfølgende. Villaerne tager luksusen et skridt videre ved at byde på en egen, privat jacuzzi, hvor du kan slappe af og virkelig føle dig forkælet i eksotiske omgivelser.

Morgenmaden på resortet er en lækker måde at starte dagen på. Nyd et udvalg af internationale og lokale retter i den charmerende restaurant eller ude på terrassen med udsigt til den smukt anlagte have. Og når dagen vender mod aften, kan du tage ned til stranden, mærke sandet mellem dine tæer og nyde den rolige atmosfære ved vandkanten.

Resortets strandrestaurant er et andet højdepunkt, hvor du kan smage på friske, lokale retter mens du nyder den blide brise fra havet. Det er den perfekte måde at runde din dag af på i denne tropiske paradis.

Wora Bura Hua Hin Resort & Spa er ikke kun et sted at overnatte, men en destination i sig selv. Det er en oase af ro og skønhed, der venter på at blive opdaget på din næste rejse til det eksotiske Thailand.

Læs mere

Attraktioner og afstande til hotellet

  • Jedeeluang-templet: ca. 50 m
  • Walking Street: ca. 70 m
  • Way Prasri: ca. 100 m
  • Natmarked i Hua Hin: ca. 7 km
  • Jernbanestationen i Hua Hin, Thailands mest charmerende: ca. 8 km
  • Hovedbyen Hua Hin: ca. 9 km
  • Rajabhakti Park med flotte kongestatuer : ca. 9 km
  • Mrigadayavan Palace, verdens største teaktræs-palads: ca. 27 km

Rejser til Hua Hin

Scroll to Top