Fremragende 5 stjerner
Rejser til Thailand » Hua Hin » Hoteller i Hua Hin » Hyatt Regency i Hua Hin

Hyatt Regency i Hua Hin stjernestjernestjernestjernestjerne

Internetadgang/Wi-Fi
Hotelbar
Mulighed for A/C
Mulighed for balkon/terrasse
Restaurant
Børnepool el. afsnit
Udendørs pool
Tæt på strand
Trænings- og motionscenter
SPA/wellness (evt. mod gebyr)

Forestil dig et ophold på Hyatt Regency Hua Hin, et luksuriøst hotel, hvor du vil føle dig forkælet fra første sekund. Dette er stedet, hvor du kan opleve de smukkeste omgivelser, direkte ved hotellets eget strandafsnit. Forestil dig at vandre gennem den store, tropiske have, hvor en lagoon swimmingpool venter, opdelt i forskellige områder, klar til at imødekomme enhver smag.

Hyatt Regency er indbegrebet af selvforkælelse. Her kan du nyde livet, finde et roligt hjørne til afslapning, eller måske et poolområde, der passer lige til dig. Der er et poolområde med egen kunstig strand, en børnepool med legeplads, og for dem, der søger spænding, en 22 meter lang og 7 meter høj vandrutsjebane. Og hvis du foretrækker stranden, ligger den lige ud for hotellet.

For de aktive gæster er der et stort fitnesscenter åbent 24 timer i døgnet, mulighed for at spille tennis mod et gebyr, eller leje cykler for at udforske det lokale område.

Hotellet byder også på kulinariske oplevelser med i alt 4 restauranter, inklusive thailandske og italienske muligheder, samt en indbydende bar.

En særlig oplevelse venter i The Barai Spa, et prisvindende spa, hvor du træder ind i en verden af 1001 nats drøm. Med både indendørs og udendørs behandlinger, i et af hotellets 18 velværerum, er det en oplevelse, du ikke vil gå glip af.

Hyatt Regency Hua Hin tilbyder forskellige værelsestyper, alle moderne og nyrenoverede. Der er Hyatt Guestrooms på 38 m² med balkon, Deluxe værelser på 45 m², og Regency Club værelser i den eksklusive Regency Club Wing-afdeling. Alle værelser er udstyret med moderne faciliteter, herunder aircondition, smart-tv, minibar og meget mere.

Som gæst i Club Wing-afdelingen nyder du særlige fordele såsom separat check-in, adgang til Regency Club pool og The Tranquility Court voksenpool, samt gratis snacks og drinks før middagen.

Opholdet inkluderer morgenmad, og værelserne er tilgængelige fra kl. 15 på ankomstdagen til kl. 12 på afrejsedagen, med mulighed for sen udtjekning.

Med sine 213 værelser er Hyatt Regency Hua Hin mere end blot et hotel, det er en destination, hvor luksus, afslapning og eventyr smelter sammen til en uforglemmelig oplevelse. Kom og oplev det selv, og lad dig fortrylle af dette pragtfulde sted.

Læs mere

Attraktioner og afstande til hotellet

  • Hua Hin Strand – 100 m
  • Pon khing Phet Park – 3,6 km
  • Pone Kingpetch Statue – 3,6 km
  • Hua Hin Clock Tower – 3,9 km
  • Rajabhakti Park – 4 km
  • Hin Lek Fai Udsigtspunkt – 4 km
  • Hua Hin Fishing Pier – 4,3 km
  • Klai Kangwon Palads – 6 km
  • Klai Kangwon Palace – 6 km
  • Queen Sirikit in King Rama IX Park – 7 km

Rejser til Hua Hin

Scroll to Top