Krabi og Khao Lak: Junglens trætoppe og farverig undervandsverden

Rejser til Thailand » Krabi og Khao Lak: Junglens trætoppe og farverig undervandsverden
Fremragende 5 stjerner

Rundrejse til det klassiske Krabi og Khao Lak – 15 dage

En kombinationsrejse med start i Krabi og her venter der en række oplevelser lige fra den smukke Ao Nang Beach til den frodige Khao Sok National Park og det hvide tempel Wat Kaew Korawaram i hjertet af Krabi by. For dig, der har hang til adrenalin, byder Krabi også på zipline-ture over junglens trætoppe.

Næste kapitel udfolder sig i idylliske Khao Lak, hvor sejlture til de fotogene Surin-øer og kajaksejlads i mangroveskovene åbner op for en farverig undervandsverden. Besøg det lokale fiskemarked og ej at forglemme Sai Rung-vandfaldet, som giver dig et indblik i det lokale liv. For dig som har endnu mere eventyrlyst, så kan vi anbefale fx trekking i Lam Ru National Park og et besøg i det lokale elefantreservat, hvor du kan komme tæt på de majestætiske dyr.

Vi vil anbefale dig denne rejse, hvis du: Ynder at opleve så meget som muligt på din ferie – lige fra jungle-oplevelser, snorkling, dasedage og kulturelle input i byerne. En “nem” rejse der er lige til at gå til, men hvor du kan få meget indhold på ferien fra dag til dag.

Rejsen inkluderer

 • Fly Danmark til Krabi
 • Fly Phuket til Danmark
 • Alle skatter og afgifter
 • 6 nætter på Krabi Hotel
 • 6 nætter Khao Lak Hotel
 • 12 x morgenmad
 • Privat transfer mellem alle destinationerne
 • Rejsegarantifond og ansvarsrisikoforsikring
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent

Fra kr. 11.995,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Kort over rejsen

Klik på kortet og få det vist i stor størrelse, eller klik her for at få det åbnet i Google Maps

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1: Afrejse til Danmark

I dag er dagen. Ferien begynder. Sådan helt rigtigt. Sikkert med små sommerfugle i maven kan du tage mod lufthavnen og rejse mod Krabi.

Hos Thailand Tours har du muligheden selv at vælge, om du ønsker at rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Nogle med mulighed for direkte fly, mens andre lufthavne tilbyder afgange med enten 1 eller 2 stop undervejs. Som udgangspunkt er rejsen på økonomiklasse (economy), hvor du har såvel bagage og forplejning inkluderet. Evt. opgradering til eksempelvis Premium, Plus, Business eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gøre vores allerbedste for at sammensætte præcis den ferie, du ønsker.

Dag 2–8: Kom under huden på Krabi

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Tiger Cave Temple
 • Railay Beach
 • Snorkling på Chicken Island
 • Ao Nang Beach
 • Krabi Elephant Sanctuary
 • Klong Haeng-markedet

Din rejse i det sydlige Thailand begynder, så snart du sætter foden i Krabi Lufthavn. En chauffør er klar til at modtage dig i ankomsthallen og transportere dig til dit hotel, hvorefter din thailandske ferie kan tage sin begyndelse.

Din første oplevelse kunne meget vel være et besøg til Ao Nang Beach. Denne kyststrækning er kendt for sin betagende solnedgang og muligheden for forskellige vandaktiviteter. Udforsk områdets mangroveskove i kajak eller svøm blandt de farverige fisk, der kalder denne kystlinje hjem 

Jungleliv, krokodiller, aber og meget mere…
Men Krabi har langt mere at tilbyde end bare kyst og hav. Tager du på tur til Khao Sok National Park, vil du støde på en frodig jungle, komplet med floder, søer og et væld af dyre- og planteliv. Her kan du opleve alt fra krokodiller til aber og farvestrålende fugle.

På det kulturelle plan kan du besøge Wat Kaew Korawaram: Et markant, hvidt tempel beliggende i hjertet af Krabi by. Dette er det perfekte sted til at finde ro, meditere og udforske Thailands buddhistiske traditioner mere i dybden.

Muligt højdepunkt: Svæv over junglens trætoppe
For dig, der ønsker en mere adrenalin-fyldt oplevelse, er der mulighed for at tage på zipline-tur. Svæv over junglens trætoppe og få en unik udsigt over Krabis varierede landskab, en oplevelse der uden tvivl vil være et højdepunkt på din rejse.

Når aftenen falder på, bliver Krabi til et kulinarisk mekka. Her kan du opleve smage, der går langt ud over den almindelige Pad Thai og grønne karry-ret. Forkæl dig selv med lokale retter som krydret papayasalat og friske skaldyr, der er fisket i det nærliggende Andamanhav.

Dag 8–14: Khao Lak, koralrev og Khao Sok

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Sejltur til Surin-øerne
 • Besøg på det lokale fiskemarked
 • Sai Rung-vandfaldet
 • Lam Ru National Park

Dit næste stop i Thailand tager dig til det populære Khao Lak ved Andamanhavet, hvor din chauffør står klar til at bringe dig sikkert frem.

Oplev koralrev ved Surin-øerne
Khao Lak er ikke blot et menukort af solskin, men også en gateway til utallige oplevelser. Herfra kan du tage på spændende sejlture til eksempelvis Surin-øerne og dykke ned i en verden af farverige koralrev og fascinerende undervandsliv. De nærliggende mangroveskove er oplagte til kajaksejlads, hvor du kan opleve naturen fra en helt ny vinkel.

For at få et indblik i det lokale hverdagsliv kan vi anbefale at tage en udflugt til det nærliggende fiskemarked – Thailand er ligesom Danmark omgivet af kilometervis af kystlinje, så fisk og skaldyr er en stor del af de daglige retter på spisebordet.

Nationalpark med mange oplevelser inkluderet
Khao Lak er også et besøg værd inde i baglandet. Tag nu bare Sai Rung-vandfaldet, der er omgivet af frodig skov. Og for dig, som er mere eventyrlysten, er Lam Ru National Park blot en relativ kort køretur væk, hvor jungletrekking og dyreliv venter.

Desuden er Khao Sok National Park en fantastisk udflugtsmulighed, hvor du kan opleve endnu mere af Thailands betagende natur.

Giv en elefant en hjælpende hånd
Der er også mulighed for at komme tæt på elefanter på en ansvarlig måde i det lokale elefantreservat. Hjælp med at bade disse imponerende væsener og lær dem bedre at kende. En oplevelse for livet for de fleste.

Efter dit ophold i Khao Lak begynder rejsen hjem mod Danmark. Din chauffør sørger for at hente dig på hotellet for at køre til Phuket Lufthavn, hvor oplevelsen i Thailand afrundes.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Efter at have besøgt Krabi og Khao Lak er du atter tilbage på dansk grund. Forhåbentlig med kufferten fuld af gode ferieminder og måske en eller flere spændende souvenirs.

Sidse

Jeg er ekspert på Thailand

Sidse sidder klar og ved alt omkring rejser til Thailand

“Hvis Sidse havde en fanklub, så ville hendes kollegaer være medlemmer. Sidse kan nemlig sit kram, og hun er ærligheden selv og vil altid gæsten det bedste. Og så er der lige det, at hun kender Thailand igennem mere end 20 år…”

Ring til os:
42 64 49 47

Prisoversigt på rejsen

Priserne er vejledende og baseret på 2 voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i denne periode
Pris pr. person v. 2 voksne
Pris pr. barn u. 12 år
Afrejse i denne periode
1. jan. – 31. mar.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 14.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 12.995,-
Afrejse i denne periode
1. apr. – 15. jun
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 11.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 9.995,-
Afrejse i denne periode
16. jun. – 15. aug.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 14.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 12.995,-
Afrejse i denne periode
16. aug. – 30. sep.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 11.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 9.995,-
Afrejse i denne periode
1. okt. – 15. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 12.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 10.995,-
Afrejse i denne periode
16. dec. – 31. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 18.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 16.996,-
5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13. August

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15. Marts

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen — 25. Februar

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11. Februar

Scroll to Top