Forkælelse for krop, sjæl og smagsløg ved Koh Lanta’s strande og klippefyldte Krabi

Rejser til Thailand » Forkælelse for krop, sjæl og smagsløg ved Koh Lanta's strande og klippefyldte Krabi
Fremragende 5 stjerner

Rundrejse til solskinsramte Koh Lanta og Krabi – 15 dage

En kombinationsrejse i fodsporene på det “klassiske Thailand”. Oplev eller genbesøg Koh Lanta hvor azurblåt vand møder gyldne strande. Dyk ned i en verden af farver under havoverfladen, slap af med fødderne i sandet eller lad dig fortrylle af øens karakteristiske DNA og forkæl smagsløgene ved spiseboderne på de lokale markeder. Hvis eventyrlysten melder sig, kan du tage på opdagelse i junglen og komme helt tæt på øens unikke flora og fauna.

Når “afslapningsdepotet” er fyldt godt op med Koh Lanta’s herligheder, venter Krabi med et væld af oplevelser. Snorkling er et absolut must, og steder som Tiger Cave Temple byder ikke kun på fysiske udfordringer, men her har du også muligheden for at afprøve den mere åndelige fordybelse, som Thailand i særdeleshed også er kendt for.

Vi vil anbefale dig denne rejse, hvis du: Ønsker en ferie, hvor du kan nyde dagene i 1. gear fra start til slut. Det være sig ved stranden på en solstol, slentre rundt på lokale markeder og nyde nærområdets flora og fauna. Men du kan også sætte ferien op i gear og få lidt adrenalin i kroppen med eksempelvis snorkling eller junglebesøg.

Rejsen inkluderer

 • Fly Danmark-Krabi t/r
 • Alle skatter og afgifter
 • 6 nætter på Koh Lanta
 • 6 nætter i Krabi
 • 12 x morgenmad
 • Privat transfer mellem destinationerne
 • Rejsegarantifond og ansvarsrisikoforsikring

Fra kr. 11.995,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Kort over rejsen

Klik på kortet og få det vist i stor størrelse

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er dagen. Ferien begynder. Sådan helt rigtigt. Sikkert med små sommerfugle i maven kan du tage mod lufthavnen og rejse mod Krabi. 

Hos Thailand Tours har du muligheden selv at vælge, om du ønsker at rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Nogle med mulighed for direkte fly, mens andre lufthavne tilbyder afgange med enten 1 eller 2 stop undervejs. Som udgangspunkt er rejsen på økonomiklasse (economy), hvor du har såvel bagage og forplejning inkluderet. Evt. opgradering til eksempelvis Premium, Plus, Business eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gøre vores allerbedste for at sammensætte præcis den ferie, du ønsker.

Dag 2–8: Koh Lanta – en af Krabi-provinsens største øer

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Mu Ko Lanta National Park
 • Fiskerlandsbyen Saladan
 • Mai Kaeos bjerghuler
 • Klong Dao Beach
 • Klong Khong Beach

En indenrigsflyvning bringer dig til Krabi Lufthavn, hvor en lokal chauffør står klar til at køre dig til havnen, hvor en båd vil sejle dig videre til den idylliske ø, Koh Lanta.

UDFORSK DE LOKALE RESTAURANTER: Ud over utallet af steder, der serverer dampende pad thai og mango sticky rice, kan man med rette udforske det mere internationale men stadig lokale køkken. Du kan bl.a. besøge den lille kinesiske gaderestaurant “Qing’s” som serverer fantastiske dumplings. Skal du have en bedste lokale mad, skal du besøge “Yawi”. Det kan være svært at få et bord, så kom i god tid eller reserver et bord på forhånd.

SMUKKE STRANDE: Koh Lanta er hjemsted for nogle af Thailands smukkeste strande. Lej en scooter og besøg “Beautiful Beach”, som på alle måder lever op til sit navn. Stranden ligger mere afsides og er derfor typisk mindre befærdet. Her kan du snildt få en hel dag til at gå, mens du nyder en frisk kokosnød i det gyldne sand. Der ligger desuden et massage spot på stranden, hvor du kan få en thai massage til omkring 60 kr., mens du nyder den smukke udsigt.

JUNGLE ADVENTURE: Udover smukke strande byder Krabi også på vilde jungler. Book en guidet tur og forvild jer ud i det grønne, tropiske landskab. Her kan man finde floder, hvor man langsomt driver med strømmen i en badering, mens man nyder en øl eller en frisk kokosnød. Man kan også besøge de lokale “hot springs”, som er små lagooner med dampende varmt vand. Naturens svar på et udendørs spabad. En overraskende forfriskende oplevelse, når man har gennemsvedt sit tøj igennem junglen.

KOH LANTA OLD TOWN: Denne bydel startede ud som handelshovedstaden for kinesiske og arabiske søfarer, men i dag er det bare en hyggelig, lokal by med gode restauranter og en meget langt mole. Her kan du desuden shoppe i små butikker, som sælger lokal håndværk. Besøg desuden en af restauranter, som ligger ud til havet på “stylter”. Et fantastisk sted, hvis man vil nyde solnedgangen, den fantastiske udsigt og en god middag.

LEJ EN SCOOTER: Det er selvfølgelig ikke for alle, men skal man udforske Thailand på scooter er Koh Lanta det perfekte sted at starte. Her er der nemlig mindre trafik men ofte asfalteret. Det gør det til en mere sikker og fri måde at udforske øen på.

Dag 8–14: Krabi

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Tiger Cave Temple
 • Railay Beach
 • Snorkling på Chicken Island
 • Ao Nang Beach
 • Krabi Elephant Sanctuary
 • Klong Haeng-markedet

AO NANG BEACH: Gå en tur ned langs stranden og hovedgaden i Ao Nang. Her kan du få alt hvad hjertet begærer, når det kommer til lokal shopping, night markets, lady boy shows og fantastiske restauranter. Ao Nang er et must, når du skal til Krabi, hvis ikke du allerede bor der.

SMUKKE STRANDE OG KALKSTENSFORMATIONER: Ønsker I ro og afslapning, så er Railay Beach lige noget for jer. Her danner majestætiske kalkstensformationer rammen om en dag med afslapning ved det azurblå hav og den bløde sandstrand. Klatreentusiaster vil også finde stedet uundgåeligt fascinerende. Overvej en ø-hop tur fra Ao Nam Mao Pier, hvor paradisiske vande og billedskønne øer venter. Snorkling ved Chicken Island er en oplevelse, man ikke vil gå glip af.

Efter nogle uforglemmelige dage i Krabi, vil en chauffør sørge for, at I kommer sikkert til lufthavnen, klar til jeres rejse tilbage til Danmark.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Vel tilbage i Danmark med kufferten fuld af minder og et kamera fyldt med imponerende billeder.

Sidse

Jeg er ekspert på Thailand

Sidse sidder klar og ved alt omkring rejser til Thailand

“Hvis Sidse havde en fanklub, så ville hendes kollegaer være medlemmer. Sidse kan nemlig sit kram, og hun er ærligheden selv og vil altid gæsten det bedste. Og så er der lige det, at hun kender Thailand igennem mere end 20 år…”

Ring til os:
42 64 49 47

Prisoversigt på rejsen

Priserne er vejledende og baseret på 2 voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i denne periode
Pris pr. person v. 2 voksne
Pris pr. barn u. 12 år
Afrejse i denne periode
1. Jan. – 31. mar.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 13.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 11.995,-
Afrejse i denne periode
1. apr. – 15. jun.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 11.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 9.995,-
Afrejse i denne periode
16. jun. – 15. aug.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 13.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 11.993,-
Afrejse i denne periode
16. aug. – 30. sep.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 11.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 9.993,-
Afrejse i denne periode
1. okt. – 15. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 13.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 11.993,-
Afrejse i denne periode
16. dec. – 31. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 20.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 16.995,-

5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13. August

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15. Marts

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen — 25. Februar

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11. Februar

Scroll to Top