Eventyrlig ø-trifli spækket med oplevelser: Koh Phangan, Koh Tao og Koh Samui

Rejser til Thailand » Eventyrlig ø-trifli spækket med oplevelser: Koh Phangan, Koh Tao og Koh Samui
Fremragende 5 stjerner

Rundrejse til Koh Phangan, Koh Tao og populære Koh Samui – 17 dage

Drømmer du om bounty-strande, koralrev, elefantsafari og dampende Pad Thai, skal du med sikkerhed tage på øhop mellem de tre tropeøer: Koh Phangan, Koh Tao og Koh Samui.

Alle tre øer er kendte for sine hvide sandstrande, pulserende night markets, fantastiske snorkeloplevelser og episke vandreture gennem junglen, hvor man kan udforske gamle templer og skjulte vandfald. Øerne byder desuden på unikke oplevelser, som kan tilpasses dine behov. Her kan vi bl.a. anbefale vandfald og grotter på Koh Phangan, et dykkercertifikat på Koh Tao og et besøg på hos det etiske “Samui” elefantreservat på Koh Samui.

Vi vil anbefale dig denne rejse, hvis du: Har en lille opdagelsesrejsende gemt i dig. Det er rejsen, hvor der både er plads til afslapning på hvide strande og bjergtagende naturoplevelse både på land såvel som i vand. Få en på opleveren på 3 meget forskellige øer, hvor du du kommer helt tæt på det lokale liv, og nyd udsigten på færgerne, som vil krydre den lokale ferieoplevelse.

Rejsen inkluderer

 • Flybillet København-Koh Samui t/r
 • Alle skatter og afgifter
 • Skatter og afgifter
 • 5 nætter på Koh Phangan
 • 4 nætter på Koh Tao
 • 5 nætter på Koh Samui
 • 14 x morgenmad
 • Privat transfer mellem alle destinationerne
 • Rejsegarantifond og ansvarsrisikoforsikring
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent

Fra kr. 14.995,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Kort over rejsen

Klik på kortet og få det vist i stor størrelse

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1: Afgang fra Danmark

Dit thailandske eventyr starter med fly fra Danmark til Koh Samui med en eller to mellemlanding(er) undervejs.

Hos Thailand Tours har du muligheden selv at vælge, om du ønsker at rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Nogle med mulighed for direkte fly, mens andre lufthavne tilbyder afgange med enten 1 eller 2 stop undervejs. Som udgangspunkt er rejsen på økonomiklasse (economy), hvor du både har bagage og forplejning inkluderet. Ønsker du evt. opgradering til enten Premium, Plus, Business eller noget helt fjerde, er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gøre vores allerbedste for at sammensætte præcis den ferie, du ønsker.

Dag 2–7: Koh Phangan – kom ned i gear på hvide sandstrande

Anbefalinger:

 • Thong Sala nightmarket
 • Phaeng Waterfall National Park
 • Snorkling ved Koh Ma
 • Full Moon Party ved Hat Rin Beach (en dag om måneden)

Efter en behagelig flyvning fra Danmark lander du i Koh Samui Lufthavn, hvor en lokal chauffør står klar til at guide jer til færgelejet, som sejler over det azurblå hav til den charmerende ø; Koh Phangan. Denne ø er særligt kendt for sine full moon parties, som er blevet afholdt hver måned siden 1985 – et mekka for rejsende fra hele verdenen, som vil opleve den verdensberømte strandfest.

Koh Phangan kan dog meget mere end det, og det vil du opleve allerede, som færgen lægger til, hvor du vil blive bjergtaget af det kupperede, grønne landskab og hvide sandstrande. Tag en dyb indånding, mærk skuldrene sænke sig og forbered dig på begyndelsen på dit livs måske bedste ferie med afslapning, eventyr og krydret pad thai.

DET BEDSTE NIGHT MARKET PÅ KOH PHANGAN: Det er et must at besøge det lokale nightmarket “Thong Sala”. Om aftenen pulserer markedet med mennesker, som alle er kommet for at smage på den friskfangede fisk eller den kendte pad thai. Til dessert anbefaler vi, at man prøver deres ‘mango sticky rice’ eller deres famøse roti – en friturestegt pandekage med banan og chokolade.

EVENTYR I KHAO MAI KAEW GROTTER OG PHAENG VANDFALDET: Er du til eventyr og spænding er Khao Mai Kaew Caves et must. Denne smukke hulelabyrint med stalaktitter og underjordiske formationer sikrer dig en wow-oplevelse, som du sent vil glemme. Du kan desuden udforske Phaeng Waterfall National Park, hvor du vil vandre gennem frodige skove og svømme i de naturlige pools, mens du forsvinder hen til lyden af de magiske junglemelodier.

UDFORSK ØEN PÅ SCOOTER: Hvis I ønsker at opleve øen på egen hånd, er en scooter en sjov måde at udforske området på. Det er en populær måde at nå til øens gemte skatte som den afsidesliggende Bottle Beach, som er tilgængelig via en junglesti eller båd.

KOH PHANGAN’S STRANDE er et ideelt tilflugtssted for solbadere. Det fine hvide sand og rolige, klare vand, gør strande som Haad Yao og Haad Salad til den perfekte scene for en afslappende dag under solen. Her kan I strække jer ud på en komfortabel liggestol, mens palmernes blade blidt rasler i brisen, og bølgerne skvulper blidt mod kysten.

MAGISKE SOLNEDGANGE PÅ ØENS VESTKYST: Et must uanset om du er på familieferie, med vennerne eller på romantisk kærestetur, SKAL man tage en aften på øens vestkyst. Her kan man nemlig opleve landets nok smukkeste solnedgange, hvor himlen males i stærke orange og lyserøde farver, mens havet ligger blikstille. Her kan man nyde en middag på en strandrestaurant, mens man sipper til en forfriskende cocktail og giver sig hen til den guddommelige udsigt.

Dag 7–11: Koh Tao

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Tag open water dykkercertifikat
 • Dykning ved Sail Rock
 • John-Suwan Viewpoint
 • Freedom Beach

Efter nogle uforglemmelige dage på Koh Phangan, går turen videre med færge til Koh Tao.

ET SNORKEL PARADIS: Øen er verdensberømt for sine dykkerspot grundet de smukke koralrev, farverige fisk og ikke mindst muligheden for at tage et billigt og hurtigt dykkercertifikat. En mulighed du selvfølgelig også får her, hvis du drømmer om at se, hvad der sker 18 meter under havets overflade. Er du ikke til iltflasker og det mørke dyb, tilbyder Koh Tao også vidunderlige snorkelture, hvor alle kan være med uanset alder. Udforsk her Shark Bay eller en tur til Sail Rock. Har venter et snorkeleventyr uden lige. Her svømmer store skoler af barracudaer og murener forbi, og med lidt held kan I spotte en sjælden hvalhaj.

TREKKING TIL JOHN-SUWAN: Koh Tao er mere end blot et undervandsunivers. Tag på en trekkingtur op til John-Suwan Viewpoint og bliv belønnet med en betagende udsigt over det azurblå hav og naboøerne. Gør dette enten ved solopgang- eller nedgang og mærk, hvordan livet pludselig giver mening på en helt ny måde.

DAGSTUR TIL KOH NANG YUAN: Sejl over til Koh Nang Yuan, som er en charmerende naboø til Koh Tao. Denne er berømt for sin Triple Beach, hvor tre små øer mødes i en strimmel af gyldent sand. Et perfekt sted for både fotografering og snorkling i krystalklare vande. Desuden byder den hemmelighedsfulde Jansom Bay på en rolig bugt, gemt mellem klipper og jungle. Et afsidesliggende paradis for dem, der søger ro og fred.

Uanset om I er ude efter adrenalinkick eller rolige dage ved stranden, folder Koh Tao et væld af oplevelser ud, der passer til enhver smag.

Dag 11–16: Koh Samui

Anbefalinger:

 • Big Buddha Tempel
 • Ang Thong National Marine Park
 • Fisherman’s Village I Bophut
 • Samui Elefant Sanctuary
 • Pig Island

Den sidste del af rejsen går med færge tilbage til Koh Samui. En ø, der tilbyder alt fra et pulserende natteliv til rolige sandstrande og et uforglemmeligt elefant reservat. Lej scootere og mærk vinden i håret, mens du indhalerer den friske luft og udforsker det tropiske landskab og smukke, gamle templer.

BIG BUDDHA TEMPLE: Afsæt en formiddag til at udforske det smukke og finurlige “Big Buddha” tempel. Templet ligger på en sø, hvor broer leder dig ud til små øer med finurlige figurer og statuer. Husk at dække både skuldre og knæ – men er man kommet afsted i sommerkjole, kan man støtte templet og leje en sarong.

Ang Thong National Marine Park: Tag på eventyr i Koh Samuis nationalpark. Trek til toppen af Mae Koh og ro ud med kajak, hvor du kan udforske de høje, smukke klippesider langs kysten og blive beriget med et kig under havets overflade, når du springer i det krystalklare vand med snorkel og svømmefødder.

EN LOKAL OPLEVELSE I FISHERMAN’S VILLAGE: Et must på Koh Samui er at besøge Fisherman’s Village. Et lokalt marked, som om aftenen forvandler sig til et pulserende streetfood nightmarket, hvor du kan få alt hvad hjertet begærer inden for thaimad og krydderi.

NATTELIV I BO PUT: Bo Put er en sjov by med butikker og lækre restauranter fra alle verdenshjørner. Her er nattelivet skønt og tiltrækker et ungt såvel som ældre publikum, hvor der er plads til alle uanset, hvordan man foretrækker at bruge sin fredag aften ude.

MØD ELEFANTER PÅ ‘SAMUI ELEFANT SANCTUARY’: To gange om dagen kan man komme ud og besøge dette etiske elefant reservat, som tilbyder transfer direkte fra dit hotel. Her møder du de modige lokale, som opkøber elefanter og sætter dem fri fra dyreturismen. De sætter elefanternes behov over turisternes, og det er derfor forbudt at ride, bade og kæle med elefanterne. Du får dog lov til at lave hjemmelavede elefantsnacks og fedtkugler, som du med dine bare hænder kan fodre elefanterne med. Mærk den kraftfulde snabel, som den sjæler maden ud af dine hænder, mens du hører de frivillige fortælle om deres arbejde og drøm om at befrie alle elefanter fra dyreturisme.

ET PARADIS FOR KÆLEGRISE: Fra Koh Samui kan man også tage på en endagstur til Pig Island. Øen, som er kendt for sit utal af kælegrise, der frit løber rundt på øens strande. Her kan man snildt få timer til at gå med at hygge med grisene, mens man også kan kaste sig i det uimodståelige hav og udforske dyrelivet med snorkel.

Dag 17: Hjemrejse fra Koh Samui

Ved rejsens afslutning, vil vores chauffør køre dig til Koh Samui Lufthavn, hvorefter rejsen går hjem mod Danmark.

I lander i Danmark, hvor du kan reflektere over de oplevelser og indtryk I har fået fra det smukke Thailand.

Jakob

Jeg er ekspert på Thailand

Jakob sidder klar og ved alt omkring rejser til Thailand

Godt nok har Jakob et skandinavisk udseende, men hans indre glød udstråler thai til fingerspidserne. Jakob er så meget ‘thai’, at du kan spørge ham på thailandsk om alt fra vejret til dagens ret i gadekøkkenet…

Ring til os:
42 64 49 47

Prisoversigt på rejsen

Priserne er vejledende og baseret på 2 voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i denne periode
Pris pr. person v. 2 voksne
Pris pr. barn u. 12 år
Afrejse i denne periode
1. jan. – 31. mar.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 18.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 13.995,-
Afrejse i denne periode
1. apr. – 15. jun.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 16.495,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 14.495,-
Afrejse i denne periode
16. jun. – 15. aug.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 18.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 15.995,-
Afrejse i denne periode
16. aug. – 30. sep.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 16.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 12.995,-
Afrejse i denne periode
1. okt. – 15. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 17.495,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 13.995,-
Afrejse i denne periode
16. dec. – 31. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 24.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 20.995,-
5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13. August

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15. Marts

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen — 25. Februar

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11. Februar

Scroll to Top