Tropisk trekløver: Khao Lak, Koh Yao Yai og Phuket – eksotiske smagsprøver venter

Rejser til Thailand » Tropisk trekløver: Khao Lak, Koh Yao Yai og Phuket - eksotiske smagsprøver venter
Fremragende 5 stjerner

Rundrejse til Khao Lak, Koh Yao Yai og velkendte Phuket – 18 dage

Er du klar til en uforglemmelig rejseoplevelse? Lad ferien begynde! Og lad os starte med turens første højdepunkt, nemlig Khao Lak. En oase med ro og eventyr. Her får du muligheden for at nyde de idylliske strande, dykke ind i undervandsverdenen ved Similan Islands og mærke pulsen i den lokale kultur på de farverige markeder.

Næste stop er Koh Yao Yai, en skjult skat, der ligger gemt væk fra turisternes strøm. Øen byder på en autentisk thailandsk oplevelse, hvor du kan snorkle i det krystalklare vand, cykle gennem landskabet og træde ind i det lokale liv i de charmerende fiskerlandsbyer. Koh Yao Yai’s rolige atmosfære står i skøn kontrast til Phukets pulserende liv, som er trekløverets sidste stop på rundrejsen.

“Og når man taler om solen”: Phuket venter med åbne arme og sin rige, kulturelle baggrund. Udforsk halvøens historiske bydel i Sino-portugisisk arkitektur, besøg det majestætiske Wat Chalong-tempel og giv dig i kast med den lokale gastronomi, der er en oplevelse i sig selv. Og hvis du ikke har fået nok: Tag en snorkletur ved Phi Phi-øerne, shop løs i Jungceylon og oplev den elektriske atmosfære ved et live Muay Thai-stævne.

Vi vil anbefale dig denne rejse, hvis du: Bare er det mindste eventyrlysten: ) Kort og godt. Dette tropiske trekløver henvender sig til dig, der vil opleve tre meget forskellige områder af Thailand på samme ferie, og som ikke har noget imod at skulle pakke kufferten flere gange undervejs. Til gengæld bliver du belønnet med nogle af landets mest elskede områder, der er oplagte til at kombinere dasedage ved stranden med indholdsrige dage med kultur og historie på dagsordenen.

Rejsen inkluderer

 • Fly København-Phuket t/r
 • Alle skatter og afgifter
 • 5 nætter i Khao Lak
 • 5 nætter på Koh Yao Yai
 • 5 nætter på Phuket
 • 15 x morgenmad
 • Privat transfer mellem alle destinationerne
 • Rejsegarantifond og ansvarsrisikoforsikring
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent

Fra kr. 13.995,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Kort over rejsen

Klik på kortet og få det vist i stor størrelse, eller klik her for at få det åbnet i Google Maps

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er dagen. Ferien begynder. Sådan helt rigtigt. Sikkert med små sommerfugle i maven kan du tage mod lufthavnen og rejse mod Phuket lufthavn.

Hos Thailand Tours har du muligheden selv at vælge, om du ønsker at rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Nogle med mulighed for direkte fly, mens andre lufthavne tilbyder afgange med enten 1 eller 2 stop undervejs. Som udgangspunkt er rejsen på økonomiklasse (economy), hvor du har såvel bagage og forplejning inkluderet. Evt. opgradering til eksempelvis Premium, Plus, Business eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gøre vores allerbedste for at sammensætte præcis den ferie, du ønsker.

Dag 2–7: Khao Lak er den perfekte ferie-kick-starter

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Sai Rung-vandfaldet
 • Lam Ru National Park
 • Sejltur til Surin-Øerne
 • Besøg på det lokale fiskemarked

Jubiii! Ankommet til Phuket og klar til at feriens dag nummer to rigtigt kan begynde. Efter ankomsten står din lokale chauffør klar til at bringe dig til dit første stop på rundrejsen: Khao Lak.

Khao Lak er mere end bare et solskinssikkert tilflugtssted. Det er herfra, du kan tage på sejlture til de eventyrlige Surin-øer. Her under overfladen findes en farverig undervandsverden af koralrev og liv, og nu hvor talen er faldet på “bølgen blå”, så kan det i øvrigt også anbefales at prøve kajaksejlads i de omkringliggende mangroveskove, der er en øjenåbner for det unikke dyreliv samt områdets flora og fauna.

Besøg den lokale fiskemand
Hvis du er nysgerrig efter at lære mere om det lokale hverdagsliv, kan en udflugt til det nærliggende fiskemarked give en autentisk oplevelse af fiskernes daglige arbejdsgange. Her kan du indsnuse den friske havluft, mens du kan se helt almindelige thaifolk sikre sig dagens fangst hos fiskemanden.

Must see: Vandfaldet Sai Rung
Men der er også mulighed for at nyde Khao Laks indre skønhed. Et besøg ved Sai Rung-vandfaldet er en ‘must see’ naturoplevelse. Omkranset af en tæt, grøn skov er dette vandfald den perfekte kulisse for en afslappende stund og en kontrast til kystens mere maritime liv.

For dig, som gerne vil udforske din eventyrlyst endnu mere, er Lam Ru National Park oplagt og er en relativ kort køretur væk. Her kan du trekke gennem junglen og måske endda spotte nogle af områdets unikke dyrearter fra farverige fugle til små pattedyr.

Oplev den majestætiske elefant
Som en spændende tilføjelse til de mange oplevelser, Khao Lak ellers tilbyder, kan det anbefales at tage en tur til det lokale elefantreservat. Her får du chancen for at lære disse majestætiske dyr at kende på en etisk og bæredygtig måde, mens du hjælper med at bade dem i floden.

Spis dig mæt i alt godt fra havet
Når dagene går på hæld, kan Khao Lak friste dine smagsløg med en række kulinariske oplevelser. Nyd et bredt udvalg af friskfanget fisk og und dig selv at smage på nye ting, som er en sjældenhed herhjemme på vores breddegrader.

Kort opsummeret: Under dit ophold i Khao Lak kommer hverken du eller dine smagsløg til at kede sig. Du kan sammensætte dagene præcis, som du ønsker. Vi vil anbefale dig, at du også husker bare “at være”. Uden noget program engang i mellem. Hvor tankerne kan slippes løb og drømmene kan få frit spil (på en solstol for eksempel).

Dag 7–12: Koh Yao Yai – så kommer du helt ned i 1. gear

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Snorkling
 • Cykelture eller vandring
 • Besøg lokale markeder
 • Yoga-sessioner

Dag 7 byder dig velkommen til det rolige paradis, Koh Yao Yai, som ligger gemt mellem Phuket og Krabi. Efter ferie-premieren i Khao Lak, er Koh Yao Yai en anden form for oase, der er et skrift væk fra de store turistmængder og frister med en mere autentisk, thailandsk oplevelse.

Øen er et skjult helle med krystalklart vand – ideelt til snorkling. Men også de idylliske, hvide sandstrande som Laem Haad Beach inviterer til dage med afslapning og solbadning.

Slip din indre eventyrer løs
Hvis din indre eventyrer banker på, er der et utal af vandrestier, der snor sig igennem den frodige ø og kan føre dig til højdepunkter, hvor naturen kan opleves og nydes i fulde drag.

På Koh Yao Yai får du også en smagsprøve på det lokale liv. De små fiskerlandsbyer og autentiske, thailandske restauranter serverer friskfanget fisk og traditionelle retter, der forkæler ganen.

Yoga og solnedgang
For dig, der søger en spirituel twist på ferien, er der muligheder for at deltage i traditionelle yoga-sessioner ved stranden, hvor de gyldne solnedgange skaber en perfekt atmosfære for afslapning og refleksion.

Koh Yao Yai er ikke blot “endnu et rejsemål med sol og strand i Thailand”, nej – Koh Yao Yai er en helhedsoplevelse. Fra roligt strandliv til autentiske smagsoplevelser. Et helle, hvor du kan koble af og lade op, mens du forbereder dig på de kommende kapitler af din store Thailands-rejse.

Dag 12–17: Phuket – en evergreen som få

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Old Phuket Town
 • Kata, Karon og Patong Beach
 • Big Buddha
 • Fantasea Show
 • Jungceylon Shopping Center
 • Wat Chalong

Efter “pausen” på fredfyldte Koh Yao Yai, vil en privat transfer køre dig tilbage til Phukets mere pulserende liv, hvor flere små og store eventyr står på dagsordenen.

Phuket er en kulturel smeltedigel, hvor fortiden og nutiden lever side om side. Dette kommer til udtryk i alt fra arkitekturen til de lokale skikke. Et must-see er den historiske bydel i Phuket, hvor bygningerne i Sino-portugisisk stil vidner om øens kulturelle baggrund. Wat Chalong, øens mest prominente helligdom, er for langt de fleste gæster også på bucketlisten.

Gadekøkken eller luksusrestaurant?
Er du en foodie, så er Phuket en sand kulinarisk skattekiste. Fra gadekøkkenets enkelthed til eksotiske skaldyr, der kan nydes i en strandkants-restaurant ved solnedgang. Ja, Phuket har noget for enhver smag – og pengepung.

Udover de fortryllende strande tilbyder Phuket en række aktiviteter i vandet. Hvad med snorkling i det krystalklare vand omkring Phi Phi-øerne eller endnu vildere: windsurfing?! Phang Nga-bugten med sine imponerende kalkstensformationer og smaragdgrønne farvande er ligeledes en oplevelse, du ikke bør gå glip af. Ellers kan Similan-øerne for mange være et højdepunkt. Øerne byder på enestående dykker- og snorklingsmuligheder i en verden af farverigt undervandsliv.

Shop-amok eller overvær et Muay Thai-stævne
Shopping-aficionados kan tilbringe timer i Jungceylon Shopping Center, der byder på en mangfoldig samling af både lokale og internationale mærker. Som en bonusoplevelse, hvorfor ikke opleve et Muay Thai-stævne og kom helt tæt på Thailands nationalsport?

Afslut dit ophold med en næsten obligatorisk sejltur i en klassisk longtail-båd, hvilket giver dig en usammenlignelig udsigt over Phukets kystlandskab. Du kan ikke tage fra Phuket uden at have prøvet det – det vil være det samme, som at besøge Venedig uden at have sejlet i gondol: )

Dag 18: Ankomst til Danmark

Efter en spændende rejse til nogle af Thailands mest elskede rejsemål, er du atter landet i den danske muld. Velkommen hjem!

Sidse

Jeg er ekspert på Thailand

Sidse sidder klar og ved alt omkring rejser til Thailand

“Hvis Sidse havde en fanklub, så ville hendes kollegaer være medlemmer. Sidse kan nemlig sit kram, og hun er ærligheden selv og vil altid gæsten det bedste. Og så er der lige det, at hun kender Thailand igennem mere end 20 år…”

Ring til os:
42 64 49 47

Prisoversigt på rejsen

Priserne er vejledende og baseret på 2 voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i denne periode
Pris pr. person v. 2 voksne
Pris pr. barn u. 12 år
Afrejse i denne periode
1. jan. – 31. mar.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 15.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 12.995,-
Afrejse i denne periode
1. apr. – 15. jun.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 13.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 11.995,-
Afrejse i denne periode
16. jun. – 15. aug.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 17.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 14.995,-
Afrejse i denne periode
16. aug. – 30. sep.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 13.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 11.994,-
Afrejse i denne periode
1. okt. – 15. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 14.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 12.994,-
Afrejse i denne periode
16. dec. – 31. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 23.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 19.995,-

Lignende rejser

5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13. August

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15. Marts

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen — 25. Februar

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11. Februar

Scroll to Top