En symfoni af storby, nationalpark og ø-besøg. Værsgo’ – Bangkok, Khao Yao og Koh Samet

Rejser til Thailand » En symfoni af storby, nationalpark og ø-besøg. Værsgo' - Bangkok, Khao Yao og Koh Samet
Fremragende 5 stjerner

Rundrejse til Bangkok, Khao Yao National Park og Koh Samet – 15 dage

Denne rejse starter i Bangkok. En by, der på fineste manér blander den moderne nutid med den traditionelle fortid. Her kan du opleve alt fra gastronomiske lækkerier i byens gadekøkkener til arkitektoniske pragteksempler som Wat Arun og Wat Pho. Oplev byens puls fra forskellige vinkler ved at besøge de flydende markeder eller tage på sejltur på Chao Phraya-floden.

Fra Bangkok går turen til Khao Yai National Park, der er en frodig oase kun et par timer kørsel fra hovedstaden. Parken tilbyder en enestående biodiversitet og muligheder for vandring i forskellige sværhedsgrader. Udforsk vandfald som Haew Narok og dyk ind i parkens botaniske mangfoldighed. Rejsen slutter på den idylliske ø Koh Samet, der er mest kendt for sine strålende hvide strande som Ao Phai og Ao Wai. Ud over det maritime er øens indre en frodig oase perfekt for vandreture.

Vi vil anbefale dig denne rejse, hvis du: Gerne vil tage alle sanser med på ferie. For her er udsigter for øjnene, levende vandfald for ørerne, strandes sandkorn til følesansen og ikke mindst – ikke mindst – alle de dufte, der venter rundt om næste hjørne. En rejse for dig, der gerne vil være effektiv på din ferie og mulighed for at pakke den med indhold med naturperler og historiske højdepunkter.

Rejsen inkluderer

 • Fly Danmark-Bangkok t/r
 • Alle skatter og afgifter
 • 3 nt. Bangkok
 • 5 nt. Khao Yao National Park
 • 5 nt. Koh Samet
 • 13 x morgenmad
 • Alle transporter med bil og færge
 • Rejsegarantifond og ansvarsrisikoforsikring
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent

Fra kr. 13.495,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Kort over rejsen

Klik på kortet og få det vist i stor størrelse

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er dagen. Ferien begynder. Sådan helt rigtigt. Sikkert med små sommerfugle i maven kan du tage mod lufthavnen og rejse mod Bangkok. 

Hos Thailand Tours har du muligheden selv at vælge, om du ønsker at rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Nogle med mulighed for direkte fly, mens andre lufthavne tilbyder afgange med enten 1 eller 2 stop undervejs. Som udgangspunkt er rejsen på økonomiklasse (economy), hvor du har såvel bagage og forplejning inkluderet. Evt. opgradering til eksempelvis Premium, Plus, Business eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gøre vores allerbedste for at sammensætte præcis den ferie, du ønsker.

Dag 2–5: “Liv og glade dage” i Bangkok

Anbefalinger:

 • Besøg det royale Grand Palace
 • Over Chao Phraya-floden for at se Wat Arun
 • Spis i gadekøkkenerne i China Town
 • Shopamok i shoppingcentrene Terminal 21 og MBK Center
 • Besøg weekend-markedet, Chatuchak Weekend Market
 • Få stillet sukkertrangen i Jim Thompson’s House

Velkommen til Bangkok, Thailands metropol nummer 1. Ved ankomsten vil du blive mødt af din lokale chauffør, der byder velkommen og kører dig til dit hotel i centrum.

Når du har fået pusten, kan oplevelserne i Bangkok begynde
Begynd rejsen med en tur til Grand Palace, som har tjent som den kongelige families residens siden det 18. århundrede. Her får du også et indblik i Thailands historie gennem paladsets enestående arkitektur og kunst.

Den liggende Buddha
I umiddelbar nærhed ligger Wat Pho med den imponerende liggende Buddha. Hvis du tilmelder dig en af de guidede ture, vil du få en god indsigt i områdets historie. Tag en tur over Chao Phraya-floden og udforsk Wat Arun, der er kendt for sin iøjnefaldende arkitektur. Efterfølgende er det oplagt at besøge Wat Sake og gå op til The Golden Mount og nyde den panoramiske udsigt over byens horisont.

De ikoniske, flydende markeder
Næste oplevelse kunne være at indsnuse atmosfæren på Khao San Road eller besøge et af de flydende markeder, hvis du gerne vil prøve en anderledes ‘shoppingoplevelse’. I weekenden forvandles Chatuchak Weekend Market til et centrum for handel med en mangfoldighed af diverse produkter.

Vi kommer heller ikke udenom Chinatown, der lokker med sine lokale specialiteter, mens shoppingcentre som Terminal 21 og MBK Center tilbyder et pusterum fra byens trængsel (ja, tænkt at man skal kalde et shoppingcenter for et slags helle) eller tag en tur i Lumpini Park, der er et af byens grønne åndehuller.

Dag 5–10: Naturen kalder: Khao Yao National Park

Anbefalinger:

 • Se vilde elefanter
 • Besøg vandfaldene Nam Tok Haew Narok og Nam Tok Kong Kaew
 • Besøg PB Valley Khao Yai Winer som laver thailandsk vin
 • Få en guidet tur med mulighed for at se flokke af elefanter, flagermus, bjørne, aber og over 300 fuglearter

Efter pulsen fra Bangkoks vibrerende byliv, går turen nu mod Khao Yai Nationalpark, der står i skarp kontrast til byens konstante røre. Cirka tre timers kørsel fra hovedstaden kan du glæde dig til en ny verden, der åbner sig: Khao Yai er indbegrebet af ro og mulighed for fordybelse takket være parkens imponerende biodiversitet og varierede dyreliv.

En levende, zoologisk have
Khao Yai er ikke bare en nationalpark, men en levende, zoologisk have i sine mest naturlige omgivelser. Parken er hjemsted for vilde elefanter, makakaber og en kalejdoskop af unikke fuglearter som hornbiller og drongofugle. En vandretur langs de frodige stier kan med lidt held give dig et glimt af en elefantflok, der roligt vandrer gennem landskabet. Til trods for, at det selvfølgelig er en betagende oplevelse, så er det vigtigt at respektere dyrenes rum og altid holde en sikker afstand.

2168 km2 af muligheder for at se vilde elefanter
Khao Yai er ikke kun Thailands ældste og mest berømte nationalpark, men også et stolt ‘medlem’ af UNESCOs verdensarvsliste. Med et areal på 2.168 km2 gemmer parken på en af regionens største koncentrationer af vilde elefanter, som lever frit.

Parkens omfattende netværk af vandrestier giver dig muligheden for at dykke ned i en verden af utallige vandfald, panoramaudsigter for ej at forglemme den rige flora og fauna. Selvom du har friheden til at udforske på egen hånd, er en guidet tur med en lokalkendt guide at anbefale.

Dag 10–15: Tid til badeferie – velkommen til Koh Samet

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Besøg Silver Sand Bar, hvis du sætter pris på en veltillavet cocktail
 • Lækre strande som Ao Phai og Ao Wai

Efter at have oplevet Bangkoks livlige rytme og Khao Yai National Parks naturskønne pragt venter endnu et nyt eventyr. Denne gang på øen Koh Samet, der særligt er blevet kendt for sine maleriske strande som Ao Phai og Ao Wai (hvem sagde snorkling og solbadning?).

Ban Phe Seafood Market
For gastronomiske entusiaster er Ban Phe Seafood Market det ideelle sted at udforske lokale smagsoplevelser, særligt hvis du er vild med friskfanget fisk og skaldyr. Er du mere til traditionelle, thailandske retter, bør du helt sikkert gå i retning af “Naga Bistro,” der ligger strategisk placeret nær Ao Phai-stranden.

Skildpaddecentret
En anden oplevelse, du ikke må gå glip af, er Ko Man Nai, der i øvrigt er hjemsted for Rayong Center, som er en yngleplads for truede havskildpadder. Du kan tilmelde dig en af de mange bådture, som afgår fra Ko Samet.

Alt-i-en på Koh Samet
Ja, alt i alt, så kan Koh Samet lidt af hvert – fra herlige badeoplevelser og lune stranddage til kulinariske smagsprøver og fokus på at passe godt på den omkringliggende natur. Koh Samet er en god afrunding i et behageligt tempo på en ellers oplevelsesrig rundrejse.

På den sidste dag kommer din chauffør til hotellet og henter dig for at køre tilbage til Bangkok lufthavn.

Dag 16: Ankomst til Danmark

Efter en mindeværdig rejse lander du atter i Danmark med tasken fuld af spændende oplevelser fra Bangkoks gader, vilde elefanter i Khao Yai til paradisstrande på Koh Samet.

Jakob

Jeg er ekspert på Thailand

Jakob sidder klar og ved alt omkring rejser til Thailand

Godt nok har Jakob et skandinavisk udseende, men hans indre glød udstråler thai til fingerspidserne. Jakob er så meget ‘thai’, at du kan spørge ham på thailandsk om alt fra vejret til dagens ret i gadekøkkenet…

Ring til os:
42 64 49 47

Prisoversigt på rejsen

Priserne er vejledende og baseret på 2 voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i denne periode
Pris pr. person v. 2 voksne
Pris pr. barn u. 12 år
Afrejse i denne periode
1. jan. – 31. mar.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 15.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 13.995,-
Afrejse i denne periode
1. apr. – 15. jun.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 13.495,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 11.995,-
Afrejse i denne periode
16. jun. – 15. aug.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 19.495,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 14.995,-
Afrejse i denne periode
16. aug. – 30. sep.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 16.495,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 12.995,-
Afrejse i denne periode
1. okt. – 15. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 14.495,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 12.995,-
Afrejse i denne periode
16. dec. – 31. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 23.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 20.995,-

Lignende rejser

5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13. August

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15. Marts

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen — 25. Februar

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11. Februar

Scroll to Top