En kuriøs kombinationsrejse til Krabi og Phuket med oplevelser til lands og til vands

Rejser til Thailand » En kuriøs kombinationsrejse til Krabi og Phuket med oplevelser til lands og til vands
Fremragende 5 stjerner

Rundrejse til eksotiske Krabi og populære Phuket – 15 dage

En rejse til den del af Thailand, hvor selv transporten på skiftedagen er en “øjenåbner” med eksotiske udsigter.

Straks efter din ankomst til Krabi træder du ind i en uges tidslomme i et af Thailands mest billedskønne hjørner. Krabi er en kalejdoskop af oplevelser fra Ao Nangs livlige strande til det mere mystiske Tiger Cave Temple gemt inde i bjergene. Undervejs forkæler det lokale køkken dine smagsløg med alt fra friskfanget fisk og skalddyr til velsmagende, thailandske retter.

Når ugen i Krabi er omme, venter Phuket med åbne arme. En halvø med massevis af oplevelser: Fra bølgeskvulp og vandsport på Patong og Karon Beach til muligheden for at gå i fodsporene på kulturens og historiens tegn. Den gamle by på Phuket summer med lokale markeder, og når mørket falder på, forvandles byen til en buffet af underholdning fra gademad til glitrende natteliv.

Vi vil anbefale dig denne rejse, hvis du: Har to ugers ferie som du gerne vil udnytte bedst muligt tidsmæssigt, hvor du stadig får en afslappende oplevelse. For selvom du skal opleve to forskellige områder af Thailand, så “slipper” du for en indenrigsflyvning, da skiftedagen foregår med bil – og via en meget smuk rute. Glæd dig!

Rejsen inkluderer

 • Fly Danmark-Krabi
 • Fly Phuket-Danmark
 • Alle skatter og afgifter
 • 6 nt. på Chada Krabi Thai Village, Krabi
 • 6 nt. på Orchidacea Resort, Phuket
 • 12 x morgenmad
 • Privat transfer mellem alle destinationerne
 • Rejsegarantifond og ansvarsrisikoforsikring

Fra kr. 9.995,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Kort over rejsen

Klik på kortet og få det vist i stor størrelse, eller klik her for at få det åbnet i Google Maps

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er dagen. Ferien begynder. Sådan helt rigtigt. Rejsen begynder med et fly fra Danmark mod Suvarnabhumi-lufthavnen i Bangkok. Efter ankomsten fortsætter I videre til den eksotiske destination, Krabi.

Hos Thailand Tours har du muligheden selv at vælge, om du ønsker at rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Nogle med mulighed for direkte fly, mens andre lufthavne tilbyder afgange med enten 1 eller 2 stop undervejs. Som udgangspunkt er rejsen på økonomiklasse (economy), hvor du har såvel bagage og forplejning inkluderet. Evt. opgradering til eksempelvis Premium, Plus, Business eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gøre vores allerbedste for at sammensætte præcis den ferie, du ønsker.

Dag 2–8: Velkommen til Krabi

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Tiger Cave Temple
 • Railay Beach
 • Snorkling på Chicken Island
 • Ao Nang Beach
 • Krabi Elephant Sanctuary
 • Klong Haeng-markedet

Ved ankomsten til Krabi vil din chauffør stå klar og tage imod dig. Han vil sørge for en behagelig køretur til dit hotel, og herfra kan ferien sådan rigtigt begynde. Efter check-in på hotellet har du alle muligheder for at udforske Krabi, der ligger i Thailands sydvestlige hjørne.

Oplevelser til lands, til vands og næsten i luften…
Hvad skal du så opleve på og ved Krabi? For mange er Ao Nang et sikkert hit. Dette livlige strandområde er din indgang til Andamanhavets underverden, hvor du kan snorkle, dykke eller tage på sejltur for at udforske det farverige undervandsliv.

Er du mere til udfoldelser på landjorden, så kan det imponerende Tiger Cave Temple varmt anbefales. Det kan være en udfordrende klatretur opad, men du belønnes til gengæld med en formidabel udsigt over regionens ikoniske kalkstensklipper, når først, du er kommet op.

Krabi after dark
Når aftenen falder på, bliver Krabis strandpromenade et hyggeligt samlingspunkt. Her er et udvalg af restauranter og barer, der serverer både lokale og internationale retter og sørger for en perfekt afslutning på din dag. Foretrækker du en mere fredfyldt aften, er der også roligere spisesteder nær vandet, hvor du kan se fiskebådene glide roligt forbi i den blide aftenskumring.

Dag 8–14: Phuket here we come: )

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Old Phuket Town
 • Big Buddha
 • Similan Islands

Når dit eventyr i Krabi rinder mod enden, vil din chauffør sørge for, at du kommer behageligt frem til dit næste hotel, hvor en helt ny palette af oplevelser og aktiviteter kan tage sin begyndelse.

Phuket er ikke kun en af Thailands største halv-øer, men også en oase af muligheder. Fra dit hotel er der relativ kort afstand til strande som Patong, Karon og Kata. Disse strandjuveler er perfekte for svømmeentusiaster, strandløver og vandsportsfans – eller bare for dig, der gerne vil dase i solens varme.

Hvis du tørster efter et dybere dyk, hvad så med en dagstur til Similan-øerne, hvor du kan snorkle blandt nogle af de mest uberørte koralrev i Thailand?

Men Phuket er mere end bare sol og strand. Tag med en tur ind i landet hvor naturreservater og elefantcentre giver en smagsprøve på Thailands rige dyreliv.

Phuket er mere end sand, vand og frodig natur
Området gemmer også på andre oplevelser, som du bør overveje at inkludere i dine feriedage. Bl.a. den gamle by i Phuket, som lokale og turister holder så meget af på grund af sin charmerende Sino-portugisiske arkitektur og lokale markeder – her emmer af god atmosfære (og måske også et godt køb?).

Sidste dag er kommet, og turen går tilbage mod Danmark. Din chauffør vil sørge for at hente dig ved hotellet og transportere dig sikkert til Phuket lufthavn.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Du lander atter på dansk jord – med kufferten fuld af minder og unikke oplevelser fra en vel overstået ferie i Thailand.

Jakob

Jeg er ekspert på Thailand

Jakob sidder klar og ved alt omkring rejser til Thailand

Godt nok har Jakob et skandinavisk udseende, men hans indre glød udstråler thai til fingerspidserne. Jakob er så meget ‘thai’, at du kan spørge ham på thailandsk om alt fra vejret til dagens ret i gadekøkkenet…

Ring til os:
42 64 49 47

Prisoversigt på rejsen

Priserne er vejledende og baseret på 2 voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i denne periode
Pris pr. person v. 2 voksne
Pris pr. barn u. 12 år
Afrejse i denne periode
1. jan. – 31. mar.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 11.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 8.995,-
Afrejse i denne periode
1. apr. – 15. jun.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 9.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 7.996,-
Afrejse i denne periode
16. jun. – 15. aug.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 13.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 10.995,-
Afrejse i denne periode
16. aug. – 30. sep.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 9.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 7.995,-
Afrejse i denne periode
1. okt. – 15. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 10.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 8.995,-
Afrejse i denne periode
16. dec. – 31. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 19.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 15.995,-

Lignende rejser

5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13. August

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15. Marts

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen — 25. Februar

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11. Februar

Scroll to Top