Dyk ned i Thailands historie til lands og vands med besøg i Bangkok, River Kwai og Hua Hin

Rejser til Thailand » Dyk ned i Thailands historie til lands og vands med besøg i Bangkok, River Kwai og Hua Hin
Fremragende 5 stjerner

Rundrejse til Bangkok, River Kwai og Hua Hin – 16 dage

Glæd dig til en rejse, som de fleste vil give en halv arm for at deltage i, fordi: I Bangkok venter en smeltedigel af oplevelser. Her kan du se frem til mange former for seværdigheder: fra det storslåede Grand Palace og den liggende Buddha i Wat Pho-templet til de livlige markeder og den pulserende atmosfære langs Chao Phraya-floden. Men eventyret stopper ikke her, for rejsen fortsætter til River Kwai, hvor historiens vingesus er omkranset af de smukke, grønne omgivelser. Oplev den ikoniske bro, dyk ned i fortidens fortællinger ved JEATH War Museum og lad eventyrlysten få frit spil i Erawan National Park’s frodige landskaber. Til sidst byder den vel nærmest internationale kystby, Hua Hin, på en blanding af 100% afslapning, fantastiske spisesteder og moderne kultur.

Vi vil anbefale dig denne rejse, hvis du: Gerne vil gå historiens fodspor – i hvert fald i en ‘light’ udgave. Hvem vil ikke gerne opleve Grand Palace og River Kwai? Denne rejse er også for dig, der er et værre madøre og elsker at sætte tænderne i noget nyt og smagsfuldt (Bangkok og Hua Hin emmer af små, herlige smagsoplevelser).

Rejsen inkluderer

 • Fly Danmark Bangkok t/r
 • Alle skatter og afgifter
 • 3 nt. Bangkok
 • 2 nt. River Kwai
 • 7 nt. Hua Hin
 • 12 x morgenmad
 • Alle transporter med bil
 • Rejsegarantifond og ansvarsrisikoforsikring
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent

Fra kr. 13.995,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Kort over rejsen

Klik på kortet og få det vist i stor størrelse

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er dagen. Ferien begynder. Sådan helt rigtigt. Sikkert med små sommerfugle i maven kan du tage mod lufthavnen og rejse mod Bangkok. 

Hos Thailand Tours har du muligheden selv at vælge, om du ønsker at rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Nogle med mulighed for direkte fly, mens andre lufthavne tilbyder afgange med enten 1 eller 2 stop undervejs. Som udgangspunkt er rejsen på økonomiklasse (economy), hvor du har såvel bagage og forplejning inkluderet. Evt. opgradering til eksempelvis Premium, Plus, Business eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gøre vores allerbedste for at sammensætte præcis den ferie, du ønsker.

Dag 2–5: Bangkok – byen hvor tiden aldrig står stille

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Besøg det royale Grand Palace
 • Wat Arun på den anden side af Chao Phraya-floden
 • Spis i gadekøkkenerne i China Town
 • Shop-amok i shoppingcentrene Terminal 21 og MBK Center
 • Besøg weekendmarkedet, Chatuchak Weekend Market
 • Få stillet sukkertrangen i Jim Thompson’s House

Velkommen til Bangkok! Og velkommen til en smeltedigel af oplevelser, der venter på hvert gadehjørne. Efter ankomsten til Bangkok lufthavn vil du blive mødt af din chauffør, der kører dig til dit hotel inde i byen.

Gør et fint besøg hos de royale
Når du lige har haft muligheden for at ‘sunde dig’ og ‘lande’, så er det på med de gode bysko og ud på oplevelser. Start eksempelvis med et besøg ved det historiske Grand Palace, der har været hjem for royale siden 1700-tallet. Paladsets arkitektur og kunstneriske detaljer er et blik ind i Thailands kultur og historie. I nærheden ligger Wat Pho med den bemærkelsesværdige, liggende Buddha.

Nyd udsigten fra The Golden Mount
Over Chao Phraya-floden finder du Wat Arun, der er kendt for sin arkitektur. Senere er det oplagt at besøge Wat Saket og gå op til The Golden Mount for at nyde udsigten over byen. Derefter kan du tage til Wat Benchamabophit, hvor arkitektoniske kendetegn fra både Thailand og Europa mødes og forenes.

Tid til shopping
Oplev byens liv på Khao San Road og de flydende markeder, der tilbyder en anderledes shoppingoplevelse. I Chinatown kan du nyde lokale retter, mens shoppingcentre som Terminal 21 og MBK Center byder på en pause fra byens travlhed, hvor skørt det end måtte lyde (men da, indenfor i et shoppingcenter, er der mere ro på end ude på gaden i Bangkok).

Hvis du har tid i overskud
I weekenden er det oplagt at tage forbi Chatuchak Weekend Market, hvor der er mulighed for at finde et bredt udvalg af varer. Tag også en tur til Jim Thompson’s House og lær om silkeindustriens historie i Thailand.

Dag 5–7: River Kwai – en lille bid af historiens vingesus

Anbefalinger:

 • Besøge JEATH krigsmuseet
 • Togtur med Dødens Jernbane
 • Dyk ned i den lokale Mon-kultur
 • Besøg Erawan National Park og se Erawan-vandfald

Det er på tide at indlede rejsen mod det historiske og naturskønne River Kwai. Med det skiftende landskab, du passerer undervejs, åbner der muligheden sig for bare at lade tankerne vandre og forventningerne stige.

Broen
Efter ankomsten, begynder eventyret ved den berømte River Kwai-bro, der i sandhed er et vidnesbyrd om den menneskelige udholdenhed under Anden Verdenskrig. Herefter er det oplagt at besøge JEATH krigsmuseet, som fortæller den bevægende historie om jernbanens mørke fortid.

Kør på Dødens Jernbane
Hvad med en lille togrejse, nu hvor du er på disse kanter? I hvert fald er der mulighed for at hoppe ombord på et tog fra Kanchanaburi til Wang Po, hvor rejsen går gennem frodige rismarker langs den ikoniske flod. Togturen, som kører på skinnerne under navnet Dødens Jernbane, er en stærk påmindelse om områdets historie og tragiske skæbner.

Mums! The Floathouse River Kwai
Efter en dag med mange forskellige slags indtryk, kan du glæde dig til at gæste The Floathouse River Kwai – et åndehul og natursmukt tilflugtssted. Her kan du lade roen sænke sig, mens du slapper af på den flydende ‘tømmerflåde’.

Ting at lave, mens du bor på The Floathouse River Kwai: Dyk ned i den lokale Mon-kultur og und dig selv en traditionel thaimassage. Med Erawan National Park inden for rækkevidde, er det berømte Erawan-vandfald et oplagt stop på turen. Tag en svømmetur i de naturlige bassiner omgivet af den frodige skov.

Dag 7–14: Konge- og badebyen Hua Hin

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Afslapning på stranden i Hua Hin
 • Besøg Hua Hin Night Market
 • Udforsk Klai Kangwon Palace
 • Dagsudflugt til Khao Sam Roi Yot National Park
 • Golf på en af de mange førsteklasses baner

Efter dagene ved River Kwai vil du blive kørt til rutens næste stop, nemlig kystbyen Hua Hin. Efter en 3-4 timers køretur gennem det smukke landskab, byder Hua Hin velkommen med sin afslappede atmosfære og strande, der strækker sig så langt øjet rækker.

Ja, Hua Hin er for udenlandske gæster bedst kendt som en rigtig badedestination, men faktisk rummer byen en masse ting, som kan krydre ferieoplevelsen.

Hua Hin Night Market
Ikke mindst Hua Hin Night Market. Når det efter mørkets frembrud vækkes til live, kan du opleve et sprudlende centrum, der er et paradis for madelskere og for dig, der elsker lokalt kunsthåndværk.

Af andre kulturelle highlights bør vi nævne: Et besøg til Klai Kangwon Palace. Det imponerende palads var engang sommerresidens for den kongelige familie.

Eller hvad med at besøge det lokale kunstmuseum eller Hin Lek Fai Viewpoint, der lokker med sin panoramiske udsigt over byen og havet?

På rejsens sidste dag går turen tilbage mod Bangkok lufthavn og herfra videre mod Danmark.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Du ankommer igen til Danmark efter nogle spændende dage i Thailand – og du savner med garanti allerede landet, hvor du med sikkerhed har fået en masse oplevelser med hjem i bagagen.

Sidse

Jeg er ekspert på Thailand

Sidse sidder klar og ved alt omkring rejser til Thailand

“Hvis Sidse havde en fanklub, så ville hendes kollegaer være medlemmer. Sidse kan nemlig sit kram, og hun er ærligheden selv og vil altid gæsten det bedste. Og så er der lige det, at hun kender Thailand igennem mere end 20 år…”

Ring til os:
42 64 49 47

Prisoversigt på rejsen

Priserne er vejledende og baseret på 2 voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i denne periode
Pris pr. person v. 2 voksne
Pris pr. barn u. 12 år
Afrejse i denne periode
1. jan. – 31. mar.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 15.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 12.995,-
Afrejse i denne periode
1. apr. – 15. jun.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 13.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 11.995,-
Afrejse i denne periode
16. jun. – 15. aug.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 17.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 14.995,-
Afrejse i denne periode
16. aug. – 30. sep.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 13.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 11.995,-
Afrejse i denne periode
1. okt. – 15. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 14.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 12.995,-
Afrejse i denne periode
16. dec. – 31. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 23.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 19.995,-

Lignende rejser

5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13. August

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15. Marts

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen — 25. Februar

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11. Februar

Scroll to Top