Cruise i Phang Nga-bugten og badeferie på Phuket

Rejser til Thailand » Mini-cruise i Phang Nga-bugten og badeferie på Phuket
Fremragende 5 stjerner

Rundrejse inkl. cruise i Phang Nga-bugten og badeferie på Phuket – 14 dage

Forestil dig en rejse, der byder på både eventyr og afslapning i Thailands betagende landskaber. Din rejse starter med en flyvetur fra Danmark til Krabi, indledende et uforglemmeligt eventyr. I Khao Lak vil du opleve paradisets skønhed, fra dybhavet til mangroveskovene. Herefter venter et cruise gennem Phang Nga-bugten, hvor du vil blive betaget af de majestætiske øer og opleve det berømte Phi Phi-øerne. Din rejse slutter med nogle dage på Phuket, en kulturel smeltedigel, hvor du kan nyde alt fra skaldyrsretter til snorkling i krystalklart vand​.

Rejsen inkluderer

 • Flybillet Danmark-Krabi t/r
 • Alle skatter og afgifter
 • 4 nætter Khao Lak
 • 3 nætter Suwan Macha (cruise)
 • 4 nætter Phuket
 • 11 x morgenmad
 • Privat transfer mellem alle destinationerne
 • Privat kahyt på Suwan Macha
 • Rejsegarantifond og ansvarsrisikoforsikring
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent

Fra kr. 14.995,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Kort over rejsen

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er dagen. Ferien begynder. Sådan helt rigtigt. Sikkert med små sommerfugle i maven kan du tage mod lufthavnen og rejse mod Phuket lufthavn.

Hos Thailand Tours har du muligheden selv at vælge, om du ønsker at rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Nogle med mulighed for direkte fly, mens andre lufthavne tilbyder afgange med enten 1 eller 2 stop undervejs. Som udgangspunkt er rejsen på økonomiklasse (economy), hvor du har såvel bagage og forplejning inkluderet. Evt. opgradering til eksempelvis Premium, Plus, Business eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gøre vores allerbedste for at sammensætte præcis den ferie, du ønsker.

Dag 2–6: Khao Lak – et natur-smørhul

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Sai Rung-vandfaldet
 • Lam Ru National Park
 • Sejltur til Surin-Øerne
 • Besøg på det lokale fiskemarked

Når du lander i Phuket Lufthavn vil din chauffør byde velkommen og køre dig til Khao Lak.

Khao Lak er kendt som et daseferie-område, men området tilbyder mere end blot solrige dage på langs. Fra Khao Lak kan du nemlig sætte kurs mod de magiske Surin-øer. Dyk ned i en verden af skinnende koraller og et mylder af eksotiske havdyr. En anden anbefaling til oplevelser på og i vandet er en tur med kajak stille og roligt gennem en af mangroveskovene. Det er så fin en oplevelse!

For at få et indblik i det lokale liv, er et besøg til det nærtliggende fiskemarked en uovertruffen oplevelse. Her blandt fiskere og frisk fisk, får du en fornemmelse af det autentiske daglige liv ved kysten, og kan endda købe frisk fisk direkte fra bådene.

Khao Lak rummer også skjulte skatte i sit indre. Sai Rung-vandfaldet er et sted for ren naturmagi, hvor du kan slappe af i den frodige skovs skød.

For de eventyrsøgende er Lam Ru National Park et must. En kort rejse herfra åbner for muligheden for jungle-trekking, hvor du kan støde på alt fra eksotiske fugle til sjældne pattedyr.

Oplev også Khao Laks engagement i dyrevelfærd med et besøg til det lokale elefantreservat. Her kan du komme tæt på disse imponerende væsener på en ansvarsfuld måde, og endda hjælpe med at vaske dem i flodens kølige vand.

Når aftenen falder på, forvandles Khao Lak til et gastronomisk mekka. Her kan du smage på alt fra friskfanget havfrue til kulinariske specialiteter, som afspejler regionens rigdom af hav og skov.

Dag 6–9: Suwan Macha (Cruise)

Dag 1: Du bliver hentet fra dit hotel omkring kl. 12.00. Krydstogtet starter fra Yacht Haven pier kl. 14.00, hvor vi sætter kurs mod de majestætiske øer i Phang Nga-bugten, herunder den berømte James Bond Ø. Efter en betagende solnedgang venter middagen, og du overnatter ombord.

Dag 2: Vågn op til morgenmad på dækket. Dagen byder på en tur til Sea Gypsy landsbyen, en rejse gennem mangroveskove og skjulte laguner. Nyd eftermiddagen ved Krabis klare grønne vand eller på en øde hvid sandstrand. Aftenen afrundes med et måltid fra det thailandske køkken, og natten tilbringes ombord.

Dag 3: Kursen går mod Phi Phi-øerne, hvor du kan snorkle, svømme og solbade. Efter en udforskning af øen og middagen ombord, nydes aftenen i en fredfyldt bugt.

Dag 4: Efter morgenmaden besøger du Phi Phi Lay og Maya Bay Cave (kendt fra filmen “The Beach”). Frokost på land følger, hvorefter turen går tilbage til Phuket med forventet ankomst til hotellet omkring kl. 18.00.

Dag 9–13: Phuket

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Old Phuket Town
 • Kata, Karon & Patong Beach
 • Big Buddha
 • Fantasea Show
 • Jungceylon Shopping Center
 • Wat Chalong

Efter Cruiset står en privat transfer klar til at føre dig tilbage til Phukets dynamiske atmosfære, hvor et væld af spændende oplevelser venter.

Phuket er en kulturel krydsning, hvor historie og moderne livsstil smelter sammen. Dette ses i alt fra arkitektonisk stil til de traditionelle skikke. I Phukets historiske centrum kan du opleve Sino-portugisiske bygninger, som fortæller om øens rige historie. Det er også essentielt at besøge Wat Chalong, øens mest berømte tempel, for at få et indblik i den lokale åndelighed.

For madelskere er Phuket et paradis. Her kan du udforske alt fra det mangfoldige gadekøkken til lækre skaldyrsretter i en restaurant ved havet, mens solen går ned.

Ud over dens betagende strande, byder Phuket på et hav af vandaktiviteter. Oplev snorkling i det klare vand ved Phi Phi-øerne eller prøv kræfter med windsurfing langs kysten. Phang Nga-bugten er også et must-visit med sine storslåede kalkstensklipper og smaragdgrønne vande.

Shoppere kan fordybe sig i Jungceylon Shopping Center, som rummer et bredt udvalg af både lokale og internationale brands. For naturentusiaster er et besøg til Similan-øerne uundværligt, med førsteklasses dykning og snorkling blandt et væld af farverige havdyr.

Som en ekstra oplevelse, overvej at opleve et Muay Thai-kamp, hvor du kan mærke spændingen ved Thailands nationalsport

Dag 14: Ankomst til Danmark

Efter at have oplevet Phuket og Khao Lak både til lands og til vands er du tilbage i Danmark

Marie

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen!

…og jeg vil gøre mit bedste for, at du får en god ferie.

Marie er specialist på en anden måde end Sidse og Jakob, når talen falder på Thailand. For hun elsker at nørkle og ved derfor ‘meget om lidt’ – og er blevet ekspert i at spotte et godt hotel på flere kilometers afstand med lukkede øjne.

Ring til os:
42 64 49 47

Prisoversigt på rejsen

Priserne er vejledende og baseret på 2 voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i denne periode
Pris pr. person v. 2 voksne
Pris pr. barn u. 12 år
Afrejse i denne periode
1. jan. – 31. mar.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 16.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 13.995,-
Afrejse i denne periode
1. apr. – 15. jun.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 15.495,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 13.495,-
Afrejse i denne periode
16. jun. – 15. aug.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 18.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 15.995,-
Afrejse i denne periode
16. aug. – 30 sep.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 18.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 15.994,-
Afrejse i denne periode
1. okt. – 15 dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 15.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 13.995,-
Afrejse i denne periode
16. dec. – 31. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 24.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 20.995,-

Lignende rejser

5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13. August

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15. Marts

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen — 25. Februar

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11. Februar

Scroll to Top