Fremragende 5 stjerner
Rejser til Thailand » Chiang Mai » Hoteller i Chiang Mai » The Bush Camp - Elephant Hills

The Bush Camp – Elephant Hills stjernestjernestjerne

Internetadgang/Wi-Fi
Hotelbar
Mulighed for A/C
Mulighed for balkon/terrasse
Restaurant
Udendørs pool

The Bush Camp, der er beliggende 2 timers kørsel syd for Chiang Mai midt i den frodige jungle, er en del af de tre Elephant Hills camps. Området omkring lejren er omgivet af små landsbyer, floder og bjerge, hvilket giver en autentisk oplevelse af Thailands naturskønne landskaber. Her bor man i harmoni med naturen, og vågner til lyden af Thailands eksotiske fugleliv samt elefanternes rumsteren fra stedets egen elefantpark.

The Bush Camp tilbyder glamping, som er en form for glamourøs camping, hvor komfort og luksus møder naturens ro. Campen drives på en miljøbevidst måde ved hjælp af vind- og solenergi for at minimere dens påvirkning på det omkringliggende miljø.

Elephant Hills, der driver The Bush Camp, har en stærk dedikation til dyrevelfærd, hvilket er bevist ved flere opnåede certificeringer inden for dette område. Derfor tilbyder de ikke ridning på eller vaskning af elefanterne i parken. Gæsterne har dog mulighed for at møde elefanterne på deres betingelser, lære mere om dem på tæt hold, og interagere med dem på en måde, der ikke stresser eller generer dyrene unødigt.

Elefanterne ved The Bush Camp har tidligere været brugt til at slæbe tømmer og til trekking for turismen. Nu får de et nyt og mere værdigt liv i The Bush Camp, hvor gæster og lokale bliver uddannet om vigtigheden af at tage godt vare på disse prægtige dyr.

Aktiviteter i og omkring The Bush Camp inkluderer bl.a. møde elefanterne og fodre dem i deres naturlige habitat, lære om mahouternes traditioner, prøve madlavning med de lokale mahouter, lave papir af elefantmødding, og nyde solnedgangen fra en bjergtop med udsigt over den majestætiske Ping River.

De 25 luksustelte i The Bush Camp er udstyret med moderne faciliteter som komfortable senge, håndlavede, lokale møbler, privat badeværelse med bruser, elektricitet, insektnet samt shampoo, andre badeprodukter og en hårtørrer. Alle telte har også en privat terrasse, hvor man kan slappe af og nyde omgivelserne.

Campens restaurant tilbyder en autentisk kulinarisk oplevelse med et udvalg af lokale retter, hvor friske, lokale ingredienser bliver til lækre måltider. Her kan man nyde måltiderne i en åben spisesal med udsigt over det smukke landskab.

The Bush Camp Safari Chiang Mai er mere end bare en overnatningsmulighed – det er en unik oplevelse, der formidler en dybere forståelse og værdsættelse af Thailands natur og dyreliv.

Læs mere

Attraktioner og afstande til hotellet

  • Doi Suthep Tempel: ca. 30 km
  • Chiang Mai Zoo: ca. 25 km
  • Wat Phra Singh: ca. 20 km
  • Chiang Mai Lufthavn: ca. 22 km
  • Lokale Hill Tribe Landsbyer: ca. 15 km

Rejser til Chiang Mai

Scroll to Top