Chiang Mai City Tour

 Chiang Mai City Tour
Antal: 2 – 10
Varighed: 1 Dag
Prisen starter fra THB 2250

Chiang Mai City Tour

Antal: 2 – 10
Varighed: 1 Dag
Prisen starter fra THB 2250
Én af de vigtigste højdepunkter på enhver tur til Rosen i Nord - Chiang Mai er et besøg til det berømte Doi Suthep bjerg i udkanten af byen. Doi Suthep (1676 m) er én af de to bjergtoppe vest for Chiang Mai. Den anden bjergtop er kendt som Doi Oui. Vi besøger toppen af Doi Suthep, hvor vi vil opleve en fantastisk udsigt udover Chiang Mai by.
BESTIL NU
Chiang Mai City Tour
Vælg en Dato
Antal personer
Rooms available
Produkter
Yderligere information og kommentarer såsom hotel, flynummer osv:
{option_name}
{price_range} per {per_text}
Læs mere
{description}
{option_name}
{option_quantity}
image_pdf Chiang Mai City Tour

Én af de vigtigste højdepunkter på enhver tur til Rosen i Nord – Chiang Mai er et besøg til det berømte Doi Suthep bjerg i udkanten af byen. Doi Suthep (1676 m) er én af de to bjergtoppe vest for Chiang Mai. Den anden bjergtop er kendt som Doi Oui. Vi besøger toppen af Doi Suthep, hvor vi vil opleve en fantastisk udsigt udover Chiang Mai by.
 Chiang Mai City Tour

Program for Chiang Mai City Tour

Én af de smukkeste templer i det nordlige Thailand ligger på toppen af Doi Suthep. Det yderst hellige Wat Doi Phratat Suithep blev grundlagt i 1383 og er et mægtigt symbol på de buddhistiske traditioner i det nordlige Thailand. En vej til templet blev bygget i 1935 af Karen-folket.

Efter vores besøg til Doi Suthep stopper vi ved foden af Doi Suthep for at se det smukke Huay Kaew vandfald, der er et fascinerende vandfald i 3-niveauer, 10 meter højt og med vand året rundt.

Vi kører væk fra vandfaldet langs Huay Kaew vejen forbi Chiang Mai universitets campus og besøger derefter Studio Naenna Gallery. Studio Naenna blev grundlagt af Patricia Chessman i 1987 og fremviser håndlavede og unikke tekstiler baseret på årtiers tradition. Studiet er berømt, og Mrs. Chessman rådgiver Thai Art Department på Thammasat Universitet. Galleriet har en lille butik, hvor du kan købe interessant kunsthåndværk.

Se også vores andre Chiang Mai udflugter på Thailand Tours.
 Chiang Mai City Tour
Vi kører bagefter til Nimmanhaemin Road, hvor der ikke er mange turister. Dette er det centrale spise- og shoppingområde for unge og midaldrende generationer i Chiang Mai. Her er der nogle af de bedste restauranter i byen, og der er mulighed for at shoppe lidt eller bare nyde atmosfæren på én af de mange små og charmerende caféer. Vi spiser frokost på en hyggelig restaurant, hvor der er mulighed for at prøve nogle af de lækre, lokale retter.

Efter frokost og tid på egen hånd ved Nimmanhaemin Road kører vi til Chiang Mais gamle centrum. Her får du en introduktion til den gamle bydel.

Herefter kører vi til Chinatown for at se det friske marked og blomstermarkedet. Dette er en god chance for at opleve den pulserende Chinatown, som de fleste turister i Chiang Mai aldrig ser under deres besøg. Efter Chinatown besøger vi Wat Chai Mongkol. Dette er muligvis ikke det mest berømte tempel i Chiang Mai, men mange lokale anvender templet, hvilket giver dig mulighed for at se et tempel i funktion. Herfra tager vi en sejltur på Mae Ping-floden på omkring en time.

 Chiang Mai City Tour
Vi slutter vores tur hos en lokal familie, hvor vi vil nyde blandet frugt. Bagefter bliver du kørt tilbage til dit hotel.

Turen inkluderer :

  • Privat transport i bil/van/.
  • Engelsktalende guide.
  • Indgange og udflugter jævnfør programmet
  • Frokost inklusiv vand.

Ikke med i prisen

  • Internationale & lokale flyvninger
  • Drikkevarer
  • Drikkepenge til chauffør og guide (vi anbefaler min. 50-100 THB per person til både guide og chauffør)
  • Andre udgifter af personlig art, såsom vasketøj, souvenirs, drikkepenge, kamera / video gebyrer, ect …
  • Enhver tjenesteydelser, som ikke er nævnt i i programmet.

Priser

Antal personerPris per person
2 – 3 personer2850 THB
4 – 5 personer2650 THB
6 – 8 personer2450 THB
9 personer op2250 THB