3 Dage / 2 nætter Lisu Lodge Trekking.

3 Dage / 2 nætter Lisu Lodge Trekking.

 3 Dage / 2 nætter Lisu Lodge Trekking.
Antal: 2 – 10
Varighed: 2-4 Dage
Fra pris 11.370 THB

3 Dage / 2 nætter Lisu Lodge Trekking.

Introduktion: Trek gennem stedsegrønne marker, besøg bjergstammesamfund og overnat i bjergstammelandsbyer. Føl dig i ét med naturen. Nyd de fantastiske udsigter og oplev Lisu og Lahu samfundene i grænseområdet til Burma. Lisu Lodge trekket er et gennemarbejdet kvalitetsprodukt, hvor der er sørget for god komfort i primitive omgivelser
Fra pris 11.370 THB
image_pdfimage_print

 3 Dage / 2 nætter Lisu Lodge Trekking.

3 Dage / 2 nætter Lisu Lodge Trekking.

Trek gennem stedsegrønne bjerge, besøg bjergstammesamfund og overnat i bjergstammelandsbyer. Føl dig i ét med naturen. Nyd den fantastiske udsigt og oplev hvordan Lisustammen lever.

Dag 1 Lisu Lodge – Lahu Outpost

Ankomst til Lisu Lodge omkring kl.10.00. Efter at have drøftet programmet bliver du kørt i pick-up truck til udgangspunktet nær Pha Mieng. Vi vandrer (90 minutter) via en junglesti og stopper ved den fjerntliggende landsby Hmong Pha Mieng (90 minutter) for at besøge indbyggerne i denne lille bjergstammelandsby. Her nyder vi en picnic frokost i skoven. Derefter bevæger vi os til toppen af bjerget (90 minutter) til den røde Lahu landsby Pha Daeng.

Vi fortsætter langs bjergryggen til Lahu landsby Kup Kap (60 minutter). Fra det høje udsigtspunkt er der en fantastisk udsigt udover Mae Taeng distriktet og Chiang Mai. Forbi bjergtoppene mod vest ligger Myanmar (Burma). Vi spiser aftensmad og overnatter ved Lahu Outpost, der er inspireret af et traditionelt Lahu hus.

Basale faciliteter og forhold såsom vestlige toiletter og fælles brusebad. Madrasser, puder, sengetøj, tæpper, håndklæder og myggenet udleveres.

Dag 2 Lahu Outpost – Lisu Lodge

Efter tidlig morgenmad vandrer vi ned ad en stejl junglesti (90 minutter) forbi Huay Sadharn vandfaldet. En picnic frokost bliver serveret ved flodbredden. Herefter rafter vi ned ad floden i yderligere 45 minutter. (Bemærk: I løbet af sommeren, der normalt starter i april og varer et par måneder, skifter vi fra oppustelige flåder til bambus tømmerflåder.)

Retur til Lisu Lodge med lokal vogn med stop undervejs ved en teplantage – Vi holder pause for at slappe af og nyde et storslået landskab ved teplantagen, hvor vi bliver guidet af en erfaren guide, som præsenterer os for processen af dyrkning og høstning af te samt vegetationsformeringen ved produktionen af te kimplanter ved planteskolen. Samtidig lærer vi, hvordan man plukker teblade, og vi nyder en kop friskristet te.

Vi nyder en lækker picnic frokost. Ved ankomst til Lisu Lodge vil der blive serveret en velkomstdrink. Vi bliver guidet af en Lisu landsbybeboer og går fra Ton Lung templet for at besøge urtehave. Herefter fortsætter vi gennem landsbyen med et stop for en kop te ved huset af landsbyens shaman. Vi får mulighed for at snakke med Lisu shamanen og lære om hans liv, tro, helende ritualer og Lisu traditioner.

Efter dette besøger vi:
Rismarker – Vi går gennem rismarker med vores guide, hvor landsbybeboerne dyrker ris uden brug af pesticider og insektcider. Udover at gå gennem de grønne eller gyldne rismarker lærer vi om og deltager i de forskellige stadier af risdyrkning på nordthailandsk vis afhængig af sæsonen.
Himmapaan planteskole – Lær om floraen i det nordlige Thailand samt, hvordan skovens økosystem genskabes på en planteskole for træer under Himmapaan Foundation, hvis mål er at støtte og implementere miljøvenlige og sociale projekter ved at arbejde med lokalsamfund i områder med turisme.
Køkkenhave – Besøg til en køkkenhave, hvor der produceres økologisk gødning fra økologisk restaffald, og hvor der dyrkes grøntsager og frugter, der anvendes i adskillige retter ved Lisu Lodge.
Tid på egen hånd indtil der vil blive serveret thailandsk middag med et traditionelt Lisu danseshow. Overnatning ved Lisu Lodge.

Dag 3 : Lisu Lodge aktiviteter

Efter morgenmaden kan du frit vælge mellem en aktivitet, der passer til din interesse:

 • Guidet cykeltur rundt i Lisu landsbyen
 • Dampbad
 • Traditionel massage
 • Okse-vogntur gennem landområder og frugtplantager til den thailandske landsby Baan Pang Mai Daeng
 • Teplantagetur

3 Dage / 2 nætter Lisu Lodge Trekking turen inkluderer:

 • Program som beskrevet.
 • Engelsktalende guide.
 • 1 valgfri aktivitet som bekrevet på dag 3.
 • 1 overnatning på Lahu Outpost og 1 overnatning på Lisu Lodge. Begge steder med vifte (uden aircondition)

Ikke med i prisen

 • Internationale & lokale flyvninger
 • Transport til og fra Chiang Mai som dog kan tilkøbes for meget rimelige priser.
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til chauffør og guide (vi anbefaler min. 500-600 THB per person til både guide og chauffør)
 • Andre udgifter af personlig art, såsom vasketøj, souvenirs, drikkepenge, kamera / video gebyrer, ect …
 • Enhver tjenesteydelser, som ikke er nævnt i i programmet.

Turen kører hver dag. Husk:

 • Luftigt tøj med lange ærmer og ben til om aftenen (myg)
 • Badetøj og hat/kasket
 • Håndklæde, toiletsager og vandfast solcreme
 • Penge (husk det er god skik at give drikkepenge til guiderne efter turen)
 • Sværhedsgrad for turen er moderat:

Vigtig info:

Turen er egnet for alle med godt helbred, der i forvejen dyrker sport regelmæssigt og er vant til gåture i terræn. Stierne kan være barske eller glatte afhængig af vejrforholdene. Lange stigninger/nedstigninger. 2-3 timers vandring om dagen uden megen bagage.

Priser

PeriodeAntal personerPris per person
01 nov – 31 marPer person (2 personer op)DKK 2519
01 apr – 31 oktPer person (2 personer op)DKK 2438

Transport priser til/fra Chiang Mai

Bil
(max 3p)
Minivan
(max 6p)
Chiang Mai – Lisu LodgeDKK 419DKK 499
Lisu Lodge – Chiang MaiDKK 419DKK 499
Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud.

* (angiver felt, der skal udfyldes)

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bestil Tilbud - Gratis og uforpligtende

* (angiver felt, der skal udfyldes)
 • Comments