Alpine Chiang Mai Golf

 Alpine Chiang Mai Golf
Antal huller: 18
Prisen starter fra DKK

Alpine Chiang Mai Golf

Antal huller: 18
Prisen starter fra DKK
Tvungen golf buggy: Ja
Alpine Golf Resort Chiang Mai (tidligere Chiang Mai Lamphun Golf Club) dækker omkring 250 tønder land i hjertet af San Kampaeng naturskove. Det er udentvivl en af de smukkeste golfbaner i Chiang Mai designet af af den verdensberømte golfbane designer Ron M Garl.
image_pdf Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam

Alpine Golf Resort Chiang Mai (tidligere Chiang Mai Lamphun Golf Club)

 Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam

Alpine Golf Resort dækker omkring 250 tønder land i hjertet af San Kampaeng naturskove. Det er uden tvivl en af  de smukkeste golfbaner i Chiang Mai designet af af den verdensberømte golfbane designer Ron M Garl.

Ved planlægningen og opbygningen af  Alpine Chiang Mai golfbane, har designeren fastholdt de samme standarder som hans andre prisbelønnede juveler – TPC at Prestansia og Palm Beach Polo Club i både Florida, og Alpine´s søsterbane i Bangkok .

Denne 18-hullers bane i Chiang Mai er med sine 7.541 meter i længde fra den sorte teebox klar til at udfordre selv den absolut bedste spiller og alle andre hvad – enten man vælger hvid eller blå tee.

Designet er inspireret af de storslåede bakker i horisonten og vil uden tvivl være en stor nydelse for alle som holder af at være tæt på naturen.

Uanset hvor du befinder dig på banen, er du sikker på at se naturen fra sin absolut bedste side med sine frodige grønne nærliggende skove – som omfatter en rig samling af træer, som f.eks den gyldne teaktræ og mange flere andre arter.

De mest mindeværdige huller er hul 4 – det længste par 5 på banen og et af de længste i Thailand på hele 652 meter og hul 5 – et 400 meter langt par 4 med en godt bevogtet green hvor en par ville være en god score.

På syvende hul ligger teestedet nær et åndehus. En bæk løber langs samt på tværs af fairway fra hvilket og gør det til et af de mest udfordrende huller på banen med vand i spil næsten hele vejen til green.

De modige – og dem som måske har bedt til ånderne – kan forsøge et carry over vandet og gå efter green i to. Scoren på hullet kan herefter være alt fra en eagle til en tredobbelt bogey.

9. hul er både smukt og vanskeligt. Efter drivet som er til en ø-fairway skal der spilles to gange over vand direkte ind i den somregel friske modvind.

Det 11. hul, et 470 meter langt par 4 (ja et par 4 hul!), er uden tvivl det sværeste på golfbanen – et dogleg hul med vand hele vejen til hullet og som spiller næsten som et par 5.

Hul 15 – endnu et hul med en ø-green på knap 150 m. Selvom det kun er et kort jern for de fleste, får synet af greenen omgivet af vand de fleste spillere til at skælve. Øen ligner et frimærke, men er næsten 50 meter så det er muligt at ramme pladen.

Alpine Chiang Mai er udover at være en fantastisk bane komplet med en bred vifte af faciliteter, herunder et 4-stjernet resort i spektakulære omgivelser af bjergene i Chiang Mai.

Fact Sheet

Beliggenhed:Ca 20 km fra Chiang Mai
Huller/ Par/ Længde:18 huller par 72 (6403 meter)
Grundlagt:1994
Designer:Ron Garl
Afstand:30 minutter fra Chiang Mai
Golfbil:600 THB. Obligatorisk og betales direkte i proshop.
Lejesæt:1000 THB
Golfsko:
Paraply:Kan lejes for 150 THB
Max antal spillere per gruppe:4 spillere i hverdagen, 4 spillere i weekenden.
Åben:Åben alle dage
Driving Range:Ja
Faciliteter:Hotel, Massage, Restaurants, Sauna, Spa
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :
  • :
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.