Barfodsferie i Andamanerhavet

Rejser til Thailand » Barfodsferie og 3 x ø-hop med ukendte perler rundt i Andamanerhavet
Fremragende 5 stjerner

Rundrejse til Koh Lanta, charmerende Koh Lipe og Koh Ngai – 16 dage


Giv dig selv muligheden for at udforske det bedste af Thailand på denne kombinationsrejse med 3 meget forskellige regioner. Startende i Lanta Old Town hvor du kan opleve for- og nutid i de hyggelige træhuse og lokale butikker. For naturelskere tilbyder Koh Rok en fantastisk chance for at snorkle i Andamanhavets krystalklare vand, rig på farverige koraller og et sprudlende maritimt liv.

Videre venter Mu Ko Lanta National Park, en frodig oase perfekt til vandreture gennem mangroveskovene og et besøg ved Khlong Chak Waterfall. Rejsen fører dig herefter til Koh Lipe, hvor du kan nyde øens sandstrande og smage på lokale delikatesser langs Walking Street.

Til sidst byder Koh Ngai på en fredfyldt atmosfære med sine rene strande og det klareste blå vand – ideelt til bare at komme ned i gear og måske tag på visit under havets overflade og snorkle. Denne rejse er en fin kombination af eventyr og afslapning, hvor hver destination byder velkommen med sin helt egen personlighed.

Vi vil anbefale dig denne rejse, hvis du: Er en vandhund ud over det sædvanlige. På denne rejse kan du nemlig opleve vand i alle dens afskygninger lige fra dramatiske vandfald, azurblåt badevand til farverige koraller. En rejse for dig, der elsker at rejse ud i det blå i bogstaveligste forstand: )

Rejsen inkluderer

 • Fly Danmark-Krabi/Phuket t/r
 • Alle skatter og afgifter
 • 4 nætter på Koh Lanta
 • 5 nætter på Koh Lipe
 • 4 nætter på Koh Ngai
 • 13 x morgenmad
 • Transfer el. færge mellem destinationerne
 • Rejsegarantifond og ansvarsrisikoforsikring
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent

Fra kr. 14.995,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Kort over rejsen

Klik på kortet og få det vist i stor størrelse

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er dagen. Ferien begynder. Sådan helt rigtigt. Sikkert med små sommerfugle i maven kan du tage mod lufthavnen og rejse mod Koh Lanta (Krabi)

Hos Thailand Tours har du muligheden selv at vælge, om du ønsker at rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Nogle med mulighed for direkte fly, mens andre lufthavne tilbyder afgange med enten 1 eller 2 stop undervejs. Som udgangspunkt er rejsen på økonomiklasse (economy), hvor du har såvel bagage og forplejning inkluderet. Evt. opgradering til eksempelvis Premium, Plus, Business eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gøre vores allerbedste for at sammensætte præcis den ferie, du ønsker.

Dag 2–6: Koh Lanta – øen der har lidt af det hele

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Mu Ko Lanta nationalpark
 • Fiskerlandsbyen Saladan
 • Mai Kaeos bjerghuler
 • Klong Dao Beach
 • Klong Khong Beach

Velkommen til Koh Lanta – og velkommen indenfor bymurene i Lanta Old Town med sit maleriske fiskerlandsby-islæt. Her kan du vandre rundt mellem de charmerende træhuse på pæle og hyggelige, lokale butikker. Oplev en verden, hvor tiden synes at stå stille, men hvor traditionerne alligevel går fint hånd i hånd med vores teknologiske verden i dag.

For dig, der søger havets univers med al dens undervandspomp og pragt, så er Koh Rok lige stedet. Oplev Andamanhavets krystalklare vand, som byder på en spektakulær verden under havets overflade fuld af farverige fisk og koraller.

Nationalpark, mangroveskove og vandfald
Herefter venter Mu Ko Lanta nationalpark. Dette naturskønne område viser Koh Lantas grønnere side, hvor en vandring gennem de frodige mangroveskove også er et smut til øens grønne hjerte.

Koh Lanta er mere alsidig, end de fleste lige regner med, og det afsløres bl.a. også ved Khlong Chak Waterfall. En vandretur gennem tæt skov fører dig til dette betagende vandfald, en sand oase af fred og skønhed.

Når dagen nærmer sig sin afslutning, byder en sejltur ved solnedgang på en næsten magisk oplevelse. Du sejler langs Koh Lantas kyster med solens sidste stråler, der kaster et gyldent skær over vandet.

Dag 6–11: Koh Lipe – velkommen til Thailands Maldiverne

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Pattaya Beach
 • Sunrise Beach
 • Walking Street
 • Stonehenge og Eight Mile Rock

Fra Koh Lanta går rejsen videre til miniput-øen Koh Lipe, en ægte perle i Andamanhavet. En ø kendt som “Thailands Maldiverne” og er en oase, hvor tiden synes at stå stille.

Helt særlige strande og de fineste sandkorn
Ved ankomsten til Koh Lipe vil du straks mærke den afslappede stemning. Øen er berømt for sine bløde, hvide sandstrande og det krystalklare, turkisblå vand – ikke mindst langs Pattaya Beach.

Koh Lipe er også kendt som et paradis for snorklere og dykkere. Rundt om øen findes et rigt undervandsliv, hvor farvestrålende fisk og koraller er klar til at imponere sine besøgende.

En lille hovedgade med store smagsoplevelser
Udforsk Walking Street, øens mest livlige hovedgade, hvor en blanding af lokale og internationale retter kan smages. Her findes alt fra friskfanget fisk til traditionelle, thailandske specialiteter, og du vil opleve, at hver bid er en smagsoplevelse.

Dag 11–15: Koh Ngai – den ubeboede bounty-ø

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Snorkling ved Koh Ngai Reef
 • Solnedgangstur med sejlbåd
 • Oplev næsehornsfugle
 • Se monitor lizard (varan)

Fra livlige Koh Lipe er tiden kommet til et nyt ø-besøg og glæd dig! Koh Ngai i Trang-provinsen er en rejse værd – særligt for dig, som elsker fred, ro og gemmestedsfaktor – uden luksus, men med masser af charme og autenticitet. For nogle er Koh Ngai en ø-favorit netop på grund af dens “nede på jorden”-atmosfære.

Her er der fri mulighed for at nyde strandlivet, bade i det rolige hav eller tage en afslappende gåtur langs kysten. For dig, der ønsker at udforske naturen under havets overflade, tilbyder Koh Ngai gode muligheder for snorkling og dykning, hvor du kan se farverige fisk og koraller.

Koh Ngai har også små stier, der fører gennem den lokale flora og fauna – perfekt til en kort vandretur. Disse stier giver en god lejlighed til at opleve øens (endnu) mere uforstyrrede natur.

Dag 16: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark igen efter at have været igennem et vaskeægte koh-hop (ø-hop) i Thailand.

Sidse

Jeg er ekspert på Thailand

Sidse sidder klar og ved alt omkring rejser til Thailand

“Hvis Sidse havde en fanklub, så ville hendes kollegaer være medlemmer. Sidse kan nemlig sit kram, og hun er ærligheden selv og vil altid gæsten det bedste. Og så er der lige det, at hun kender Thailand igennem mere end 20 år…”

Ring til os:
42 64 49 47

Prisoversigt på rejsen

Priserne er vejledende og baseret på 2 voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i denne periode
Pris pr. person v. 2 voksne
Pris pr. barn u. 12 år
Afrejse i denne periode
1. jan. – 31. mar.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 16.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 13.995,-
Afrejse i denne periode
1. apr. – 15. jun.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 14.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 12.995,-
Afrejse i denne periode
16. jun. – 15. aug.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 18.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 15.995,-
Afrejse i denne periode
16. aug. – 30. sep.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 14.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 12.995,-
Afrejse i denne periode
1. okt. – 15. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 15.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 13.995,-
Afrejse i denne periode
16. dec. – 31. dec
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 24.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 20.995,-

5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13. August

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15. Marts

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen — 25. Februar

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11. Februar

Scroll to Top