Oplev Bangkoks hjerte gennem smag og tradition

Rejser til Thailand » Bangkok » Oplev Bangkoks hjerte gennem smag og tradition
Fremragende 5 stjerner

Chinatown Street Food Tour

Tag med på en kulinarisk opdagelsesrejse gennem det pulserende Yaowarat, kendt som Bangkoks Chinatown, og en sand højborg for gadekøkkener der er elsket af lokalbefolkningen. Vores eventyrlige aftentur indbyder dig til at dykke ned i et 200 år gammelt samfund, hvor thai-kinesiske skikke og udsøgte smagsoplevelser mødes.

Turen inkluderer

  • En professionel engelsktalende guide
  • 7 madsteder og 10+ lækre mad- og drikkesmagsprøver 
  • Sjov og informativ guidet rundtur

Ikke inkluderet i prisen

  • Transport fra og til vores mødested (vores mødested kan nemt nås via MRT)
  • Drikkevarer
  • Drikkepenge til chauffør og guide (vi anbefaler min. 50-100 THB per person til både guide og chauffør)

Afgang og tider

  • Afgang alle ugens dage

Fra kun 450,- pr. pers.

Startpunktet for turen

Please select a map in the WordPress editor.

Beskrivelse af turen

Yaowarat Street Food Oplevelse

Lad jer forføre af smagene i Bangkoks Chinatown, et kulinarisk mekka berømt på verdensplan for sit gadekøkken og som det thailandske folks favorit spisekvarter når solen går ned. Dette er byens største aftenlige gadekøkkenmarked, hvor mangfoldigheden er så stor, at selv lokale har svært ved at finde vej uden insider-viden. Slut jer til os og nyd de raffinerede smage af Thai-Kinesiske specialiteter på vores omhyggeligt udvalgte spisesteder. I vil få muligheden for at prøve alt lige fra simple gadestande til klassiske restauranter, hvor menuen spænder over nudler, dim sum, skaldyr, kinesiske desserter og is!

En udflugt som CNN Travel har anbefalet

Denne tur, som CNN Travel har fremhævet, lover at blive et kulinarisk højdepunkt på din rejse i Bangkok. Som du nyder maden skulder ved skulder med de lokale, vil du blive beriget med succesfortællingerne fra hvert spisested, historier om kvarteret og kinesiske madtraditioner. Vi besøger også kvarterets varetegn for at give din mave en pause og forsyne dig med indsigt i de kinesiske traditioner, der er unikke for dette område. Hvis det at spise Bangkoks bedste gadekøkken er på din bucket-liste, så er det nu, du skal booke denne oplevelse og stryge det fra listen!

Højdepunkter af din kulinariske rejse inkluderer en fortryllende vandretur fra Hua Lamphong MRT-stationen, hvor vi starter vores eventyr med fiskeboller i pink nudelsuppe nær Wat Traimit, også kendt som Guld Buddha Templet. Herefter vover vi os ud på hovedstrøget i Chinatown, med et stop ved et kinesisk tempel. Vi fortsætter med at prøve dim sum, derefter den Michelin-anerkendte kinesiske stegte dej. Vores næste kulinariske stop er skaldyr, efterfulgt af valget mellem grisens organer eller sprødt svinekød i en pebret suppe. Til dessert nyder vi is og sesamknuder i sød ingefærte. Vores guide vil føre dig sikkert tilbage til Hua Lamphong MRT, eller sørge for en taxa eller en tuk-tuk, der kan tage dig hjem.

*Detaljer i ruten kan ændres grundet uventede omstændigheder. Vi bestræber os på at underrette dig om eventuelle ændringer.

Den 3,5 timer lange vandretur er skabt for at afsløre hemmelighederne i Chinatown gennem dets kulinariske mangfoldighed og rige traditioner.

Rejser i …

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Scroll to Top