Opdag Bangkoks Skjulte Skatte på Cykel

Rejser til Thailand » Bangkok » Opdag Bangkoks Skjulte Skatte på Cykel
Fremragende 5 stjerner

Cykeltur i Bangkok

Tag med på en cykelrejse, hvor I kommer tæt på Bangkoks pulserende sjæl. I vil udforske snævre gyder og lokale markeder, der ligger skjult for den almindelige turistrute.

Turen inkluderer

  • Cykelguiden på engelsk
  • Cykelleje
  • Tur i Longtail boat

Ikke inkluderet i prisen

  • Transport til og fra mødested
  • Drikkevarer
  • Drikkepenge til guiden og chauffør (vi anbefaler min. 100 THB pr per.)

Afgang og tider

  • Afgang alle ugens dage – kl. 09:00

Fra kun 475,- pr. pers.

Startpunktet for turen

Please select a map in the WordPress editor.

Beskrivelse af turen

Jeres guide lede jer gennem smalle stræder

På jeres cykeltur dykker I ned bag kulisserne i Bangkok og udforsker hjørner af byen, som sjældent bliver trådt af turister. På cykel vil jeres guide lede jer gennem smalle stræder i “Little Chinatown”, forbi det summende Khlong Toey-marked, gennem lokalkvarterer og til sidst udfordre jer med en balanceakt på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng, kendt som “Bangkoks lunger”.

En oplevelse, der forbliver i hukommelsen

Disse områder byder på en grøn og frodig oase, hvor den friske luft og fuglesangen giver et pusterum fra storbyens larm. Denne del af Bangkok viser byens mangefacetterede natur og er en oplevelse, der forbliver i hukommelsen.

Cykelruten er tilpasselig, så ingen to ture er ens, og alle kan være med, uanset fysisk form. Forvent en distance på 20-30 kilometer over cirka fire til fem timer, hvilket kan virke krævende for nogle. Cykelhjelme tilbydes gratis før turen påbegyndes – spørg jeres guide.

Turen starte ved Tara Hotel, kl. 08.00. Transport til startstedet er på egen hånd (ikke inkluderet i prisen). Skytrain til Phrom Phong station er en mulighed, herfra er der en kort gåtur. Ved ankomsten vil cykelguiden på engelsk gå igennem dagens rute.

Efter cyklerne er udleveret, begynder I turen væk fra de befærdede veje, dybt ind i det pulserende Klong Toey-marked. Her bydes der på et mangfoldigt udbud af thailandske og kinesiske varer, og I vil kunne opleve alt fra friske frugtbjerge til livlige markedsscener. Ruten fortsætter gennem lokalområder, hvor I møder det ægte Bangkok, og gennem “Little Chinatown”, hvor børnenes begejstrede hilsner til de forbigående cyklister giver et varmt indtryk af lokalsamfundet.

Efter en flodkrydsning med cyklerne på en longtail-båd ankommer I til “Bangkoks lunger”. Her skifter I de travle gader ud med fredfyldte stier på pæle gennem kanalerne, omgivet af palmetræer og fuglesang – en skjult perle langt fra turisternes tramp.

Turen afsluttes, hvor den begyndte, omkring klokken 12.00 / 18.00.

Rejser til Bangkok

Scroll to Top