Det Virkelige Bangkok

Rejser til Thailand » Bangkok » Det Virkelige Bangkok
Fremragende 5 stjerner

En Sejltur i Bangkoks Hjerte

Tag på en rejse gennem Bangkoks pulserende ånd, hvor traditionelle longtail-både, energiske tuk-tuks og det lokale tog væver et netværk af transport, der binder storbyens hjerte sammen med dens hemmelige vandveje.

Turen inkluderer

  • Engelsktalende lokalguide
  • Lokaltog fra Bangkok til Mahachai
  • Cykelrickshaws rundtur
  • Sejl tur på Chao Phraya flod i Longtail-båd
  • Tuktuk transport til Toget
  • Frokost

Ikke inkluderet i prisen

  • Drikkevare til frokosten
  • Drikkepenge til guiden og chafføren (pr. deltager ca. 100 THB/ 25 kr.)

Afgang og tider

  • Afgang alle ugens dage – Kl. 09:00

Fra kun 899,- pr. pers.

Startpunktet for turen

Beskrivelse af turen

En Rejse Gennem Kontrasternes Kanalersæt titel her…

Fra jeres position på vandet vil I blive præsenteret for Bangkoks ikoniske skyline, før jeres båd glider ind i byens skjulte kanalnetværk. Langs disse vandveje vil I kunne skimte ind i de lokale hjem, som klamrer sig til stolper over vandet, afslørende en verden langt fra storbyens travlhed. Forundres ikke over synet af prægtige villaer, der står i kontrast til de omkringliggende enkle boliger, hvilket afspejler den diversitet, der findes selv her på vandet.

Bangkok på allé måder

Leverancer her foregår til vands, og I vil blive vidne til en alternativ hverdag, hvor både postbude og skraldemænd navigerer floden. Denne rejse vil tage jer gennem et kulturelt landskab, hvor tempoet falder og hverdagslivet udfolder sig for øjnene af jer. Her på kanalerne, hvor tiden synes at stå stille, vil I møde beboere, som hilser nysgerrigt på jerres passage.

Hold udkig efter de store varaner ved bredden, et fænomen der kryber tæt på de lokale hjem. Børnene leger ubekymret på den anden side, et bevis på en medfødt forståelse for de omkringliggende dyrs adfærd. Katfiskene, der flokkes om brød, tilbyder også et fascinerende skue uden fare for jer.

Besøget ved det lokale tempel giver jer mulighed for at udforske og eventuelt deltage i det spirituelle liv, som er en dybt forankret del af den thailandske kultur. Jerres guide står klar til at facilitere oplevelsen, så I kan sende jeres bønner afsted på autentisk vis.

Efterfølgende vil I opleve den vibrerende energi i en tuk-tuk-tur, som forbinder jer med togstationen. En tur i en tuk-tuk er en fryd for sanserne, især for de mindste, der vil finde glæde i den energiske tur.

Jerres togrejse til Mahachai begynder ved en station, der ligger i hjertet af et summende marked. På denne strækning vil I betragte storbyens silhuet svinde ind, mens landskaberne åbner sig med rismarker og palmeomkransede stelthuse. De små stationer I passerer, er omhyggeligt vedligeholdt og vidner om lokal stolthed.

Ved ankomsten til Mahachai bliver I mødt af et mylder af aktivitet, hvor marked og togskinner mødes i en fascinerende sameksistens. Husk at stige ud til venstre for at undgå markedspladsens mere grove område. Dette sted er hjem til Thailands største fiskemarked, en kalejdoskopisk oplevelse, der byder på meget mere end bare fisk og skaldyr.

Frokosten serveres med udsigt over floden, hvor I kan nyde den friske brise og vælge mellem forskellige friske retter. Efterfølgende tager en omkostningseffektiv færge jer over floden til ventende cykelrickshaws, som vil føre jer gennem det lokale område.

Tilbage på hovedsiden af floden vil jerres rejse fortsætte tilbage mod Bangkoks hjerte, med forventet ankomst mellem kl. 14.30 og 16.00.

Rejser i …

Scroll to Top