2-Dages fantastiske oplevelser til Det Flydende Marked, River Kwai, Hellfire pass og Erawan vandfaldene

Rejser til Thailand » Bangkok » 2-Dages fantastiske oplevelser til Det Flydende Marked, River Kwai, Hellfire pass og Erawan vandfaldene
Fremragende 5 stjerner

Turen inkluderer

 • Privat transport i bil.
 • Engelsktalende guide.
 • Longtail båd til Det Flydende Marked
 • Besøg ved Broen over River Kwai
 • Thai Burma Museet
 • Mindekirkegården
 • Erawan Vandfald
 • Togtur på Dødens Jernbane
 • 2 x Frokoster
 • 1 x Aftenmad
 • 1 x Morgenmad

Ikke inkluderet i prisen

 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til chauffør og guide (vi anbefaler min. 150-200 THB per person til både guide og chauffør)

Afgang og tider

 • Daglige afgange – Morgen

Fra 2.150- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Startpunktet for turen

Beskrivelse af turen

Besøg Bangkok med Specialisten - Thailandtours
Besøg Bangkok med Specialisten – Thailandtours

På denne private to dages River Kwai udflugt vil du få mange af de store oplevelser som et Thailandsophold bør indholde. I bliver hentet på jeres hotel ca kl. 07.00 om morgenen. Efter en god køretur er vi ude af Bangkok og det smukke, frodige landskab begynder at vise sig. Vi er ved at være i Damnerm Saduak, hvor vi skal opleve det Flydende Marked.

Dag 1

Efter en god køretur er vi ude af Bangkok og frodige landskab begynder at vise, at vi nærmer os en af højdepunkterne – Det Flydende Marked. For at nå frem til markedet skal vi sejle med longtailbåd gennem kanalerne. Vi ”flyver” frem på de smalle kanaler mellem alle de små thailandske huse, som ligger ved kanalen. Når vi er fremme, vrimler det med små både fyldt med kokospandekager, palmesukker, solhatte, souvenirer og meget mere. Køb eksotiske frugter, som du ikke troede fandtes! For eksempel pomelo, rambutan og durian

Efter besøget fortsætter vi mod River Kwai i Kanchanaburi. Her starter vi med at besøge den allierede krigskirkegård fra 2. verdenskrig hvor 6.900 allierede fanger ligger begravet. Herunder en enkelt dansker. Vi gør samtidigt ophold ved Thai Burma museum der giver et fint indblik i det historiske. Vi fortsætter til den verdensberømte “Broen over floden Kwai”, hvor det er tid til at gå over broen og bare nyde stemningen i området ved broen. Vi stiger herefter ombord på toget der kører på “Dødens Jernbane”. Jernbanen blev bygget under forfærdelige vilkår af de allierede krigsfanger i japansk fangenskab under Anden Verdenskrig og. kostede ca 100.000 frivillige asiatiske arbejdere og 12.000 krigsfanger livet under konstruktionen.

Togturen, der tager en times tid, foregår langs floden på spor, der ind imellem synes limet på de stejle klipper – en virkelig stor oplevelse med mange flotte naturscenerier. Sidst på eftermiddagen går turen retur til hotellet, hvor der serveres middag. Resten af aftenen er til fri disposition. Aftensmad og overnatning på hyggeligt jungle hotel.

Dag 2

Andendagen starter med et solidt morgenmåltid før vi fortsætter mod Hellfire Pass – et af de steder på jernbanen som krævede flest menneskeliv. Her besøger vi et imponerende museum før vi bevæger os ned i kløften. Arbejderne måtte her hugge to kløfter gennem et stort bjerg for at give adgang for linjeføringen, og arbejdet foregik i alle døgnets 24 timer. Om natten, hvor stedet var kunstigt oplyst, lignede indgangen til stedet ”Indgangen til Helvede”, og arbejderne var ikke sene til at omtale stedet som ”Hellfire Pass”, et navn som man efterfølgende har beholdt. Efter Hellfire Pass. Vi fortsætter mod Erawan vandfaldet:

Erawan vandfaldet er et smukt vandfald i syv niveauer. Det kræver lidt benarbejde at nå alle syv niveauer men tag badetøjet med da det er muligt at tage sig en dukkert flere steder på vej op. Efter en sen men god frokost går turen om eftermiddagen tilbage til enten Hua Hin eller Bangkok. Afhængig af trafikken forvent at være tilbage i Bangkok/Hua Hin mellem kl. 19.00 og 20.00.

Rejser i River Kwai

Scroll to Top