Shangri-La Dinner Cruise

 Shangri-La Dinner Cruise
Antal: 2 – 40
Varighed: ½ Dag
Pris per person THB 2460

Shangri-La Dinner Cruise

Antal: 2 – 40
Varighed: ½ Dag
Pris per person THB 2460
Dinner Cruise med Shangri-La Hotel er en oplevelse, som man bør give sig selv eller andre i Bangkok. Stævn ud på Chao Phrayah floden og nyd en virkelig god thai og international buffet. 5 stjernede Shangri-La Hotel sørger for at kvaliteten er i top. Nyd din Sushi imens du sejler forbi Grand Palace og spis kam-muslinger med udsyn til “morgengryets tempel” Wat Arun.
BESTIL NU
Shangri-La Dinner Cruise
Vælg en Dato
Antal personer
Rooms available
Produkter
Yderligere information og kommentarer såsom hotel, flynummer osv:
{option_name}
{price_range} per {per_text}
Læs mere
{description}
{option_name}
{option_quantity}
image_pdf Shangri-La Dinner Cruise

Shangri-La Dinner Cruise

Dinner Cruise med Shangri-La Hotel er en oplevelse, som man bør give sig selv eller andre i Bangkok. Stævn ud på Chao Phrayah floden og nyd en virkelig god thai og international buffet.
5 stjernede Shangri-La Hotel sørger for at kvaliteten er i top. Nyd din Sushi imens du sejler forbi Grand Palace og spis kam-muslinger med udsyn til “morgengryets tempel” Wat Arun.

 Shangri-La Dinner Cruise


Shangri-Las båd hedder Horizon. Man kan vælge at sidde udendørs eller indendørs på Horizon. Uanset hvor du sidder er musikken afdæmpet på dette cruise. Modsat en del andre dinner cruises lægges der vægt på ro og kvalitet. Der findes billigere dinner cruises, men med Shangri-Las cruise går man ikke skuffet fra borde. En Dinner Cruise med Horizon er perfekt til fødselsdagsgave, bryllupsdag eller bare en overraskelse.

Dinner Cruise starter fra hotel Shangri-La kl 19.10. Båden afgår kl 19.30 og man er tilbage cirka kl 21.30. Vi anbefaler at komme før solnedgang og nyde dagens sidste stråler med en drink fra en af Shangri-Las cafeer eller restauranter.

Børn under 3 år kan ikke deltage på turen

Værd at vide:

  • Påklædning : Smart casual
  • Afgang hver dag.
  • Gratis vand og kaffe .
Priser
Pris per personPeriodePriser
3-5 år 01 Jan 19 – 31 Dec 20GRATIS
6-11 år 01 Jan 19 – 31 Dec 20DKK 350
Pris per person01 Jan 19 – 31 Dec 20DKK 550