Cykeltur i Bangkok

 Cykeltur i Bangkok
Antal: 2 – 30
Varighed: 1 Dag
Prisen starter fra THB 1300

Cykeltur i Bangkok

Antal: 2 – 30
Varighed: 1 Dag
Prisen starter fra THB 1300
Denne tur må du IKKE snyde dig selv for!! På to hjul bliver du blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown”, igennem Klong Toey markedet og slumkvarterer for til sidst at slutte af med en sjov udfordring af balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne)
BESTIL NU
Cykeltur i Bangkok
Vælg en Dato
Antal personer
Rooms available
Produkter
Yderligere information og kommentarer såsom hotel, flynummer osv:
{option_name}
{price_range} per {per_text}
Læs mere
{description}
{option_name}
{option_quantity}
image_pdf Cykeltur i Bangkok

På cykelturen kommer du bag facaden af Bangkok og oplever områder af millionbyen, som kun få rejsende finder frem til. På to hjul bliver du blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown”, igennem Khlong Toey markedet og slumkvarterer samt, afslutningsvis, med en sjov udfordring af balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng, der også kaldes ”Bangkoks lunger”.

 Cykeltur i Bangkok


Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk at indånde, og fuglene synger imellem palmerne. Bangkok har mange ansigter – og denne oplevelse vil du ALDRIG glemme.
Cykelruten er fleksibel, så det er ikke præcis den samme tur, der cykles hver dag. Du behøver ikke at være i speciel god fysisk form for at deltage. Men du skal regne med, at du kommer til at cykle imellem 20-30 kilometer i løbet af de cirka fire til fem timer, turen varer. Derfor vil nogle føle det som en relativ hård tur. Hvis du ønsker det, kan du låne cykelhjelm gratis inden turens start – kontakt din cykelguide.

Mange af vores gæster har denne tur som en af de absolutte højdepunkter på en Thailandstur. Se vores video fra turen:

Sådan er turen bygget op:

Turene starter fra adressen: 10/5-7 Soi Ari, Sukhumvit Road, Soi 26 (lige ved Tara Hotel), hvor vi mødes klokken 08.00 eller klokken 13.00. Du skal selv sørge for transporten til startstedet (ikke inkluderet i prisen). Du kan evt tage skytrain til Phrom Phong station, hvorfra der er cirka 10 minutters gang. Når alle deltagere er mødt frem gennemgår cykelguiden turens forløb på engelsk.
Vi får herefter udleveret cykler (uden gear da ruten er flad). Vi begynder turen med at cykle væk fra de store traffikerede veje og ind igennem det livlige Klong Toey markedet.

Her faldbydes året rundt et farverigt miks af thailandske og kinesiske varer, og du vil blandt andet se imponerende pyramider af friske ananas og kaglende kyllinger i bambusbure. Ruten fører os også igennem slumkvarterer, hvor du kan opleve bagsiden af millionbyen samt igennem ”Little Chinatown”, hvor børnene begejstret vinker og råber ”hello” efter det usædvanlige syn af udlændinge på cykeltur i Bangkok.
Når vi – og cyklerne – har krydset floden i langbåd, kommer vi over til ”Bangkoks Lunger”, hvor vi cykler rundt på de smalle cementstier, der er bygget på pæle i klongerne (kanalerne) og udgør et omfattende stisystem. Her er højhusene erstattet med palmer og traffikstøjen med fuglesang – en helt anden side af Bangkok, end den de fleste rejsende oplever.
Cykelturen slutter tilbage ved startstedet cirka klokken 12.00 / 18.00.

Du kan mod ekstra betaling også vælge en formiddagstur med afgang kl. 09, der slutter cirka kl. 15. Ved denne tur gøres der stop undervejs, hvor der serveres en velsmagende frokost. Denne tur afgår ikke i weekenden.

I weekenden kan du mod ekstra betaling også vælge en tur, der starter kl. 09 og slutter cirka kl. 15. På denne forlængede tur kommer du også på besøg på et flydende thai-marked.

Obs! Programmet er med forbehold for ændringer.

Husk at medbringe:
 • Kasket/solhat.
 • Solcreme.
 • Kamera.
 • Drikkevand.
 • Evt. lommepenge til køb af drikke og snacks.
 • Evt. regnslag i regnsæsonen juni til oktober.
Ikke med i prisen
 • Transport til og fra mødested
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til guiden (vi anbefaler min. 50-100 THB per person til både guide og chauffør)
 • Andre udgifter af personlig art, såsom souvenirs, drikkepenge, kamera / video gebyrer, ect …
 • Enhver tjenesteydelse, som ikke er nævnt i i programmet.
Pris per person (børn og voksne)
PeriodePris per person
Halvdagstur per person – hver dag kl. 08 og kl. 1301 sep 2019 – 31 dec 2020THB 1300
Formiddagstur per person – hverdage kl. 1001 sep 2019 – 31 dec 2020 THB 1800
Weekendtur per person kl. 0901 sep 2019 – 31 dec 2020THB 2400