Grand China Princess Hotel Bangkok

 Grand China Princess Hotel Bangkok
Fra pris 2550 THB

Grand China Princess Hotel Bangkok

Fra pris 2550 THB
Beskrivelse: Grand China Princess Hotel er et førsteklasses hotel som ligger i Grand China Trade Tower, i skæringspunktet Ratchawong og Yaowarat, lige i midten af Chinatown's business-distriktet. Med sin labyrint af butikker, gadesælgere, orientalske apoteker, guldbutikker og restauranter i hjertet af Chinatown er det en spændende beliggenhed.
image_pdf Grand China Princess Hotel Bangkok

Grand China Princess Hotel Bangkok

Grand China Princess Hotel er et førsteklasses hotel som ligger i Grand China Trade Tower, i skæringspunktet Ratchawong og Yaowarat, lige i midten af Chinatown’s business-distriktet.

Afbudsrejser til Thailand er ikke nødvendigt når med Thailand Tours rejsebureau.

Grand China Princess Hotel er et førsteklasses hotel som ligger i Grand China Trade Tower, i skæringspunktet Ratchawong og Yaowarat, lige i midten af Chinatown’s business-distriktet. Med sin labyrint af butikker, gadesælgere, orientalske apoteker, guldbutikker og restauranter i hjertet af Chinatown er det en spændende beliggenhed.

Få minutters gang fra hotellet er man nede ved den mægtige Chao Phraya flod, hvor der derfra er adgang til en lang række seværdigheder i Bangkok.

Chinatown i Bangkok er et fantastisk og pulserende område. Gå ikke glip af en af de mange kinesiske restauranter i bydelen. Sawan Travels bedste bud på en super restaurant til overkommelige priser er ”Hua Seng Hon” beliggende på gaden Yaowarat der skærer sig igennem Chinatown.

Spar heller ikke dig selv for en tur gennem de små gyder i Chinatown der ved første øjeblik kan se lidt skumle ud men man bliver her kun mødt af imødekommenhed og venlige smil.

The Grand China Princess Hotel Bangkok har 155 værelser inklusive 22 suiter. Værelserne på hotellet er komfortable og funktionelle med gode bekvemmeligheder og fantastiske faciliteter til at matche de flestes behov.

Grand China princess er et rigtig godt turistklasse hotel. De øverste etager af The Grand China Princess Hotel Bangkok tilbyder en majestætisk udsigt over byen.

Nyd en drink i bar/restauranten der drejer rundt i toppen af bygningen akkompagneret til halvkikset 70er musik og indretning men alligevel en oplevelse værd.

Der findes flere restauranter og barer på hotellet men de store smagsoplevelser får du på Chinatowns indbydende (gade) restauranter.

Prisen er per værelse per nat og inkluderer:

  • Overnatning med morgenmad.
  • Alle skatter og afgifter.

Ikke inklusiv i prisen

  • Fly til og fra Thailand.
  • Transport til og fra hotellet, som vi kan arrangere.
  • Obligatorisk middag i forbindelse med jul / nytår som kommer oveni.
  • Andre måltider end beskrevet frokost / aftensmad.

Priserne er i thailandske baht (THB).

Lav Sæson Høj Sæson Peak Sæson
Værelsestype 01.06 til 31.10
16.04 til 31.10
01.11 til 15.12
16.01 til 31.03
16.12 til 15.01
10.04 til 15.04
Superior Room 2550 2550 2550
Deluxe Room 3050 3050 3050
Ekstra
Ekstra Seng +1200 THB per nat
Barn uden ekstra seng + 600 THB per nat
Obligatorisk Dinner 31. dec Ingen

Barn til og med 11 år

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tak fordi du vælger at benytte Thailand Tours – Rejser til Thailand.