Furama Silom Hotel Bangkok

 Furama Silom Hotel Bangkok

Furama Silom Hotel Bangkok

Beskrivelse: Furama Silom Bangkok er et godt kvalitetshotel beliggende i hjertet af Silom. Området er det helt rigtige sted at bo i metropolen. Der er let adgang til Skytrain og både floden og Chinatown er tæt ved. Der er shoppingmuligheder i overflod, ligesom det heller ikke skorter på restauranter i området. Furama er en god start på din Thailandrejse.
image_pdf Furama Silom Hotel Bangkok

Furama Silom Hotel har i mange år været en favorit hos Thailandtours. Furama Silom ligger meget centralt i Bangkok midt på den berømte Silom gade, med adgang til masser af restauranter, shopping muligheder og natteliv. Skytrain er under ti minutters gang og det tager ca 15 minutter at gå ned til floden.
 Furama Silom Hotel Bangkok


Det verdensberømte Natmarked Pat Pong ligger i gå afstand fra Furama.
En anden efterhånden verdensberømt attraktion i gåafstand er State Tower, hvor du kan nyde en drink i Bangkoks mest eksklusive udendørs bar på 52. etage med udsigt over hele byen.
Furama er et virkelig godt fire stjernet kvalitetshotel og meget rimeligt til prisen. Rigtig fine værelser med en super god udsigt udover byen fra det hyggelige pool miljø på toppen af bygningen.

Hotellet har 251 værelser, der er dekoreret i moderne thailandsk stil.
På hotellet findes en stor udendørs swimmingpool, businesscenter, fitnesscenter, restaurant og café.
Den nærmeste BTS Skytrain station er Chong Nonsi under ti minutters gang fra hotellet.

Superior værelser (40 kvadratmeter) er designet i moderne thailandsk stil.
Deluxe værelser byder på en imponerende udsigt over byen og har en smagfuld indretning, med glas, væg-til-væg tæppe og et hyggeligt sofahjørne.
Faciliteterne inkluderer kaffe- og te faciliteter, safetybox på værelset, telefon, hårtørrer, lokale og kabel-tv-kanaler samt bredbånd internet-forbindelse.

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

* (angiver felt, der skal udfyldes)

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.