Eastin Grand Hotel Sathorn

 Eastin Grand Hotel Sathorn
Frapris per værelse 770 kr

Eastin Grand Hotel Sathorn

Frapris per værelse 770 kr
Beskrivelse: Eastin Grand hotel Sathorn er lækkert hotel i første klasse i Sathorn området. Med sin unikke placering har hotellet egen adgang via en overdækket gangbro til BTS Skytrain stationen, Surasak. Centralt beliggende tæt ved Chao Phraya floden og de mange shoppingområder i Siam-området såsom Central World, der kan prale af at være Asiens største shoppingcenter.
image_pdf Eastin Grand Hotel Sathorn

Eastin Grand hotel Sathorn er lækkert hotel i første klasse i Sathorn området. Med sin unikke placering har hotellet egen adgang via en overdækket gangbro til BTS Skytrain stationen, Surasak.

 Eastin Grand Hotel Sathorn

Eastin Grand er udover beliggenheden ved skytrain stationen Surasak centralt beliggende tæt ved Chao Phraya floden og de mange shoppingområder i Siam-området såsom Central World, der kan prale af at være Asiens største shoppingcenter. Siam området ligger således kun fire skytrain stop fra hotellet. Den efterhånden verdensberømte Skybar i State Tower ligger i gåafstand og det gør alle restauranterne på den berømte Silom gade ligeledes. Det populære markeds og restaurationsområde Asiatique med pariserhjulet som varemærke kan sammen med State Tower ses i nærheden når du ligger i den udendørs swimmingpool.

Kigger du lidt nedad kan du se Blue Elephant bygningen som er en meget smuk klassisk bygning og nabo til Eastin Grand.

Eastin Grand har med sine 33 etager en storslået udsigt udover Bangkoks enestående skyline eller Chao Phraya floden på størstedelen af de 390 luksusværelser. Alle værelserne er rummelige og elegant indrettet.

Hotellet har tre stilfulde restauranter heraf både en italiensk og en kinesisk restaurant, en lobbybar, fitnesscenter og gratis WiFi. Swimmingpoolen ligger på 14. etage med infinity pool og udsigt udover Chao Phraya floden. I kan slænge jer på solsenge eller på de behagelige kurvestole og nyde en kold drink i poolbaren. Den fremragende italienske restaurant, Luce, ligger desuden på samme etage og byder på både indendørs- og udendørsservering. Kids Club sikrer at der også er noget at foretage sig for de mindste – udover swimmingpolen naturligvis.

Hos Thailand Tours har vi udflugter til mange destinationer, herunder udflugter til Sapa Vietnam. Vores rejsedestinationer til Thailand og det meste af Asien er for enhver smag, da der både er byture, sightseeing og hotelture og meget mere.