Anantara Bangkok Riverside

 Anantara Bangkok Riverside

Anantara Bangkok Riverside

Beskrivelse:
  • Anantara Bangkok Riverside er en af Thailand Tours absolutte favoritter
  • Anantara Bangkok Riverside er et af de mest børnevenlige i Bangkok.
  • Anantara Bangkok Riverside er indbegrebet af luksus og rigtig god service.
image_pdf Anantara Bangkok Riverside

Anantara Bangkok Riverside er en af Thailand Tours absolutte favoritter i millionbyen og det er der mange gode grunde til.
 Anantara Bangkok Riverside


Resortet er indbegrebet af luksus og rigtig god service. Beliggenheden er ud til Chao Phraya floden men et par kilometer længere nede af floden end de andre kendte hoteller som ligger ned til floden som for eksempel Shangri La eller Oriental.

Hotellet har derfor egne både der sejler hvert 15. minut til og fra Saphan Taksin, hvorfra der er adgang til alle Bangkoks herligheder med skytrain. Den gratis sejltur er i sig selv en oplevelse værd med udsigt til livet på floden, og på turen tilbage til hotellet fornemmer man ligefrem storbyen slippe sit tag, mens man nyder den iskolde flaske vand og den kolde, våde klud, bådens personale omdeler til alle passagerer.

Resortet er et af de mest børnevenlige i Bangkok. Her er masser af plads at udfolde sig på. Der er et meget stort poolområde. Der er seperat børnepool og der er en børneklub, hvor børn gladeligt lader sig parkere for en stund, mens forældrene kan gøre brug af hotellets øvrige tilbud. Det kan være en behandling i det imponerende Mandara Spa, en tur i fitness centeret, en tenniskamp eller en middag eller drink i en af resortets 10 restauranter eller barer. Resortet er fem stjernet. Priserne følger med.

Størrelsen af standard værelserne er ikke imponerende, men hvad gør det når resten af faciliteterne er overdådige

Anantara Bangkok Riverside er vitterlig en luksuriøs oase i storbyen. Det er nok et af de få resorts i Bangkok hvor folk kommer oversøisk fra udelukkende for at holde ferie på netop dette sted.

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

* (angiver felt, der skal udfyldes)

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.