Fremragende 5 stjerner
Rejser til Thailand » Golfbaner » Thai Country Club, Bangkok

Thai Country Club, Bangkok

Thai County Club, Bangkok er blandt mange betragtet som den absolut bedste golfbane i Bangkok, som sætter en exceptionel høj standard for layout og faciliteter.

Thai Country Club, under ledelse af Peninsula Hotel i Bangkok og Hongkong, er en luksuriøs golfbane kun for medlemmer. Den er rollemodel for service excellence og alene af den grund bliver den betragtet som den ypperste af sin slags. Stedet blev designet af den berømte Denis Griffiths i henhold til USPGA standarder. Thai Country Club åbnede senere dørene op i december 1996.

Den ekspansive 7157-yard golfbane var vært for Asian Honda Classic i 1997. Tiger Woods vandt og fortsatte med en 10-slags sejr efter hans score på 68 i sidste runde for en 20 under par med en total på 268 i mesterskabet. Det følgende år var stedet vært for anden runde af Johnnie Walker Super Tour med en sejr til Vijay Singh efter en imponerende score på 66 på scorekortet og med Jesper Parnevik og Ernie Els to slag bag ham. Thai Country Club var også vært for Volvo Masters 2007 og 2008.

Som forventet er golfbanen ved Thai Country Club velholdt året rundt med en bred vifte af egenskaber fra et hul til det næste og har desuden mange sandbunkers og vandhazarder. Med sine fejlfrie forhold og præsentation, kombineret med et udsøgt klassisk design, rangerer banen ved mange lejligheder i top 5 i Asien.

Udformningen af golfbanens design kræver en upåklagelig baneledelse. Ser man på banen i dag, ville man aldrig tro, at terrænet nogensinde har været fladt, især med de pæne bølgende gravhøje, forhøjede greens og ikke mindst de kurvede fairways. Det er intet mindre end et kunstværk, når man kigger på banens fairways og greenbunkers. Der er desuden semi-rough områder til at gøre spillet mere udfordrende.

De rullende greens giver mulighed for gode pin-placeringer og er velegnet til at måle, hvor god du er til golf. Blandt de 18 huller er nogle af dem temmelig dramatiske samt nogle af verdens??klasse. For eksempel måler 6. hul 218 yards fra bag-tees og har vand vågende på højre side og bunkers både fortil og bagtil på green. Konkurrencestatistikker har påvist hullet som det mest udfordrende på golfbanen i Thai Country Club med et gennemsnitsslag for professionelle på 3.38. 14. hul par 5 er også interessant.

En intelligente golfspiller vil garanteret sætte pris på verdensklasseerfaringen, der er til rådighed her. Stedets caddies er nogle af de dygtigste i hele Thailand. Det ofte prisvindende klubhus i Thai Country Club har vand omkring første tee og 18. green. Tag hertil og få en fornemmelse for industriens professionelle service og få en uforglemmelig oplevelse.

Faciliteterne i en eksklusiv klub som Thai Country Club spiller ikke andenviolin for nogen. Gallerirestaurantens menu er konstant i forandring og omfatter det thailandske, japanske, vestlige og kinesiske køkken og daglige buffeter.

Loungen for golfspillere er det bedste sted at slappe af og mødes med de andre. Udsigten på banen er imponerende. Golf i Thailand bliver ikke bedre end i Thai Country Club.

Læs mere

Fakta om golfbanen Thai Country Club i Bangkok

Beliggenhed:Tæt på Bangkok city centrum
Huller/ Par/ Længde:18 huller par 72/36 (6440 meter)
Grundlagt:1996
Designer:Denis Griffiths
Afstand:50 minutter fra Bangkok
Golfbil:900 THB.
Lejesæt:1400 THB
Golfsko:250 THB
Paraply:Kan lejes for 150 THB
Max antal spillere per gruppe:4 spillere i hverdagen, 4 spillere i weekenden.
Åben:Åben alle dage
Driving Range:Ja
Faciliteter:Massage, Restaurants, Tennis

Bestil et skræddersyet tilbud på din golfferie!

Skriv til os her, og lad os sammensætte din næste golfrejse efter dine ønsker og behov.

Kontakt

Rejser til Bangkok

Scroll to Top