Suwan Golf & Country Club, Bangkok

 Suwan Golf & Country Club, Bangkok
Antal huller: 18
Fra Pris 3550 THB

Suwan Golf & Country Club, Bangkok

Antal huller: 18
Fra Pris 3550 THB
Tvungen golf buggy: Nej
På trods af sin relativ unge alder er Suwan Golf & Country Club allerede en af Bangkoks allerbedste golfbaner, og en bane som bør indgå i alle Bangkok golfpakker.
image_pdf Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam

Suwan er omgivet af frugtplantager, rismarker, palmer, og lotus damme som gør Suwan Golf en tropisk oplevelse udover det sædvanlige.

Major General Weerayudth Phetbuasak, blev headhuntet til at designe dette thailandske mesterværk af en bane. Importeret Paspalum græs anvendes i fairways, mens de fremragende greens blev ombygget i 2009 med den nyeste Bermuda græs, Mini-Verde. Greens er blandt de bedste i Bangkok og kan med rette sammenlignes med områdets allerbedste mesterskabsbaner såsom Alpine og Thai Country Club.

Banen som åbnede i 2005 har allerede vundet flere udemærkelser. Både i 2009 og igen i 2010 blev den asiatiske Tour International afholdt på Suwan Golf & Country Clu, og i 2011 var Suwan vært for prestigefyldte Thailand Open.

Golfbanen er kuperet med et udfordrende layout hvor hvert hul har sit eget unikke karakter.

Fairways giver mange ujævne lies og greens er godt beskyttet af de omkringliggende bunkere. Greens er udover at være lynhurtige og svære at læse, så sørg for at få hjælp af din caddie for at finde den helt rigtige linje.

Mange huller kræver lange og lige drives. Vand eller out-of-bounds er trusler på de fleste huller. Men Suwan er ikke en golfbane, hvor man blot skal kunne slå langt og lige, de mange doglegs frister spillere til at skære hjørnerne, og for dem der kan er der store belønninger, mens det får alvorlige følger for dem som misser!

Hul 2 og hul 14 er to af de mere udfordrende huller, hvor hul 2 er et dobbelt dogleg par 5 og hul 14 er et langt par-4 med vand, der løber ned langs højre side.

Hul 17 er Suwans signatur hul. Et par 4 hvor bunkers beskytter green på 3 sider og vand ligger til både venstre og højre for green. Dette ekstremt udfordrende hul viser Suwan fra sin allerbedste side.

Som med de fleste golfbaner i Thailand, er faciliteterne på Suwan i top. To store putting greens, en 300 yard græs driving range, et specielt bunker / chipping område.

Klubhuset har moderne omklædningsrum, bad og jacuzzi, og en fremragende thailandsk restaurant med udsigt over 9. hul. Caddies er veluddannede og yderst serviceminded.

Fact Sheet

Beliggenhed:Nakorn Pathom – vest fra Bangkok
Huller/ Par/ Længde:18 huller par 72/36 (6413 meter)
Grundlagt:2005
Designer:Weeyos Design
Afstand:20 minutter fra Bangkok
Golfbil:600 THB.
Lejesæt:1000 THB
Golfsko:150 THB
Paraply:Kan lejes for 150 THB
Max antal spillere per gruppe:5 spillere i hverdagen, 4 spillere i weekenden.
Åben:Åben alle dage
Driving Range:Ja
Faciliteter:Massage, Restaurants
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :
  • :
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.