Royal Golf & Country Club, Bangkok

 Royal Golf & Country Club, Bangkok
Antal huller: 18
Pris fra DKK 540

Royal Golf & Country Club, Bangkok

Antal huller: 18
Pris fra DKK 540
Tvungen golf buggy: Nej
Royal Golf er designet af ingen ringere end den japanske designer Chohei Miyasawa. Hans design bevarer det oprindelige naturlige miljø, men tilfører samtidig et billedskønt og forfriskende islæt, der garanterer spillerne et fornøjeligt spil. Landskabets design vil imponere dig med de smukke blomster, mange skyggefulde træer og bølgende fairways med nuancerede greens tæt på hvert hul.
image_pdf Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam

Royal Golf & Country Club – tæt på Suvanabhumi internationale lufthavn.

Royal Golf er designet af  den japanske designer Chohei Miyasawa. Hans design bevarer det oprindelige naturlige miljø, men tilfører samtidig et billedskønt og forfriskende islæt, der garanterer spillerne et fornøjeligt spil. Landskabets design vil imponere dig med de smukke blomster, mange skyggefulde træer og bølgende fairways med nuancerede greens tæt på hvert hul.
 Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam
Derudover er der adskillige kanaler, der adskiller hvert hul samt hele golfbanen fra de omkringliggende boliger, der hovedsageligt ejes af Thailands overklasse. For eksempel kan man tydeligt se baghaven og hjemsted for landets statsminister fra 2006, hvilket bogstaveligt talt gør det til et “Royal Golf” sammentræf.

Banen er kendt for sine lange par 3’ere som for eksempel det 210 meter lange 17. hul, der lever op til andre af sin slags.

Det 14. hul – 420 meter par 4, kræver ekstremt lange slag for at nå til green i regulation. Det efterfølgende par 5 er populært med sin smalle fairway samt sit landingsområde. Dette kræver tre lige slag for at undvige vandet, der løber ned langs hullets venstre side.

“Mickey Mouse hullet” er det vanskeligste par 4, 16. hul. Kælenavnet stammer fra sandbunkeren, der har to store stritører, der ligner den berømte Disney-figur.

Greens på Royal Golf & Country Club er blandt de bedst velholdte i Bangkok og løber ofte over ti på et stimpmeter.

De topmoderne træningsfaciliteter såsom fremragende puttegreen, bunkers, pitching green og selvfølgelig driving range til er velegnet som opvarmning før spillet eller endda som en træningslektion.

Fact Sheet

Beliggenhed:500 meter fra Suvarnabhumi Lufthavn
Huller/ Par/ Længde:18 huller par 72/36 (6400 meter)
Grundlagt:1993
Designer:Chohei Miyazawa
Afstand:40 minutter fra Bangkok
Golfbil:900 THB.
Lejesæt:1400 THB
Golfsko:250 THB
Paraply:Kan lejes for 250 THB
Max antal spillere per gruppe:5 spillere i hverdagen, 4 spillere i weekenden.
Åben:Åben alle dage
Driving Range:Ja
Faciliteter:Massage, Restaurants, Tennis
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :
  • :
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.