Riverdale Golfklub, Bangkok

 Riverdale Golfklub, Bangkok
Antal huller: 18

Riverdale Golfklub, Bangkok

Antal huller: 18
Tvungen golf buggy: Ja
Riverdale Golfklub er designet af Jonathan Morrow og Al Tikkanen. Deres andre projekter, heriblandt Red Mountain - Phukets bedste golfbane, har gjort Riverdale Golfklub til en populær golfbaner i Bangkok.
image_pdf Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam

Riverdale Golfklub, Bangkok

Riverdale Golfklub er designet af Jonathan Morrow og Al Tikkanen. Deres andre projekter, heriblandt Red Mountain – Phukets bedste golfbane, har gjort Riverdale Golfklub til en populær golfbaner i Bangkok.
Ved første indtryk synes denne bane ikke så udfordrende, men den vil bestemt overraske selv den mest erfarne golfspiller.

 Ba Na Hills Golf Club, Danang - VietnamBanen består af en række store søer. Bakkerne, der grænser op langs banen og omkring nogle af hullerne, er lavet af materiale fra søerne, efter de blev konstrueret.

I nærheden af banen ligger små landsbyer og fabrikker, der ikke tilbyder den mest behagelige udsigt fra banen. Spillere behøver dog ikke bekymre sig om dette, da de vil være optaget af spillet.

Det første tee-slag fører ned ad bakke, hvor spillets udfordringer vil holde spillere beskæftiget.

Riverside Golf Clubs design er forholdsvis fladt, dog med visse alsidigheder. Banen har små søer omringet af siv, hævede greens, bølgende fairways og gode bunkers. Designet øger banens spænding.

Når spillerne har manøvreret sig gennem greens og formået at gennemføre hele banen med et flot scorekort, kan de nyde nogle af klubbens andre faciliteter. Klubhuset har front til 1. og 18. hul.

Ligesom faciliteter ved 5-stjernede golfklubber, kan spillerne skifte tøj i førsteklasses omklædningsrum.

Spilleråd: Spillere bør starte med at spille bagni. De sidste tre huller kendt som “Rice Mill Corner” vil kræve mange kræfter for at blive belønnet.

Disse tre huller er 7. hul et dogleg par 4, 8. hul par 3 med adskillige greens, en ø og en potbunker samt 9. hul par 4, der er et hul op ad bakke.

Fact Sheet

Beliggenhed:Nord Bangkok – tæt ved Bangkok Golf Club
Huller/ Par/ Længde:18 huller par 72/36 (6400 meter)
Grundlagt:2010
Designer:Jonathan Morrow & Al Tikkanen
Afstand:40 minutter fra Bangkok
Golfbil:800 THB – tvungen.
Lejesæt:1400 THB
Golfsko:250 THB
Paraply:Kan lejes for 250 THB
Max antal spillere per gruppe:5 spillere i hverdagen, 5 spillere i weekenden.
Åben:Åben alle dage
Driving Range:NEJ
Faciliteter:Restaurants
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :
  • :
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.