Muang Kaew Golf Club, Bangkok

 Muang Kaew Golf Club, Bangkok
Antal huller: 18
2700 THB

Muang Kaew Golf Club, Bangkok

Antal huller: 18
2700 THB
Tvungen golf buggy: Nej
Muang Kaew tilbyder en udfordrende og særdeles velholdt 18-hullers golfbane, der er roligt gemt væk fra støj, trængsel og travlhed, men stadig kun 20 minutter fra downtown Bangkok lige ved Bangna-Trad Highway
image_pdf Muang Kaew Golf Club, Bangkok

Muang Kaew tilbyder en udfordrende og særdeles velholdt 18-hullers golfbane, der roligt er gemt væk fra støj, trængsel og travlhed, men stadig kun 20 minutter fra downtown Bangkok lige ved Bangna-Trad Highway.

Med sin beliggenhed tæt på Bangkoks centrum er Muang Kew Golf Club blevet ganske populær blandt golfspillere fra Bangkok. Den blev gendesignet af de amerikanske designere Brian Curley og Lee Schmidt. Den nyere bane har 18 velbeskyttede greens, hvoraf mange er hævede og fungerer som opland. Denne designegenskab er særlig for regionen og ses sjældent på thailandske golfbaner.

Fairways er brede, så spillerne kan slappe lidt af ved indspil. Mange fairways er ikke i stand til at have greens hovedsagelig på grund af high-lipped bunkers, tætbarberede fringes og den hævede egenskab.

Efter hvert hul forekommer spillet mere og mere spændende. Der er forskellige huller på bagni, hvoraf den første er den 13. par 5, der er både spændende og byder på stor risk-reward. På dette hul har spillere et blind tee-slag og et indspil over en stor og nervepirrende vandhazard. For spillere, som slår kortere, er det muligt at opleve dogleg og green, hvis de kan slå bolden 150 yards over vandet.

På 18. hul par 5 vil korte indspil, der hælder mod højre, ende i den blinde dam, der bevogter green. Dette hul er i slutningen af de ni.

Hvis du ønsker at spise nogle af de bedste vestlige retter i Bangkok, så serveres de i klubhuset ved Muang Kaew Golf Club. Der er et stort sortiment af golftøj til mænd og kvinder i proshop. Selvom banen er tæt på Bangkok, er den stadig godt vedligeholdt og tilbyder golfspillere muligheden for at få en god golfoplevelse. Den tætte beliggenhed til byen reducerer desuden transporttiden til banen.

Muang Kaew’s greens er lavet med Tiff Eagle græstørv og dens fairways med Paspalum græs. Disse græsoverflader gør banens kvalitet til førsteklasses og bedre end de fleste baner i Bangkok. Banen mangler dog en driving range, og klubhuset har brug for renovation. Den ydre ringvej, der deler det 12. og 13. hul, er en anden ulempe på denne bane. På trods af disse ulemper er Muang Kaew en bane, der er velegnet til dig, som ønsker en dag med golf.

Hvem behøver afbudsrejser til Thailand når priserne er så lave som her hos Thailand Tours rejsebureau. Vi glæder os til at rådgive og hjælpe dig med din rejse til Thailand og destinationer i Asien. Der er ingen skjulte gebyrer hos Thailand Tours rejser.

Fact Sheet

Beliggenhed:Tæt på Bangkok city centrum
Huller/ Par/ Længde:18 huller par 72/36 (6303 meter)
Grundlagt:1992
Designer:Lee Schmidt & Brian Curley
Afstand:20 minutter fra Bangkok
Golfbil:600 THB.
Lejesæt:1000 THB
Golfsko:150 THB
Paraply:Kan lejes for 150 THB
Max antal spillere per gruppe:5 spillere i hverdagen, 4 spillere i weekenden.
Åben:Åben alle dage
Driving Range:Ja
Faciliteter:Massage, Restaurants, Tennis