Lam Luk Ka Country Club, Bangkok

 Lam Luk Ka Country Club, Bangkok
Antal huller: 36
Pris fra DKK 590

Lam Luk Ka Country Club, Bangkok

Antal huller: 36
Pris fra DKK 590
Tvungen golf buggy: Nej
Lam Luk Ka har en førsteklasses bane og er blandt de bedste i Bangkok. Banen er placeret i vådområderne i Bangkok, hvor naturen dominerer med adskillige vandløb og mere end 10.000 træer, der er hjemsted for mere end 100 fugle og dyrearter. Flere træer er blevet plantet på banen, hvilket gør den køligere end andre baner i Bangkok.
image_pdf Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam

Lam Luk Ka Country Club er fantastisk! Banen byder på et 36 hullers layout og rig mulighed for en meget afslappende golf dag i Bangkok. Banen byder på to 18-hullers baner, så tee tider er som regel relativ lette af skaffe.

 Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam

Golfspillere fra Bangkok, som søger en afslappet dag på banen, kan besøge Lam Luk Ka Country Club og opleve dens 36 huller. Hele banen består af to baner, der hver har 18 huller. Det er derved relativt nemt at få tee-tid.

 Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam

Banen er placeret i vådområderne i Bangkok, hvor naturen dominerer med adskillige vandløb og mere end 10.000 træer, der er hjemsted for mere end 100 fugle og dyrearter. Flere træer er blevet plantet på banen, hvilket gør den køligere end andre baner i Bangkok.

Banen anvender identiske 9-huls sløjfer. Championship East Course er placeret i disse naturlige, landlige omgivelser, der tilfører ro fra den støjende storby. A&B niere, Resort West Course og C&D niere udgør banen.

Kvaliteten af vedligeholdelsen udført på øst og vest-banerne har mere eller mindre været den samme. Begge har en vandhazard ved næsten hvert hul. Dog er vest-banen kortere end den østlige bane, og spillere opfatter derved sidstnævnte som værende mere udfordrende. Spillere, som har mistet bolde på grund af vildfarne slag, vil synes det lettere med lange slag, da disse undviger dammene og søerne, der grænser op til fairways og er rettet mod semirough området, forbi de let bølgende og brede fairways.

Banens opsætning er ikke det eneste, der tiltrækker golfspillere. Dens greens, der er blandt de bedste putteoverflader i Bangkok, tiltrækker også. Lam Luk Ka Country Club har yderligere forbedret sin golfkvalitet ved at sikre gode bunkers. Desuden er der skrånende og velplacerede greens.

Lam Luk Ka East Course var vært for Thailand PGA Championship i 2002 samt kvalifikationsrunderne i Asian Tour i 2009. Denne bane tilgodeser lange, lige bolde. Eventuelle vildfarne slag vil blive betragtet alvorligt. For en behageligere oplevelse anbefales det at spille på de hvide tees.

East Course har to af de bedre par 4 i Bangkok. Disse findes på 7. og 8. hul og spiller mod den stærke vind. Bagni ender med en risk-reward
par 5 og er blevet kåret som den bedste i Thailand. Det 18. par 5 er let og har en luksuriøs fairway. For at kunne håndtere dette hul med succes, bør spillerne ikke overdrive deres drive og sigte kort fra tee 5-10 yards lige akkurat til fairway bunkerens højre kant. Undgå den dybe bunker, der vogter ved forreste del af green. På højre side af green har du masser af plads. Undgå at anvende fairway wood eller langt jern for at få en ind-og-i birdie.

Championship East Course er det sværeste anlæg i Thailand. Selvom West Course er kortere, er denne bane mere egnet til golfspillere på alle niveauer. Det siges, at den afprøver enhver golfspillers evne til at håndtere banen.

For at opnå en god score på den kortere West Course, er spillerne nødt til effektivt at håndtere vandanlægget, der er placeret på 15 huller. Hullerne på denne bane giver spillerne mulighed for at vælge, hvilken type drive, de ønsker. Spillere, der ønsker at slå længere slag, kan gøre dette. Det er dog ikke nødvendigt ved de fleste af hullerne. Banen har et rigt lokalt dyre- og fugleliv og er desuden meget populær hos golfspillere og turister på rekreation.

For at have succes ved 18. hul, bør golfspillere overveje at anvende en 3-wood fra tee og målrette sit slag til venstre for fairway. Den bedste chance for at slå lige er ved at være præcis i sit slag. Hvis du går glip af fairway, så husk på, at green vinkler fra for til bag, hvilket er en udfordring, hvis du ønsker at få bolden tæt fortil ved tee-placeringen. Det anbefales derfor at lægge kort op fra åen, der løber på tværs af fairway.

Efter en runde på Lam Luk Ka banen, har golfspillere mulighed for at slappe af i klubhuset. Faciliteterne inkluderer en 50×25 meter swimmingpool og en restaurant, der både serverer thailandske og internationale retter.

Restauranten vender ud mod det 18. hul på East Course.

To putte- og chipping greens samt en græs driving range udgør tilsammen træningsfaciliteterne på Lam Luk Ka banen.

Lam Luk Ka har en førsteklasses bane og er blandt de bedste i Bangkok.

Fact Sheet

Beliggenhed:Tæt på Bangkok city centrum
Huller/ Par/ Længde:18 huller par 72/36 (6303 meter)
Grundlagt:1992
Designer:Lee Schmidt & Brian Curley
Afstand:20 minutter fra Bangkok
Golfbil:600 THB.
Lejesæt:1000 THB
Golfsko:150 THB
Paraply:Kan lejes for 150 THB
Max antal spillere per gruppe:5 spillere i hverdagen, 4 spillere i weekenden.
Åben:Åben alle dage
Driving Range:Ja
Faciliteter:Massage, Restaurants, Tennis
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :
  • :
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.