3 x rolige strand-øer Chang, Mak og Kood krydret med 1 x livlige Bangkok

Rejser til Thailand » 3 x rolige strand-øer Chang, Mak og Kood krydret med 1 x livlige Bangkok
Fremragende 5 stjerner

Rundrejse til Koh Chang, Kho Mak, Koh Kood og Bangkok’s puls – 18 dage

Du starter din rejse i Bangkok, hvorfra turen går direkte til Koh Chang. Øen byder på fantastiske strande som White Sand Beach og et bredt udvalg af aktiviteter, der spænder fra jungle-trekking til snorkling. Det næste rejsemål, Koh Mak, er en unik destination, der kombinerer tid til afslapning på stranden med muligheden for at tage på aktive oplevelser som cykelture gennem kokosplantager. Koh Kood, den sidste ø på turen, er et ideelt sted for dig, der ønsker at slappe af på uberørte strande, opleve imponerende vandfald som Klong Chao og dykke ned i lokal kultur og madlavning. Efter ø-hoppet vender du tilbage til Bangkok for at afslutte denne kombinationsrejse.

Vi vil anbefale dig denne rejse, hvis du: Elsker sand i alle afskygninger og mellem tæerne – barfodsluksus vil nogle kalde det. Men du kan også tage trekkingstøvlerne på og gå på opdagelse i baglandet. Ergo: En rejse, der er oplagt til dasedage, men hvor du kan tage en aktiv afstikker i det omgang, du lyster.

Rejsen inkluderer

 • Fly Danmark-Bangkok t/r
 • Alle skatter og afgifter
 • 4 nætter på Koh Chang
 • 4 nætter på Koh Mak
 • 4 nætter på Koh Kood
 • 3 nætter i Bangkok
 • 15 x morgenmad
 • Privat transfer el. færge mellem destinationerne
 • Rejsegarantifond og ansvarsrisikoforsikring
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent

Fra kr. 14.995,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Kort over rejsen

Klik på kortet og få det vist i stor størrelse

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er dagen. Ferien begynder. Sådan helt rigtigt. Sikkert med små sommerfugle i maven kan du tage mod lufthavnen og rejse mod Bangkok. 

Hos Thailand Tours har du muligheden selv at vælge, om du ønsker at rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Nogle med mulighed for direkte fly, mens andre lufthavne tilbyder afgange med enten 1 eller 2 stop undervejs. Som udgangspunkt er rejsen på økonomiklasse (economy), hvor du har såvel bagage og forplejning inkluderet. Evt. opgradering til eksempelvis Premium, Plus, Business eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gøre vores allerbedste for at sammensætte præcis den ferie, du ønsker.

Dag 2–6: Koh Chang – mulighedernes ø

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • White Sand Beach
 • Lonely Beach
 • Salakphet Seafood & Farm
 • Bang Bao
 • Mu Koh Chang National Park

Velkommen til Thailand! Efter ankomsten til Bangkok lufthavn går din tur videre til Koh Chang. Turen er en kombination af minibus og færge og vil normalt tage omkring 5 timer alt efter trafikken.

Koh Chang er en ø, der har noget for alle. Ikke mindst strandløver og vandhunde i alle aldre. Glæd dig bl.a. til White Sand Beach og Lonely Beach. Generelt er øens klare vand og fredelige atmosfære en perfekt ramme for dig, der gerne vil lade op, slappe af og tage den med ro.

Lyst til at tage på jungletur med en lokal guide?
Koh Changs frodige bagland er også en oplevelse. Junglen er oplagt til trekking eller vandreture med en lokal guide, hvor du udover den fysiske udfoldelse kan gå rundt og nyde dyre- og plantelivet.

“Kajak-solnedgangs-tur”
Hvis du er begejstret for livet under vandet, er der også masser at komme efter. Koh Chang tilbyder fremragende muligheder for snorkling og dykning, og der er dykkersteder, der passer til alle færdighedsniveauer. Desuden kan en kajaktur langs Koh Changs vestkyst anbefales at prøve, hvis du ønsker så mange oplevelser i og på vandet som muligt. Dette er særligt betagende i de tidlige aftentimer, når solen farver himlen i sine flotteste farvenuancer.

Uden mad og drikke…
Et lille fif herfra. Må vi foreslå, at du når at sætte tid af til at besøge Salakphet Seafood & Farm? Her kan du nyde autentiske thai-seafood-retter med udsigt over de grønne mangroveskove.

Sidst, men ikke mindst: Et besøg i fiskerlandsbyen Bang Bao er et must, hvis du godt kan lide lokal kolorit. Landsbyen, der blandt andet er bygget ud på en tange, tilbyder lokale delikatesser og de små butikker frister med håndlavede souvenirs.

Dag 6–10: Koh Mak – den privatejede ø

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Ao Suan Yai
 • Ao Kao
 • Koh Mak Museum
 • Snorkling og dykning

Efter opholdet på Koh Chang kan du begynde at se frem til at besøge Koh Mak. Ikke mange ved det, men faktisk er øen privatejet af fem familier, hvilket er lidt specielt i sig selv. Koh Mak er en mere uforstyrret perle og passer derfor rigtig godt til dig, der elsker “gemmesteder” og mindre turistede rejsemål. Med færgen tager det ca. en time fra Koh Chang.

Strandene her præges af en noget mere afslappet stemning. Ao Suan Yai og Ao Kao er de mest populære, men grundet Koh Maks geografiske udseende, så findes der rig mulighed for at dyppe tæerne og tage nogle armtag langs strandene rundt om på det meste af øen.

Cykelturs-eldorado
Fra vand til land. For Koh Mak er ideel at udforske på den 2-hjulede, og øen har et veludviklet netværk af cykelstier. Her kan du trille stille og roligt gennem øens kokosplantager, mangroveskove og det frodige bagland helt generelt.

Vandsportsentusiaster synes godt om lille Koh Mak. Snorkling og dykning er populære aktiviteter, og flere dykkercentre tilbyder et bredt udvalg af kurser og guidede oplevelser, der er egnet for dykkere på alle niveauer. Som en ekstra bonus har du også mulighed for at opleve det gamle skibsvrag, der lige nu er undervandshjem for utallige arter af fisk.

Lille museum med stort hjerte
Et lille fif: Hvis du har tid til at presse en ekstra oplevelse ind i kalenderen, så vil vi foreslå et besøg i Koh Mak Museum. Det er et lille museum med et stort hjerte – det er nemlig en af efterkommerne af de fem familier, der har åbnet det, og derfor har museet sin helt egen personlighed med en mindre udstilling af postelin, malerier og gallerier med mere. Forvent ikke ARoS, Louisiana eller SMK, men få et smil på læben og lær din ø lidt bedre at kende: )

Dag 10–14: Koh Kood – gemmestedsfaktor ad libitum

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Taphao Beach
 • Bang Bao Bay
 • Klong Chao-vandfaldet
 • Paddle-boarding

Efter den idylliske tid på Koh Mak venter endnu en helt særlig ø. Koh Kood. En kort færgetur på ca. 30 minutters overfart og du lander på en ø med gemmestedsfaktor ad libitum.

Indbegrebet af paradis?
Strandlivet på Koh Kood er indbegrebet af paradis. Taphao Beach og Bang Bao Bay er blot et par af de strande, hvor solen og det krystalklare vand inviterer til lange dasedage og korte svømmetag i det lune havvand. Men øen lokker også med små eventyr væk fra kysten til bl.a. Klong Chao-vandfaldet, der er omgivet af frodig skov (husk at skifte klipklapperne ud med gummisko).

Vandsportsentusiast eller landkrabbe?
For dig, der søger dage med mere fysisk aktivitet, så venter der på Koh Kood en række vandsportsaktiviteter. Kajakroning og paddle-boarding er ligesom på vores breddegrader blevet populære sportsgrene. Men hvis en jordnær oplevelse er mere din stil, kan en udflugt til øens fiskerlandsbyer give en autentisk fornemmelse af lokal kultur og dagligdagsliv.

Som en ekstra aktivitet bør du overveje en dagstur på en traditionel thai-fiskebåd. Her får du muligheden for at opleve livet på havet og endda prøve lykken med en fiskestang i hånden – og hvem ved?! Måske du får din egen fangst med hjem…

Dag 14–17: Bangkok – hvor for- og nutid mødes

Anbefalinger:

 • Wat Pho (Liggende Buddha)
 • Grand Palace
 • Siam Paragon og CentralWorld
 • Phra Athit Road
 • Chao Phraya-floden

Efter mange, mange oplevelser rundt om i Thailand vender rejsen tilbage til sit udspring: Bangkok. Byen er en levende mosaik af moderne liv og traditionelle baggrund, der skaber en farverig atmosfære. 

Start dit genbesøg i Bangkok ved at tage et spadestik dybere i byens rige historie. At besøge Wat Pho (berømt for sin liggende Buddha) og Grand Palace (byens tidligere kongelige residens), er nærmest obligatorisk på en besøgsliste for at fuldende din Bangkok-oplevelse.

Sving kreditkortet
Alle med hang til at svinge plastikkortet og med forkærlighed for shopping, så er Siam Paragon og CentralWorld klar med alt fra internationale luksusbrands til et mere lokalt varesortiment.

Bangkok by night
Bangkok har også en vibrerende “after dark”-scene, der appellerer til alle natteravne. Jazzbarer i Phra Athit Road eller natklubber i Thonglor – valget er dit. Og hvis du gerne vil opleve en særlig udgave af ‘Bangkok by night’, kan du tage en longtail-bådtur på Chao Phraya-floden og se byen forvandle sig i det varme aftenlys. Du kan også overveje en tuk-tuk-tur gennem byens små gader. Denne unikke form for transport giver en anderledes, men autentisk udsigt over bylivet i Bangkok.

På den sidste dag i Bangkok sørger vi for transport til lufthavnen i tide til, at du kan begynde din snarlige hjemrejse.

Dag 18: Ankomst til Danmark

I dag ankommer du til Danmark, fuld af minder og oplevelser fra smukke Thailand.

Marie

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen!

…og jeg vil gøre mit bedste for, at du får en god ferie.

Marie er specialist på en anden måde end Sidse og Jakob, når talen falder på Thailand. For hun elsker at nørkle og ved derfor ‘meget om lidt’ – og er blevet ekspert i at spotte et godt hotel på flere kilometers afstand med lukkede øjne.

Ring til os:
42 64 49 47

Prisoversigt på rejsen

Priserne er vejledende og baseret på 2 voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i denne periode
Pris pr. person v. 2 voksne
Pris pr. barn u. 12 år
Afrejse i denne periode
1. jan. – 31. mar.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 16.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 13.994,-
Afrejse i denne periode
1. apr. – 15. jun.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 14.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 12.995,-
Afrejse i denne periode
16. jun. – 15. aug.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 18.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 15.995,-
Afrejse i denne periode
16. aug. – 30. sep.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 14.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 12.995,-
Afrejse i denne periode
1. okt. – 16. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 15.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 13.995,-
Afrejse i denne periode
16. dec. – 13. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 24.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 20.995,-

5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13. August

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15. Marts

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen — 25. Februar

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11. Februar

Scroll to Top