3 x Koh – glæd dig til en lille perlerække af øer! Koh Lanta, Koh Kradan og Koh Lipe

Rejser til Thailand » 3 x Koh - glæd dig til en lille perlerække af øer! Koh Lanta, Koh Kradan og Koh Lipe
Fremragende 5 stjerner

Rundrejse til Koh Lanta, Koh Kradan og Koh Lipe – 18 dage


Denne rejse tager dig gennem Thailands ø-verden fra Koh Lanta’s naturlige skønhed og lokale kolorit til Koh Kradan’s rolige atmosfære. For endelig at opleve det livlige og maleriske Koh Lipe. Starten på Koh Lanta byder på solbeskinnede strande, charmerende fiskerbyer og muligheden for eventyr i øens huler og mangroveskove. Koh Kradan skifter tempo med sin afslappede stemning, uberørte strande og betagende vandreruter. Rejsen kulminerer på Koh Lipe, hvor spektakulære strande, dykkeroplevelser og en atmosfære fuld af liv under havets overflade venter.

Vi vil anbefale dig denne rejse, hvis du: Leder efter en all around ø-ferie inkl. stop til noget af det sydligste i Thailand, nemlig Koh Lipe. En nem rejse forstået på den måde, at du flyver ud og hjem fra Krabi og på skiftedagene bliver du kørt eller sejlet fra A til B. Oplev Thailand fra såvel vand- som på landsiden på denne ø-hop-ferie.

Rejsen inkluderer

 • Fly fra Danmark til Krabi t/r
 • Alle skatter og afgifter
 • 5 nætter på Koh Lanta
 • 5 nætter på Koh Kradan
 • 5 nætter på Koh Lipe
 • 15 x morgenmad
 • Alle transporter med bil og båd
 • Rejsegarantifond og ansvarsrisikoforsikring
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent

Fra kr. 14.995,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Kort over rejsen

Klik på kortet og få det vist i stor størrelse

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er dagen. Ferien begynder. Sådan helt rigtigt. Sikkert med små sommerfugle i maven kan du tage mod lufthavnen og rejse mod 1. stop på rejsen – Krabi lufthavn.

Hos Thailand Tours har du muligheden selv at vælge, om du ønsker at rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Nogle med mulighed for direkte fly, mens andre lufthavne tilbyder afgange med enten 1 eller 2 stop undervejs. Som udgangspunkt er rejsen på økonomiklasse (economy), hvor du har såvel bagage og forplejning inkluderet. Evt. opgradering til eksempelvis Premium, Plus, Business eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gøre vores allerbedste for at sammensætte præcis den ferie, du ønsker.

Dag 2–7: Koh Lanta – lokal charme og velkendt badedestination

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Mu Ko Lanta National Park
 • Fiskerlandsbyen Saladan
 • Mai Kaeos bjerghuler
 • Klong Dao Beach
 • Klong Khong Beach

Din thailandsrejse begynder rigtigt, når din chauffør byder dig velkommen i Krabi lufthavn for at køre dig til Koh Lanta. Turen til Koh Lanta er med en blanding af bil og færge og tager cirka to timer.

Koh Lanta er mere end bare en kendt feriedestination; det er en ø, der lokker med både sin naturlige skønhed og lokale charme. En god start kunne være en afslappende gåtur langs Klong Dao Beach med et stop i den livlige by Saladan. Her kan du nyde såvel det klare azurblå vand som udforske lokale butikker og spise på hyggelige restauranter langs strandpromenaden.

Klong Khong Beach = fred og ro
For dig, der søger absolut ro, er Klong Khong Beach med sin lange sandstrækning det perfekte sted med total afslapning. Lad tæerne synke ned i det lune vand og nyd en dag under Thailands sol på den hvide sandstrand.

Opdag en farverig undervandsverden
Hvis du er dykker- eller snorkleentusiast, er Ba Kan Tiang-stranden oplagt med en smuk undervandsverden. Koh Lanta har også frodige naturområder mod syd herunder muligheden for at udforske Mai Kaeos bjerghuler eller padle en kano gennem mangroveskovene. Khlong Chak-vandfaldet og Mu Ko Lanta-Nationalpark er også inden for rækkevidde, som varmt kan anbefales.

Farverige markeder i den gamle by
I Old Town kan du spise på restauranter bygget på pæle, der nærmest svæver over vandet. Her har du også mulighed for at opleve de farverige markeder, der er en fest for sanserne – særligt søndagens marked er ofte vært for en farverig bazar, hvor frisk frugt og lokale delikatesser er i overflod.

En anden god måde at opleve øens landskaber og små fiskerlejer på er ved at leje en cykel eller scooter. Dette giver en frihed til at opleve lokalsamfundet på.

Dag 7–12: Koh Kradan – et fristed af ro

Anbefalinger:

 • Sunrise Beach
 • Coconut Grove

Tiden er kommet til at forlade Koh Lanta. Nu venter næste kapitel af din thailandske rejse på øen Koh Kradan. En lokal færge sørger for overfarten, som tager omkring én time.

Koh Kradan er mindre i størrelse end Koh Lanta, og den er stort set et fristed præget af ro og naturskønne omgivelser. Det er en ø, der er kendt for sine indbydende strande og kystnære koralrev.

“Solopgangsstranden”
Sunrise Beach er et navn, som du ikke må undgå at besøge. Navnet taler for sig selv: Solopgang. Stranden lokker med azurblåt vand. Perfekt til for snorkling og de omkringliggende koralrev er en farvelade af fisk i denne smukke undervandsverden, og så er det oven i købet let tilgængelig direkte fra stranden.

Besøg Coconut Grove
Koh Kradan har mere at byde på end blot strand og hav. Øen har en række vandrestier, og en kort vandring vil bringe dig ind til øens indre, nemlig: Coconut Grove, der bedst kan beskrives som en lund af kokospalmer med udsigt over havet. Her er et begrænset antal hoteller og restauranter, så det anbefales at have kontanter med, da faciliteter som hæveautomater er ikke-eksisterende.

På spisekortet er Koh Kradan nok mindre “avanceret” end på Koh Lanta, men det er heldigvis ikke en indikation af kvaliteten. De lokale spisesteder byder på frisk fisk og skaldyr og for dig, der ønsker et gastronomisk pusterum, findes der også et par internationale muligheder.

Dag 12–17: Tid til “Thailands Maldiverne”, Koh Lipe

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Pattaya Beach
 • Sunrise Beach
 • Walking Street
 • Stonehenge og Eight Mile Rock

Når du har udforsket alt, hvad Koh Kradan har at byde på, er det tid til at fortsætte rejsen til Koh Lipe. En speedbåd står klar til at bringe dig fra A til B på omkring 1,5 timer. Koh Lipe, som er betegnet som “Thailands svar på Maldiverne”, er en charmerende ø beliggende i Andamanhavet og tæt på malaysiske Langkawi.

Øens hvide sandstrande, krystalklare vand og frodige palmetræer gør den til en yndet destination for såvel store som små. Pattaya Beach er centrum for aktiviteter, hvor du kan leje en kajak eller snorkle for at opleve den farverige undervandsverden direkte fra stranden.

Se rokker og hajer
Snorkleentusiaster kan også arrangere udflugter til områdets fremragende dykkersteder som Stonehenge og Eight Mile Rock med mulighed for at se manta rays (rokker) og hajer. Og for dig, som vil opleve endnu mere, er der mulighed for at tage på udflugt til de nærliggende øer som Koh Adang og Koh Rawi, der byder på uforstyrrede strande og gode snorklesteder.

Koh Lipe after dark
Hver aften efter solnedgang forvandles øens handelsstrøg, Walking Street, til en fodgængerzone og tilbyder en mangfoldighed af restauranter og håndværksbutikker. Walking Street strækker sig fra Pattaya Beach til Sunrise Beach (ca. 600 meter).

Her på den sidste dag er det tid til at vende snuden mod Danmark – og du vil blive sejlet til fastlandet igen, hvor din chauffør vil bringe jer det sidste stykke til lufthavnen.

Dag 18: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark igen efter at have oplevet en af de bedste muligheder for øhop i Sydthailand.

Marie

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen!

…og jeg vil gøre mit bedste for, at du får en god ferie.

Marie er specialist på en anden måde end Sidse og Jakob, når talen falder på Thailand. For hun elsker at nørkle og ved derfor ‘meget om lidt’ – og er blevet ekspert i at spotte et godt hotel på flere kilometers afstand med lukkede øjne.

Ring til os:
42 64 49 47

Prisoversigt på rejsen

Priserne er vejledende og baseret på 2 voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i denne periode
Pris pr. person v. 2 voksne
Pris pr. barn u. 12 år
Afrejse i denne periode
1. jan. – 31. mar
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 16.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 13.995,-
Afrejse i denne periode
1. apr. – 15. jun.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 14.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 14.995,-
Afrejse i denne periode
16. jun. – 15- aug.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 18.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 15.995,-
Afrejse i denne periode
16. aug. – 30. sep.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 14.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 12.995,-
Afrejse i denne periode
1. okt. – 15. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 15.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 13.995,-
Afrejse i denne periode
16. dec. – 31. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 24.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 20.995,-

Lignende rejser

5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13. August

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15. Marts

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen — 25. Februar

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11. Februar

Scroll to Top