Naturskønne, knejsende Krabi og gemmestedsfaktor på den lille ø, Koh Jum

Rejser til Thailand » Naturskønne, knejsende Krabi og gemmestedsfaktor på den lille ø, Koh Jum
Fremragende 5 stjerner

Rundrejse til knejsende Krabi og kom ned i gear på Koh Jum – 15 dage

En rejse fuld af kontraster! Fra Krabis spændende kyststrækninger til Koh Jums rolige ‘vibe’. Du kan udforske klipperne ved Railay Beach eller finde fred i skjulte laguner. Thung Teao Forest Natural Park og den indbydende ‘Emerald Pool’ er en slags ‘pause’ fra sand og saltvand. Og vil du opleve endnu mere, så er Tiger Cave Temple, som ligger gemt i den frodige jungle, absolut også et besøg værd. Mad-scenen i Krabi byder på alt fra velsmagende massaman curry til dagens fangst af frisk fisk og skalddyr. Rejsen strækker sig videre til Koh Jum, en hyggelig ø, hvor du kan dykke ned i det lokale liv i Koh Jum Village og nyde solen på strande som Golden Pearl og Ao Si. Overalt lokker kulinariske eventyr, der er med til at runde dagen perfekt af.

Vi vil anbefale dig denne rejse, hvis du: Vil opleve Thailand på anderledes måde end de fleste. OK, Krabi er en klassiker, men at kombinere rejsen med en ukendt perle som Koh Jum er oplagt, hvis du vil besøge en ø, som din nabo med stor sandsynlighed endnu ikke har besøgt.

Rejsen inkluderer

 • Fly Danmark-Krabi t/r
 • Alle skatter og afgifter
 • 6 nætter Krabi Hotel
 • 6 nætter Koh Jum Hotel
 • 12 x morgenmad
 • Privat transfer mellem alle destinationerne
 • Rejsegarantifond og ansvarsrisikoforsikring
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent

Fra kr. 11.995,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Kort over rejsen

Klik på kortet og få det vist i stor størrelse, eller klik her for at få det åbnet i Google Maps

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er dagen. Ferien begynder. Sådan helt rigtigt. Sikkert med små sommerfugle i maven kan du tage mod lufthavnen og rejse mod Krabi.

Hos Thailand Tours har du muligheden selv at vælge, om du ønsker at rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Nogle med mulighed for direkte fly, mens andre lufthavne tilbyder afgange med enten 1 eller 2 stop undervejs. Som udgangspunkt er rejsen på økonomiklasse (economy), hvor du har såvel bagage og forplejning inkluderet. Evt. opgradering til eksempelvis Premium, Plus, Business eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gøre vores allerbedste for at sammensætte præcis den ferie, du ønsker.

Dag 2–8: Krabi – et af Thailands smukkeste hjørner

Anbefalinger:

 • Tiger Cave Temple
 • Railay Beach
 • Snorkling på Chicken Island
 • Ao Nang Beach
 • Krabi Elephant Sanctuary
 • Klong Haeng-markedet

Velkommen til Krabi. Smuk, smukkere smukkest og du kan godt begynde at glæde dig. Efter ankomsten står din lokale chauffør klar til at køre dig til dit hotel.

Dit første besøg rundt i provinsen kunne passende være maleriske Railay Beach, der er kendt for sin “hemmelige” beliggenhed, da området kun kan nås med båd. Det er her, klippeformationerne står som solide ‘vagtposter’ og byder enhver klatreentusiast velkommen, mens de blide lavvandede laguner spejler sig som en fin kontrast i landskabet.

SKAL du bare prøve eller i hvert fald se: Emerald Pool
En ting, du ikke må snyde dig selv for, er et smut ind i baglandet til bl.a. Thung Teao Forest nationalpark, hvor den berømte og meget besøgte ‘Emerald Pool’ byder velkommen som et perfekt gemmested for dig, der vil prøve at bade i en lille, naturlig pool med de fineste farvenuancer.

Tiger-hulen mere end 1000 trappetrin oppe ad bjerget
Ikke en tur til Krabi uden også at sige udflugt til Tiger Cave Temple, også kendt som Wat Tham Sua. Pakket ind i frodig jungle troner dette buddhistiske tempel som en søjle af ro og spiritualitet og lokker samtidig en grandiøs udsigt over Andamanhavet og de omkringliggende landskaber. En oplevelse der helt sikkert er de 1260 trappetrin værd…

Dag 8–14: Koh Jum – et mere ukendt besøg på ruten

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Koh Jum Village
 • Ao Si Beach
 • Golden Pearl Beach

Med båd fra Krabi kan du nu se frem til at sætte fødderne på den lille ø, Koh Jum.

Livlige Koh Jum Village
Dit besøg starter i livlige Koh Jum Village. Vandr gennem byens gader og giv dig tid til at observere det lokale liv. Markedsboderne bugner af friske råvarer og lokal kunsthåndværk, der giver en ægte fornemmelse af, hvad øen har at byde på.

Strandene på øen er små oaser. Tag nu bare Golden Pearl Beach og dens klare vand oplagt til snorkling blandt de farverige koralrev. Eller besøg Ao Si Beach på den anden side af øen, der normalt er mere lavvandet og tilbyder sine besøgende en rolig atmosfære.

Besøg ‘gemte’ laguner og mangroveskove
På Koh Jum er der også mulighed for guidede kajakturer, hvor du kan udforske øens “gemte” laguner og mangroveskove – sådan en tur er et udmærket alternativ til at komme under huden på den lille ø, der strækker sig ca. 11 km fra nord til syd.

Når aftenen falder på kan du glæde dig til at sætte dig til bords på de små, hyggelige restauranter, hvis menukort frister med alt fra friskfanget fisk til lokale delikatesser – fra mildt krydret til stærkt krydrede retter.

Efter opholdet på Koh Jum er det tid til at vende tilbage til Krabi, hvorfra hjemrejsen til Danmark begynder. Du bliver transporteret med en traditionel longboat tilbage til fastlandet. Ved ankomsten til Krabi vil en chauffør stå klar til at køre dig til lufthavnen.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Du lander i Danmark med en kuffert fyldt med oplevelser fra Sydthailand.

Marie

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen!

…og jeg vil gøre mit bedste for, at du får en god ferie.

Marie er specialist på en anden måde end Sidse og Jakob, når talen falder på Thailand. For hun elsker at nørkle og ved derfor ‘meget om lidt’ – og er blevet ekspert i at spotte et godt hotel på flere kilometers afstand med lukkede øjne.

Ring til os:
42 64 49 47

Prisoversigt på rejsen

Priserne er vejledende og baseret på 2 voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i denne periode
Pris pr. person v. 2 voksne
Pris pr. barn u. 12 år
Afrejse i denne periode
1. jan. – 31. mar.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 13.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 11.995,-
Afrejse i denne periode
1. apr. – 15. jun.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 11.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 9.995,-
Afrejse i denne periode
16. jun. – 15- aug.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 13.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 11.995,-
Afrejse i denne periode
16. aug. – 30. sept.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 11.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 9.995,-
Afrejse i denne periode
1. okt. – 15. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 12.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 10.995,-
Afrejse i denne periode
16. dec. – 31. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 18.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 16.995,-

Lignende rejser

5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13. August

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15. Marts

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen — 25. Februar

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11. Februar

Scroll to Top