Blød Bangkok Start Pakke – Eastin Grand Sathorn

 Blød Bangkok Start Pakke - Eastin Grand Sathorn
Prisen starter fra DKK 1500

Blød Bangkok Start Pakke – Eastin Grand Sathorn

Prisen starter fra DKK 1500
Beskrivelse: Eastin Grand hotel er et suverænt fem stjernet hotel i Sathorn området tæt på centrum. Det er ikke en overdrivelse at sige at Eastin Grand har en helt unik placering i Bangkok. Eastin Grand er således det eneste hotel i Bangkok der via en overdækket gangbro har direkte adgang til en skytrain station. At bo direkte ved en skytrain station er en rigtig god ide i en by, hvor taxi kørsel kan tage urimelig lang tid.
image_pdf Blød Bangkok Start Pakke - Eastin Grand Sathorn

Eastin Grand hotel er et suverænt fem stjernet hotel i Sathorn området tæt på centrum. Det er ikke en overdrivelse at sige at Eastin Grand har en helt unik placering i Bangkok.

Eastin Grand er således det eneste hotel i Bangkok der via en overdækket gangbro har direkte adgang til en skytrain station. At bo direkte ved en skytrain station er en rigtig god ide i en by, hvor taxi kørsel kan tage urimelig lang tid.
 Blød Bangkok Start Pakke - Eastin Grand Sathorn


Med en start pakke på Eastin Grand sikrer du dig en blød start på din rejse i Thailand. Vores startpakke indeholder både transfer fra lufthavnen samt tre nætter på det fem stjernede hotel.

Eastin Grand er udover beliggenheden ved skytrain stationen Surasak centralt beliggende tæt ved Chao Phraya floden og de mange shoppingområder i Siam-området såsom Central World, der kan prale af at være Asiens største shoppingcenter. Siam området ligger således kun fire skytrain stop fra hotellet. Den efterhånden verdensberømte Skybar i State Tower ligger i gåafstand og det gør alle restauranterne på den berømte Silom gade ligeledes. Det populære markeds og restaurationsområde Asiatique med pariserhjulet som varemærke kan sammen med State Tower ses i nærheden når du ligger i den udendørs swimmingpool.

Kigger du lidt nedad kan du se Blue Elephant bygningen som er en meget smuk klassisk bygning og nabo til Eastin Grand.

Eastin Grand har med sine 33 etager en storslået udsigt udover Bangkoks enestående skyline eller Chao Phraya floden på størstedelen af de 390 luksusværelser. Alle værelserne er rummelige og elegant indrettet.

Hotellet har tre stilfulde restauranter heraf både en italiensk og en kinesisk restaurant, en lobbybar, fitnesscenter og gratis WiFi. Swimmingpoolen ligger på 14. etage med infinity pool og udsigt udover Chao Phraya floden. I kan slænge jer på solsenge eller på de behagelige kurvestole og nyde en kold drink i poolbaren. Den fremragende italienske restaurant, Luce, ligger desuden på samme etage og byder på både indendørs- og udendørsservering. Kids Club sikrer at der også er noget at foretage sig for de mindste – udover swimmingpolen naturligvis.

Ved køb af ankomstpakke tilbyder vi yderligere 15% rabat på vores meget populære tur Det virkelige Bangkok
”Det virkelige Bangkok”.

Prisen inkluderer:

  • Privat bil fra Bangkok Lufthavn til Eastin Grand Sathorn.
  • 3 nætter i superior room m. morgenmad.

Prisen inkluderer ikke:

  • Fly København – Bangkok
  • Indenrigsfly i Thailand

Prisen for dette i danske kroner.

PeriodePris per person
3 nætter i superior room01. jun – 31. okt1550 kr
3 nætter i superior room01. nov – 22. dec1599 kr
3 nætter i superior room23. dec – 02. jan1899 kr
3 nætter i superior room03. jan – 15. feb1599 kr
3 nætter i superior room16. feb – 21. feb1899 kr
3 nætter i superior room22. feb – 31. maj1599 kr
Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud.

* (angiver felt, der skal udfyldes)

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.