Koh Chang Paradise – Sommer og Efterårstilbud 14 dage/12 nætter

 Koh Chang Paradise - Sommer og Efterårstilbud 14 dage/12 nætter
Antal: 1 – -
Varighed: 8-12 Dage
Fra pris pr. person DKK 7.695

Koh Chang Paradise – Sommer og Efterårstilbud 14 dage/12 nætter

Antal: 1 – -
Varighed: 8-12 Dage
Fra pris pr. person DKK 7.695
Koh Chang Paradise har været en Thailandtours favorit i årevis. Rigtig fine bungalows, god stemning og service og med en suveræn beliggenhed på øens bedste strand Klong Prao, er stedet en sikker vinder. Kan du rejse inden november kan du få det hele til halv pris
AFGANG ALLE UGENS DAGE!
image_pdf Koh Chang Paradise - Sommer og Efterårstilbud 14 dage/12 nætter

Koh Chang Paradise – Sommer og Efterårstilbud 14 dage/12 nætter

Koh Chang er en utrolig populær ø i Thailand. Det er der gode grunde til. Når man ligger i det turkisblå vand ud for Klong Prao Stranden, med Koh Chang Paradise Resort i forgrunden og de smukke bjerge i baggrunden, så er det faktisk paradisagtigt som et postkort.

 Koh Chang Paradise - Sommer og Efterårstilbud 14 dage/12 nætter

Koh Chang Paradise har en fornuftig pris i forhold til kvaliteten som er helt i top på stedet. Resortet har været istand til at opretholde et højt serviceniveau gennem årene. Vi er altid trygge ved at bruge stedet.

Den bedste tid at rejse til Koh Chang er vejrmæssigt i de danske vintermåneder, men man kan sagtens tage turen i sommer månederne, hvor det er regntid i Thailand. Normalt betyder det en times regn om eftermiddagen, hvilket kun er forfriskende da det virker svalende i det altid relativt varme Thailand. Der er sjældent dagsregn som i Danmark.

Henimod oktober bliver der længere og længere imellem dråberne. Der falder lidt regn indimellem men langt de fleste dage er solen højt på himlen det meste af tiden. Temperaturen er behagelig og der er masser af plads i solen, da der ikke er så mange mennesker. Da det stadig er lavsæson fåes det hele til halv pris. Kombinationen af godt vejr, få mennesker og gode priser gør at vi varmt anbefaler Koh Chang Paradise i netop oktober måned.

Der er lagt op til herlige dage i vandkanten, poolen eller i restauranten og måske i højlandet midt på Koh Chang. Tiden går hurtigt med at svømme i det klare vand. Der er selvfølgelig mulighed for at komme ud og sejle i ”longtailboat”. Gå ikke glip af at snorkle eller dykke i området og samtidig udforske de småøer som ligger i området.

Der er også mulighed for at sejle gennem Koh Changs mangroveskov i kajakker eller besøge en af elefantlejrene på øen og lære lidt om de store dyr der har givet navn til øen. Trænger man til at skifte saltvand ud med ferskvand er der også adskillige vandfald, som man kan bade i.

For helt ned til 11.395 kr kan vi eksempelvis i oktober tilbyde en Superior Beach Front i 12 dage inklusiv fly fra Danmark (se nedenstående)

Prisen inkluderer:

  • Flybilletter fra København typisk med Qatar Airways / Thai Airways / Finnair
  • Privat bil med chauffør fra Bangkok Lufthavn til Koh Chang Paradise inkl. Færgebilletter.
  • 12 overnatninger på Koh Chang Paradise med morgenmad.
  • Privat bil med chauffør fra Koh Chang Paradise til Bangkok lufthavn inkl. Færgebilletter.

Prisen inkluderer ikke:

  • Indenrigs flybilletter fra Bangkok lufthavn til Trad lufthavn som ligger tæt ved Koh Chang. De kan dog tilkøbes for en merpris.

Venligst bemærk:

  • Rejsen skal bestilles mindst 65 dage før afrejse

Frapriser per person danske kroner.

Rejseperiode 1 Periode Frapriser
Superior Bungalow 01 apr – 02 okt  7.695 kr
Superior Beachfront 01 apr – 02 okt  8.295 kr
Pool Villa 01 apr – 02 okt  11.395 kr
Rejseperiode 2 Periode Frapriser
Superior Bungalow 02 okt – 18 okt  8.495 kr
Superior Beachfront 02 okt – 18 okt  9.195 kr
Pool Villa 02 okt – 18 okt  11.995
Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

* (angiver felt, der skal udfyldes)

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.