10 dage på Anantara Hua Hin – Special tilbud til sommer og efteråret.

 10 dage på Anantara Hua Hin – Special tilbud til sommer og efteråret.
Antal: 1 – 3
Varighed: 8-12 Dage
Frapris ved 2 personer DKK 9995

10 dage på Anantara Hua Hin – Special tilbud til sommer og efteråret.

Antal: 1 – 3
Varighed: 8-12 Dage
Frapris ved 2 personer DKK 9995
Anantara er et pragtfuldt femstjernet resort som ligger i udkanten af Hua Hin og under tre timers kørsel fra Bangkok. For 9.995 Kr. pr. Person kan vi tilbyde 10 overnatninger med morgenmad inkl. flybilletter fra Danmark og bil med egen chauffør fra Bangkoks lufthavn til Anantara Hua Hin og tilbage igen.
image_pdf 10 dage på Anantara Hua Hin – Special tilbud til sommer og efteråret.

Anantara er et pragtfuldt femstjernet resort som ligger i udkanten af Hua Hin og under tre timers kørsel fra Bangkok. For 9.995 Kr. pr. Person kan vi tilbyde 10 overnatninger med morgenmad inkl. flybilletter fra Danmark og bil med egen chauffør fra Bangkoks lufthavn til Anantara Hua Hin og tilbage igen.

 10 dage på Anantara Hua Hin – Special tilbud til sommer og efteråret.


Prisbelønnede Anantara er omgivet af tropiske haver. Resortet har en dejlig lagune og ligger lige ud til en skøn strand. Her kan man bruge tiden på at slappe af på stranden eller ved en af de to swimming pools. Hotellet har fitnesscenter, tennisbaner, yogaklasse, vandsportsaktiviteter, børneklub og et smukt, spacenter med alle former for massage og kropsbehandlinger. Hotellet har shuttlebus til Hua Hin flere gange dagligt.
Deluxe Garden værelserne er indrettet i naturfarver med smukt trægulv. Møbler og dekoration er en blanding af vestlig og thailandsk indretning. Værelset har enten en, stor kingsize-seng eller to queensize-senge. Værelserne har aircondition, satellit-tv, telefon, safebox, internetadgang, minibar, kaffe/tefaciliteter skrivebord og hårtørrer. Endelig har værelset balkon eller terrasse med udsigt til haven.

Dag 1 : Rejsedag fra Danmark til Thailand
Rejsetiden fra Danmark er cirka 12-18 timer afhængig af, hvor man flyver fra og hvilket flyselskab der bruges.

Dag 2 : Velkommen til Anantara Hua Hin Resort
Du bliver hentet i Bangkoks lufthavn Suvarnaphumi af din chauffør. Tre timer efter kan du checke ind på Anantara Hua Hin Resort.

Dag 3 : Anantara afslapning
Første hele dag på Anantara skal naturligvis bruges til det Anantara er helt fantastisk til. Nemlig at sætte rammerne for total afslapning i dejlige omgivelser. Morgenmaden i sig selv bliver et højdepunkt mange gange i løbet af opholdet. Hvad skal man vælge resten af dagen! En tur i en af de to pools. En tur i vandet i Siam bugten, en gåtur langs vandet. En massage i skyggen eller måske bare en god bog i liggestolen.

Dag 4 : Hua Hin udflugt
Man kan sagtens være på Anantara i 10 dage og gøre fuldstændigt helt hvad man har lyst til. Der er masser af muligheder for at udfylde dagene. Det er der også hvis man gerne vil opleve Hua Hin og området omkring. Benyt dig af Anantaras shuttle bus der kører frem og tilbage mellem Hua hin og resortet. Hua Hin er ikke større end at man ikke farer vild. Det er en hyggelig og afslappet by med rigtig mange restauranter og butikker. Indtag aftensmaden ved det berømte natmarked eller med udsigt til havet fra en af restauranterne der ligger på træmolerne bygget ud i vandet.

Dag 5 : Golf
Hua Hin er berømt for fantastiske golfbaner. Rigtig mange vælger Hua Hin for strand, sol og golf. Hvis det skal være, kan du vælge 18 nye huller hver dag. Der er mange rigtig gode golf baner i området. Hvis du blot vil spille en enkelt dag bør du vælge Black Mountain eller Banyan Hua Hin, som er blandt Thailands absolut bedste baner.

Dag 6 : : River Kwai
Et par timers kørsel fra Anantara ligger det naturskønne område River Kwai område med blandt andet dødens jernbane og Erewan vandfaldene. Tur til River Kwai udgør en rigtig fin dagstur. På den allierede krigskirkegård fra 2. verdenskrig ligger der 6900 allierede fanger begravet, herunder en dansker. Naturligvis skal ”Broen over floden Kwai” opleves samt Erewan vandfaldene i syv niveauer. En del vælger to eller tre dages tur, hvilket også kan arrangeres.

Dag 7 : Koh Talu og snorkling
En del vælger også overnatning på paradis øen Koh Talu som ligger et par timers kørsel sydfra Hua Hin. Er du til snorkling byder Koh Talu på fabelagtige undervandsoplevelser. Bounty øen er utrolig smuk og oplagt til en dagstur.

Dag 8 : Kuiburis vilde elefanter
Nogle vil være overraskede over at vide at det bedste sted i Thailand for at opleve vilde elefanter er syd for Hua Hin nærmere betegnet Kuiburi. Se elefanterne slentre adstadigt gennem skoven, spise kilovis af bambus eller tage mudderbad. Der er ikke mange vilde elefanter tilbage i Thailand. Kuiburi nationalpark har klart den største population. Kuiburi er også den eneste nationalpark i Thailand, hvor du næsten er sikker på at se elefanterne, da der er store åbne arealer, vidder og udkigsposter. Tur til Kuiburi og elefanter kan kombineres med Sam Roi Yot, hvis det ønskes (se dag 10)

Dag 9 : Hua Hin kokkeskole
Det thailandske køkken er mere populært end nogensinde. Bliv indviet i thai køkkenets hemmeligheder i de helt rigtige omgivelser på ”Thai Cooking Course Hua Hin”. Her har de erfarne kokke lavet mad med kursister i mere end 20 år. Kurset foregår i de helt rigtige omgivelser, nemlig i et gammelt traditionelt meget charmerende thai træ hus.

Dag 10 : Sam Roi Yot
Syd for Hua Hin ligger Sam Roi Yot National Park, som er et underfundigt naturskønt område med kalkstensbjerge, grotter, strande, øer og sumpede vådområder. På vejen dertil passeres ananas- plantager og fiskerlandsbyer. Fra en fiskerlandsby går man til Phraya Nakorn Cave. Her kan man opleve et nærmest magisk lysindfald ned over den enorme pavillion som står inde i grotten. En smuk udflugt og et af højdepunkterne på en Hua Hin rejse.

Dag 11 : Vana Nava Waterpark
Sidste store nyskabelse i Hua Hin er Vana Nava Waterpark. Et kæmpemæssigt vandland med rutsjebaner i alverdens afskygninger. Har du børn med eller vandglade rejsefæller er Hua Hin vandland et stort hit allerede.

Dag 12 : Fra Anantara til Bangkok lufthavn
Tak til Anantara og Hua Hin for denne gang. Afgangstidspunkt fra Anantara afhænger af flyafgangen fra Bangkoks lufthavn. Det tager igen cirka tre timer til lufthavnen

Prisen inkluderer:

  • Flybilletter fra København typisk med Qatar Airways / Thai Airways / Finnair(t/r).
  • Privat bil med chauffør fra Bangkok Lufthavn til Anantara Hua Hin (tur/retur).
  • 10 nætter på Anantara Hua Hin Resort i deluxe garden view værelse med morgenmad

Prisen inkluderer ikke:

  • Foreslåede ture / aktiviteter i beskrivelsen.

Prisen for dette i danske kroner.

PeriodeFra pris ved 2 personer
I alt 12 dage 15. apr – 31. okt 20209995 kr
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.