Vietnams nordlige højdepunkter – 8 dages rundrejse i smukke Nordvietnam

 Vietnams nordlige højdepunkter - 8 dages rundrejse i smukke Nordvietnam
Antal: 2 – 8
Varighed: 8-12 Dage
Prisen starter fra USD 690

Vietnams nordlige højdepunkter – 8 dages rundrejse i smukke Nordvietnam

Antal: 2 – 8
Varighed: 8-12 Dage
Prisen starter fra USD 690
Det nordlige Vietnam byder på store oplevelser, kulturelt og naturmæssigt. Hovedstaden Hanoi er en skøn blanding af gammel historie og moderne travlhed, smukke kolonitidsbygninger og lokale markeder med eksotisk frugt og grønt.
image_pdf Vietnams nordlige højdepunkter - 8 dages rundrejse i smukke Nordvietnam

Vi har sammensat et forslag til en tur, hvor du både vil opleve charmerende Hanoi, de spændende minoritetskulturer i nord og den fantastiske natur i Halong bugten.
 Vietnams nordlige højdepunkter - 8 dages rundrejse i smukke Nordvietnam

I det nordlige Vietnam vandrer du på smalle stier i bjergene – forbi risterrasser, vandbøfler og traditionelle minoritetslandsbyer. Du overnatter lokalt og får et unikt indblik i vietnamesisk kultur. Fra en smuk træbåd kommer du til at opleve Halong-bugtens smaragdgrønne vand og fritstående kalkstensformationer. Hanoi – en af Asiens mest charmerende og romantiske byer, og du får masser af tid til at udforske byen på egen hånd.

Dag 1: Ankomst til Hanoi
 Vietnams nordlige højdepunkter - 8 dages rundrejse i smukke Nordvietnam
Ved ankomst til Hanoi Noi Bai lufthavn bliver du budt velkommen og transporteret til dit hotel. Hanoi kaldes sommetider Østens Paris med sine skyggefulde boulevarder, grønne parker og okkerbygninger, der har bevaret en gammeldags charme. Du er velkommen til at gå rundt og få det første glimt af denne fredelige by.
Overnatning på HOTEL I HANOI

Dag 2: Nattog til Lao Cai (M)
 Vietnams nordlige højdepunkter - 8 dages rundrejse i smukke Nordvietnam
Du har en hel dag fri til egen disposition til at udforske til fods eller på cykel. Mange rejsende tror på, at Hanoi’s sande charme og essens opdages ved at vandre gennem gaderne, smage på lokalt mad fra markedet, se den lokale livsstil og absorbere arkitekturen og omgivelserne. Hvis du vil, kan du købe billet til vand-dukketeatret, der er unikt i Vietnam og bedst i Hanoi.
Kl. 20.30 tager vi nattoget til Lao Cai. Toget er meget simpelt; vi rejser i klassetypen “blød sovekabine”, hvilket er en kabine med op til fire personer – et fælles miljø! Tæpper og puder bliver udleveret. Denne rejse er i overensstemmelse med den eventyrlystne tilgang, som vores ture indebærer og giver dig mulighed for at opleve, hvordan de lokale rejser i Vietnam.
Overnatning på toget

Dag 3: Lao Cai – Sapa – Cat Cat og Ta Phin (M)
 Vietnams nordlige højdepunkter - 8 dages rundrejse i smukke Nordvietnam
Vi ankommer til Lao Cai station omkring kl. 06.00, hvor vi kører en 45-minutters køretur til Sapa, en afsides by fyldt med en blanding af etniske grupper med en alsidig og rig kultur. Vi tjekker ind på hotellet for at blive forfrisket og spise morgenmad. Om eftermiddagen starter vi med en gåtur ned til H’mong landsbyen Cat Cat. Her kan du se vandfaldet, det gamle franske vandkraftværk samt få mulighed for at komme i kontakt med de lokale. Efter Cat Cat kører vi til Ta Phin landsby Red Dao, der ligger i en smuk dal.
Overnatning på hotel.

Dag 4: Lao Chai & Tavan – Thanh Kim (M, F, A)
 Vietnams nordlige højdepunkter - 8 dages rundrejse i smukke Nordvietnam
Efter en god morgenmad starter dagens ca 9 km lange trek af op og ned af bjergvejen, Lao Chai, hvor du lærer meget mere om deres kultur. Herefter fortsætter du til Ta Van (1.200 m), som er en Zay landsby. I takt med udviklingen er mange af Zay-folkets oprindelige skikke gået tabt, men nogle af kvinderne bærer stadig den traditionelle skjorte, der har en stærk pink, blå eller grøn nuance. Zay-husene er bygget i træ og bambus med lerklinet gulv.
Gå gennem det betagende landskab og se de lokale dyrke deres ris og grøntsager hvor vandbøfler er en vigtig arbejdskraft.
Fortsæt i jeep til Thanh Kim og check ind på Topas Ecolodge.Overnatning i bungalow VED TOPAS ECOLODGE
NB! Topas Ecolodge ligger perfekt ved to kegleformede bakker dybt i den spektakulære Sapa dal i det nordlige Vietnam. Der anvendes solenergi til hver lodge som energi og til varmt vand. De ansatte er lokale, og der anvendes lokale produkter og varer til økonomisk fordel for lokalsamfundet.

Dag 5: Sapa – minoritetsmarked –Lao Cai (M)
 Vietnams nordlige højdepunkter - 8 dages rundrejse i smukke Nordvietnam
I dag tager vi på udflugt til et lokalt minoritetsmarked. Afhængig af ugedagen kan vi besøge søndagsmarkedet Bac Ha, lørdagsmarkedet Can Cau eller tirsdagsmarkedet Coc Ly. Der er  mange etniske minoritetsgrupper her, men den dominerende er  Flower Hmong. Alle de etniske minoritetsstammer er iklædt deres særlige dragter og kommer til byen for at handle på denne ene dag om ugen. Det er en farverig oplevelse at vandre rundt blandt befolkningen. Det er desuden en unik mulighed for at tage billeder af farverige marked. Om eftermiddagen kører vi til Lao Cai, hvor vi går ombord på nattoget til Hanoi. Undervejs besøger vi landsbyerne med Flower H’mong-befolkningen.
Overnatning på toget

Dag 6: Hanoi – Halong Bay (F, A)
 Vietnams nordlige højdepunkter - 8 dages rundrejse i smukke Nordvietnam
Vi ankommer til Hanoi tidligt om morgenen, og tager en taxa til dit hotellet for at friske dig lidt op. Bussen kommer senere for at starte den fire-timers køretur Halong Bay – én af Vietnams mest imponerende, naturskønne seværdigheder. Det er intet mindre end fantastisk at se junkerne sejle forbi mere end 3000 kalkstensøer og klippefremspring, der stikker ud fra bugten. Vi tager til Bai Chay, hvor vi går ombord  på en vietnamesisk træjunke og sejler ud for at udforske bugten, nyde en fiske- og skaldyrsfrokost og aftensmad samt tilbringe natten ombord. Vi besøger en grotte i området og i de varmere måneder, er der mulighed for at nyde en svømmetur. Forholdene er mere fælles end på et hotelophold, men det er en utrolig oplevelse at tilbringe en nat i bugten og hvis vejret tillader det, er udsigten helt fantastisk ved solnedgang. Alle både er udstyret med dobbeltkahytter med eget badeværelse og aircondition. Der er muligvis også chance for at ro i kajak i Halong Bay.
Overnatning OMBORD

Dag 7: Halong Bay – Hanoi (M, F)
 Vietnams nordlige højdepunkter - 8 dages rundrejse i smukke Nordvietnam
Denne dag fortsætter vi sejlturen i bugten og besøger småøer og soler os, før det er tid til at vende tilbage til kajen tidligt på eftermiddagen. Vores køretøj transporterer os tilbage til Hanoi. Du har tid til at nyde eftermiddagen på egen hånd og udforske den gamle bydels gader opkaldt efter varerne, der en gang blev solgt her, såsom Silkegade, Risgade og Smykkegade. Dette gøres bedst til fods eller cykel.
Overnatning på HOTEL I HANOI

Dag 8: Afgang fra Hanoi (M)
 Vietnams nordlige højdepunkter - 8 dages rundrejse i smukke Nordvietnam
Tid til at slappe af eller gå på yderligere opdagelse i Ha Noi. Turen slutter efter transport til Noi Bai lufthavn.

Overnatninger:

ByStandard hotelSuperior hotel
HanoiSky Lark Hotel- Superier
http://skylarkhotel.com.vn/
Flower Garden Hotel- Deluxe
http://flowergardenhotel.com.vn
Halong BayTonkin Cruise
http://tonkincruise.com
Pelican Cruise
http://pelicancruise.com
SapaHoliday Sapa Hotel
http://holidaysapa.com
Chau Long Hotel
http://chaulonghotel.com
Thanh Kim landsbyTopas Ecolodge
http://topasecolodge.com
Topas Ecolodge
http://topasecolodge.com

Frapriser i USD

Standard2 personer3 personer4 personer5 personer6 personerSingle tillæg
Standard option
(6.maj-30.sep)
690640584558535196
Standard option
(1.okt- 5.maj)
718667610584557199
Superior option
(6.maj-30.sep)
835789727699675275
Superior option
(1.okt- 5.maj)
899850790765735296

Turen inkluderer:

 • Overnatninger på basis dele-dobbeltværelse med daglig morgenmad. Hvis der ønskes enkeltværelse, pålægges der et tillæg
 • Ekstra måltider nævnt specifikt (M= morgenmad, F= frokost; A= aftensmad)
 • Privat transport indenfor rejsen som beskrevet i programmet
 • Lokale engelsktalende guider under dagture og udflugter
 • Halong Cruise pakke (som gruppetur)
 • Indgang og adgange når nødvendigt under guidet tid
 • Togbillet: Hanoi – Lao Cai – Hanoi (turisttog, delekabine

Turen inkluderer ikke:

 • Fly til/fra Vietnam
 • Drikkepenge til lokale guider og chauffører 6-10 USD per dag per person.
 • Internationale flybilletter og skatter
 • Drikkevarer under inkluderede måltider
 • Udgifter ikke nævnt specifikt som inkluderet
 • Drikkepenge/godgørenheder (portere, chauffører, lokale guider osv.)
 • Andre personlige udgifter såsom tøjvask, alkohol osv.
 • Yderligere udgifter ved forsinkelse eller udvidelse af rejsen grundet årsager udover vores rimelige kontrol
Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud.

* (angiver felt, der skal udfyldes)

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.