Vietnams nordlige højdepunkter – 8 dages rundrejse i smukke Nordvietnam

8 DAGE
PRIS STARTER FRA USD 690 PER PERSON

Det nordlige Vietnam byder på store oplevelser, kulturelt og naturmæssigt. Hovedstaden Hanoi er en skøn blanding af gammel historie og moderne travlhed, smukke kolonitidsbygninger og lokale markeder med eksotisk frugt og grønt.

 • Ankomst til Hanoi
  Ved ankomst til Hanoi Noi Bai lufthavn bliver du budt velkommen og transporteret til dit hotel. Hanoi kaldes sommetider Østens Paris med sine skyggefulde boulevarder, grønne parker og okkerbygninger, der har bevaret en gammeldags charme. Du er velkommen til at gå rundt og få det første glimt af denne fredelige by.
  Overnatning på HOTEL I HANOI

 • Nattog til Lao Cai (M)
  Du har en hel dag fri til egen disposition til at udforske til fods eller på cykel. Mange rejsende tror på, at Hanoi’s sande charme og essens opdages ved at vandre gennem gaderne, smage på lokalt mad fra markedet, se den lokale livsstil og absorbere arkitekturen og omgivelserne. Hvis du vil, kan du købe billet til vand-dukketeatret, der er unikt i Vietnam og bedst i Hanoi.
  Kl. 20.30 tager vi nattoget til Lao Cai. Toget er meget simpelt; vi rejser i klassetypen “blød sovekabine”, hvilket er en kabine med op til fire personer – et fælles miljø! Tæpper og puder bliver udleveret. Denne rejse er i overensstemmelse med den eventyrlystne tilgang, som vores ture indebærer og giver dig mulighed for at opleve, hvordan de lokale rejser i Vietnam.
  Overnatning på toget

 • Lao Cai – Sapa – Cat Cat og Ta Phin (M)
  Vi ankommer til Lao Cai station omkring kl. 06.00, hvor vi kører en 45-minutters køretur til Sapa, en afsides by fyldt med en blanding af etniske grupper med en alsidig og rig kultur. Vi tjekker ind på hotellet for at blive forfrisket og spise morgenmad. Om eftermiddagen starter vi med en gåtur ned til H’mong landsbyen Cat Cat. Her kan du se vandfaldet, det gamle franske vandkraftværk samt få mulighed for at komme i kontakt med de lokale. Efter Cat Cat kører vi til Ta Phin landsby Red Dao, der ligger i en smuk dal.
  Overnatning på hotel.

 • Lao Chai & Tavan – Thanh Kim (M, F, A)
  Efter en god morgenmad starter dagens ca 9 km lange trek af op og ned af bjergvejen, Lao Chai, hvor du lærer meget mere om deres kultur. Herefter fortsætter du til Ta Van (1.200 m), som er en Zay landsby. I takt med udviklingen er mange af Zay-folkets oprindelige skikke gået tabt, men nogle af kvinderne bærer stadig den traditionelle skjorte, der har en stærk pink, blå eller grøn nuance. Zay-husene er bygget i træ og bambus med lerklinet gulv.
  Gå gennem det betagende landskab og se de lokale dyrke deres ris og grøntsager hvor vandbøfler er en vigtig arbejdskraft.
  Fortsæt i jeep til Thanh Kim og check ind på Topas Ecolodge.Overnatning i bungalow VED TOPAS ECOLODGE
  NB! Topas Ecolodge ligger perfekt ved to kegleformede bakker dybt i den spektakulære Sapa dal i det nordlige Vietnam. Der anvendes solenergi til hver lodge som energi og til varmt vand. De ansatte er lokale, og der anvendes lokale produkter og varer til økonomisk fordel for lokalsamfundet.

 • Sapa – minoritetsmarked –Lao Cai (M)
  I dag tager vi på udflugt til et lokalt minoritetsmarked. Afhængig af ugedagen kan vi besøge søndagsmarkedet Bac Ha, lørdagsmarkedet Can Cau eller tirsdagsmarkedet Coc Ly. Der er mange etniske minoritetsgrupper her, men den dominerende er Flower Hmong. Alle de etniske minoritetsstammer er iklædt deres særlige dragter og kommer til byen for at handle på denne ene dag om ugen. Det er en farverig oplevelse at vandre rundt blandt befolkningen. Det er desuden en unik mulighed for at tage billeder af farverige marked. Om eftermiddagen kører vi til Lao Cai, hvor vi går ombord på nattoget til Hanoi. Undervejs besøger vi landsbyerne med Flower H’mong-befolkningen.
  Overnatning på toget

 • Hanoi – Halong Bay (F, A)
  Vi ankommer til Hanoi tidligt om morgenen, og tager en taxa til dit hotellet for at friske dig lidt op. Bussen kommer senere for at starte den fire-timers køretur Halong Bay – én af Vietnams mest imponerende, naturskønne seværdigheder. Det er intet mindre end fantastisk at se junkerne sejle forbi mere end 3000 kalkstensøer og klippefremspring, der stikker ud fra bugten. Vi tager til Bai Chay, hvor vi går ombord på en vietnamesisk træjunke og sejler ud for at udforske bugten, nyde en fiske- og skaldyrsfrokost og aftensmad samt tilbringe natten ombord. Vi besøger en grotte i området og i de varmere måneder, er der mulighed for at nyde en svømmetur. Forholdene er mere fælles end på et hotelophold, men det er en utrolig oplevelse at tilbringe en nat i bugten og hvis vejret tillader det, er udsigten helt fantastisk ved solnedgang. Alle både er udstyret med dobbeltkahytter med eget badeværelse og aircondition. Der er muligvis også chance for at ro i kajak i Halong Bay.
  Overnatning OMBORD

 • Halong Bay – Hanoi (M, F)
  Denne dag fortsætter vi sejlturen i bugten og besøger småøer og soler os, før det er tid til at vende tilbage til kajen tidligt på eftermiddagen. Vores køretøj transporterer os tilbage til Hanoi. Du har tid til at nyde eftermiddagen på egen hånd og udforske den gamle bydels gader opkaldt efter varerne, der en gang blev solgt her, såsom Silkegade, Risgade og Smykkegade. Dette gøres bedst til fods eller cykel.
  Overnatning på HOTEL I HANOI

 • Afgang fra Hanoi (M)
  Tid til at slappe af eller gå på yderligere opdagelse i Ha Noi. Turen slutter efter transport til Noi Bai lufthavn.

PRISEN INKLUDERER:

Overnatninger på basis dele-dobbeltværelse med daglig morgenmad. Hvis der ønskes enkeltværelse, pålægges der et tillæg

Ekstra måltider nævnt specifikt (M= morgenmad, F= frokost; A= aftensmad)

Privat transport indenfor rejsen som beskrevet i programmet

Lokale engelsktalende guider under dagture og udflugter

Halong Cruise pakke (som gruppetur)

Indgang og adgange når nødvendigt under guidet tid

Togbillet: Hanoi – Lao Cai – Hanoi (turisttog, delekabine

PRISEN INKLUDERER IKKE:

Fly til/fra Vietnam

Drikkepenge til lokale guider og chauffører 6-10 USD per dag per person.

Internationale flybilletter og skatter

Drikkevarer under inkluderede måltider

Udgifter ikke nævnt specifikt som inkluderet

Drikkepenge/godgørenheder (portere, chauffører, lokale guider osv.)

Andre personlige udgifter såsom tøjvask, alkohol osv.

Yderligere udgifter ved forsinkelse eller udvidelse af rejsen grundet årsager udover vores rimelige kontrol

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

 • DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andre interessante produkter

 • Golf & Sightseeing i Vidunderlige Vietnam (15 Dage)

  PRIS STARTER FRA USD 2595 PER PERSON
 • Krydstogt på Halong Bay – en must see oplevelse i Vietnam

  PRIS STARTER FRA PER PERSON
 • 19-dage i Vietnam og Cambodja med egen guide

  PRIS STARTER FRA 2715 USD PER PERSON
 • Golfrundrejse i Nord & Sydvietnam (13 Dage)

  PRIS STARTER FRA USD 1514 PER PERSON

Fortvivl ikke, hvis du ikke finder et bestemt hotel eller en bestemt destination.

Det er slet ikke alle vores hemmeligheder, vi viser her.

Vi ringer til dig for at diskutere flere andre muligheder.

Kom i kontakt

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

UGEDAGE: 16:00 – 19:00

WEEKENDER: EFTER AFTALE

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE